131

ЩЕ СВИКНЕТЕ , БЕ...

преди 2 години

РУСКИЯ ЕНЕРГИЕН МОНОПОЛ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ УМРЕ , БЕЗВЪЗВРАТНО!---НЕМА ЛАБАВО!

130

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

Руския енергиен монопол в България , бавно , но сигурно умира.Рева на комунистичската из мет , ще е гигантски ---защо им се спира хранилката с парите от Русия и това вече няма как да се върне.

129

СМЕХ...

преди 2 години

Чудесно помня --КАК ШКЕМБО КАРАКАЧАНСКИ И СТАНИШЕВ , висеха като сополи в Кремъл да чакат Бащицата Путин пред вратите му , като сополи...ВИЕ МАЙ СТЕ ЗАБРАВИЛИ ТИЯ ПИЕСКИ И СЦЕНКИ...?!....ПАК ОТ ТАМ СЕ ИСКА И СЕГА ДА НЕ ПРИЕМАМЕ Р.С.МАКЕДОНИЯ В ЕС!

128

М.РАЙКОВ:

преди 2 години

В интерес на ЕС и САЩ е Р.С.Македония да бъде член на ЕС!///Това пречи единствено на русофилите у България, Сърбия и РУСИЯ!!!!///НЕЩАТА СА ПРЕДЕЛНО ЯСНИ!!!

127

Щирлиц

преди 2 години

Руският газ пак ще стига до България,дори и да мине през Азербайджан.

126

КОЙТО ЛЪЖЕ..

преди 2 години

ТОЙ И КРАДЕ.... . ГОВОРЯ ЗА КИРО, РАДЕВ, РАШКОВ , НИНОВА, ТРИФОНОВ, БОЙКИКЕВ.......

125

Анонимен

преди 2 години

'и добави, че газоподаването не е намаляло и цената към момента не е скочила" -- нещастен канадски лъжец -- защо цените в магазините не спират да растат? Не си избран да обслужваш американски интереси...

124

Анонимен

преди 2 години

"миналата година България се е отказала от 70% от азерския газ до 30 юни" -- отказала се е защото цената е била окей, изгодно е било при газпром, нали, куха тикво канадска...

123

Анонимен

преди 2 години

до Бързо забравяте -- нищо не забравяме и много добре виждаме всякакви евтини лъжи. 33 години американски санкции, които съсипаха България.

122

Оставка

преди 2 години

Този нагъл лъжец и крадец още ли не е подал оставка!

121

Анонимен

преди 2 години

До Саботаж в ЧиараБраво на тези, който са го саботирали!

120

Анонимен

преди 2 години

До Бързо забравяте.А от европейската мафия ли да бъде зависима, ти големия българин?

119

Бързо забравяте.

преди 2 години

Не знам какъв българин трябва да си за да искаш държавата ти да е зависима от руската мафия. И да плащаш всяка година от скъпо по-скъпо рекет. Да рекет. Помните ли още преди кризата как изкараха документите, че от целия ЕС Русия продава най-скъпо газта за България? Помните ли СИК, ВИС 2, Мултигруп. Годините на руска олигархия в България.

118

Анонимен

преди 2 години

НЯМА ДА ИМА АЗЕРСКИ ГАЗ ЗАЩОТО НЯМА ДА ИМА БАЛКАНСКИ ПОТОК

117

Саботаж в Чиара

преди 2 години

Докато си говорим за руската зависимос вижте какво се случва. ПАВЕЦ Чиара е саботиран (от руски протежета) Най-голямата ПАВЕЦ в цяла югоизточна европа не работи точно в момент в който е най-нужен. За незнаещите ПАВЕЦ е батерия. Енергията от вятърните и фотоволтаиците се сабира в ЧИАРА за да може системата на НЕК да работи. Чиара дава на час ток колкото цял блок на АЕЦ Козлодуй. Саботажа в Чиара идва точно в момент в който възобновяемите източници са необходими на България.

116

Анонимен

преди 2 години

У нас кризата не е толкова страшна, колкото мерките по нейното преодоляване.

115

я

преди 2 години

Евтин азерски газ е многократно претопляна манджа още от Първанов насам. Щом и сегашните се хванаха за тази химера - значи идея нямат какво да правят.

114

МУЧАЧОС

преди 2 години

няма азерски газ, има газ от Русия, през азербайджан, турция, гърция, БГ посреднически фирми и от там до нас, 4-*** посредници, 4 надценки за транзитни такси. Много ще е евтин. Очакваме Епизод 2 - скъп газ, ама токова бил в цяла европа, да не се оплакваме.

113

Анонимен

преди 2 години

Да не се окаже, че още е канадец.

112

Анонимен

преди 2 години

ВНИМАНИЕ! РУКИ АГЕНТ ТУК ПРАВИ АНТИПРАВИТЕЛСТВЕНА ПРОПАГАНДА, ЗАСТРАШАВА НАЦ. СИГУРНОСТ!