10

ГОЧО

преди 1 година

Това е най-голямат българска мафия, която източва душите на хората! Никога в цялата нова капиталистическо-демократична история на БЪлгария, не са направили, така, че средният българин и пенсионерите да живеят като нормални хора!!! А в същото време те хните заплати варират в десетки хиляди лева и имат бизнеси за милиони.

9

Анонимен

преди 1 година

Не вярвайте на Пачо Димитров- той се пдмазва на всеки, който е на власт.Цените на хранителните продукти скочиха над 2 пъти, което ознава повишение на разходите на семейството за издръжка с 270лв. Увеличението на цената на газа е 240 лв, реално без социалната помощ - 170лв. От тази сума 40% прибира фирмата посредник. Така че, драги Пачо, само от прима виста повишението на МЕСЕЧНАТА, не на ГОДИШНАТА издръжка е 410лв!

8

Байдънист

преди 1 година

Добре че са синдикатите да обслужват работодателя!

7

Анонимен

преди 1 година

Докога само констатации ? Какво свършихте за 33 години ? Нищо !

6

Един от народа

преди 1 година

Бойковите синдикални прислужници да не ни баламосват. 12 години лапаха хонорари за участие в някакви тристранки, правеха се на разсеяни и никаква синдикална работа не свършиха, никой работник не защитиха. Само гледаха и кимаха за всички безобразия на сикаджийската мутра. Синдикат за мен е мръsна дума.

5

Анонимен

преди 1 година

Тези са смешници от световна класа .Средна заплата Германия 4 100 евро средна в България 700 евро да не кажа че и по малко .15 ЕС .Тази организация е на хранилката и трябва да бъде закрита .

4

ГУГАЛО

преди 1 година

Де бе женати взема 1 милион бонуси като щефка на НАП - ти че живееш царски докато си жив. Сега намерил да се грижи за хората. Защо не се погрижи докато жена ти беше шефка на НАП. ПСЕВДОСИНДИКАЛИСТ не че другите са по различни

3

Анонимен

преди 1 година

Да благодарим на Кирчо и да дарим по няколко заплати

2

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ИДВА РАВНИЯ СТАРТ. ВСИЧКИ ЩЕ СТАРТИРАМЕ ОТ МИНУС 50

1

Българин

преди 1 година

Синдикатите само много говорят , но нищо не правя!всички са на хранилка при работодателите!