8

кики

преди 2 години

това е точната рецепта за агнешко от едно време, само със синьо сирене и със миди сен жак е готвила моята баба агнешкотото, а дядо ми е пиел бургундско вино във замъка си на село интересно ми е синьото сирене в дупето на агнето ли се слага или на писателката на рецептата

7

А бе, хора,

преди 2 години

днес месо и животински продукти не се ядат. пости се, разрешено е само риба.

6

Манджа с грозге

преди 2 години

И отгоре заливка с френско сладко от сини сливи гарнирани със сос от куркума

5

Млеко от кокошка

преди 2 години

Агнешко с мед и соев сос, напълнено с козе сиренье и орехи

4

Анонимен

преди 2 години

Ха ха тая рецепта от некой жабарски сайт ли я изкопахте? Синьо сиренье? На агнешкото му трябват само две неща: сол и масло

3

Totenkopf

преди 2 години

Синьо сирене? Да да това е обичайна традиционна рецепта за България, Илиянче вярвам ти кукувице сладка

2

Анонимен

преди 2 години

Точно със синьо сирене???Доброто агнешко няма нужда от нищо. Печеш, ядеш, ревеш. Гледам някои реват предварително от цената.

1

Чеверме

преди 2 години

Ако нямате пари за агнешко, хванете някоя по-едра мacтия пред блока, а сиреньето му трябва време, за да посинее, особено ментажното.