10

Я се вземете в ръце!

преди 1 година

Влезем ли във войната сме вътре с двата крака! Страна без ресурси. Без излаз на открито море. Изцяло външно-зависимо и задлъжняло стопанство. Демографски колапс. Отроден и обезверен народ. Корумпиран до кости елит. Никакви сигурни съюзници и лобита. Компрометипан и продължително сатанизиран имидж по света. Враждебни и хищнически намерения от всички съседи и не само... Къде отиваме...?!

9

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Добре! Ще го обясня като както се обяснява на някой с ампутирана глава,че да остана разбран. Хитлер е бил евреин. Зеленски е бил евреин. Бандера е бил евреин. Висшият политически апарат на Украина е от евреи. "АЗОВ" е нацистка безмилостна организация,покровителствуван от украинският елит. НАТО защитава Украина,сиреч НАЦИЗМЪТ. В България нахлуват военни от НАТО. Как да няма заплаха за сигурността ни,щом сме окупирани от евреи нацисти,питам аз? Ние сме под нацистка окупация! Понятно е,нали?

8

Крайно време

преди 1 година

европа да ни изрита при путин дето ни е местото

7

ха-ха-хи

преди 1 година

Заков-Няма парад тази година, армията ни заета да си пере чорапите...

6

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 5 .... що, бе?! да не си нещо гузен, та очакваш нападение?! за окрайна знаем, че с години правеха всичко възможно Русия да ги нападне! пък с каква гордост казват:"България е член на НАТО - това е най-силният отбранителен съюз.", все едно ние сме го създали! и откъде да знаем, че е най силния, като друг такъв съюз не съществува!!

5

баба мара

преди 1 година

има заплаха украинци бият българи полицията гледа сос слага чужди баираци пофасадата си опаковат паметници с баираци на чужди държави семеиства отукраина пристигат с 200 000 недекларирани финанси колко бежанци са в англия исащ на круизни кораби и всички 100 000 бежанци на запад провокациите сегазапочват като начало невинно примерът с украина е пред очите ни

4

Анонимен

преди 1 година

То и в Украйна нямаше до 23-02, но на другия ден ги нападнаха.

3

Анонимен

преди 1 година

хахахха! "армията" била заета да ни брани!!! и от кого??? освен да са я пратили в окрайна, щото тук няма никаква причина да ни брани!

2

Натовеца

преди 1 година

Как да нямало пряка заплаха за националната ни сигурност бе вие какво сте предатели краварски ???СМЪРТ ЗА ВАС!

1

майски

преди 1 година

Ааа,има. И това си ти.