74

До Анонимен

преди 2 години

ако сменим путин с буш, получаваме разказ за ирак. с малката разлика че там просто изпомпваха нефтените кладенци за без пари... :)

73

Анонимен

преди 2 години

Един евреин Билю Гейтса разказа играта на света за две години с дупчене на здрави хора,сега се прехвърлиха на друг евреин да перформира и да иска да пуска кръв за Мир.Кой е сценариста-сигурно някой сто годишен евреин с присъдено шесто сърце.

72

Анонимен

преди 2 години

путин нападна подло без да обяви дори война една свободна страна с единствената цел да заграби земите й и да избие и прогони народа й. Всичко друго са глупости за промити мозъци без образование.

71

Анонимен

преди 2 години

Хитлер и евреите срещу народа епизод 3.

70

е...

преди 2 години

Ами, че то цялата така наречена "Либерално-Демократична Опозиция" в Русия е от този Етнос! -))))

69

Анонимен

преди 2 години

през 1971 год. баба Ванга казва пред съветски журналисти че след падането на стената от желязо в началото на новото време в Москва ще поникнат отровни гъби.

68

Анонимен

преди 2 години

66 ей за това все повече хора не вярват на ЕС. Защото виждат истината и на черното казват бяло. От 5 год се знае, че Азов са нацисти. Ако продължавате да твърдите, че не е така, ония дето твърдят че не е имало Холокост ще излязат по улиците и ще крещят, че никога никой не е убивал евреи в концлагерите и че всичко е манипулация и лъжа срещу Германия. Защото има хора които твърдят това. Продължавайте да наричате Азов евреи и герои при условие че са неонацисти и точно това ще е резултата. А на бас!

67

Анонимен

преди 2 години

"Израелци се бият заедно с полка "Азов" .Ами ще се бият я ,нали са роднини на зеленото човече ! Кой си оставя родата ей така ?!

66

Анонимен

преди 2 години

Путин = Хитлер

65

Анонимен

преди 2 години

За съжаление освен че Путин е диктатор, демокрацията е в отстъпление в почти целия свят... Но гледам тука на никой не му пука от това, ежедневно се лее нетолерантност и агресия.

64

Анонимен

преди 2 години

Хитлер е евреин.

63

Анонимен

преди 2 години

Руските нацистки диваци, отишли да убиват жени, деца, да рушат и истезават трябва да бъдат унищожени!

62

Аз

преди 2 години

Руската пропаганда мина от нелепа на истерично смешна. Нацистите се бият редом с евреите под върховното командване на евреин. И тъй като не можем да оспорим факта, че израелците са евреи и Зеленски е евреин, остава може би другите просто да не са нацисти. Русия защо просто не заяви, че иска да отскубне от Украйна богатите на газ и нефт земи, което е реалната причина за войната. Какво, срам ли ги е? Такава велика сила, а да ги е срам. Не се връзва.

61

Анонимен

преди 2 години

АМИ ПО НЕШЪНЪЛ ДЖИОГРАФИК има филм за еврейския произход на Хитлерр. Хората изнасят факти, които никой не знам да е оспорил. Много хора мразят собствените си народи, ето например върхушката в Скопие, почти цялата, мрази собствения си български корен и народ.

60

Анонимен

преди 2 години

хахахах Сега какъв е този парадокс? Нацисти ли станаха евреите? Май пропагандата им започна да се пука :)

59

Анонимен

преди 2 години

Евреите са рамо до рамо с Азов срещу истинските нацисти - рашистите в Мосва!

58

Анонимен

преди 2 години

А ако излезе,че е истина? Какво ще стане после? Знаем, че сред нацистите е имало евреи. Знаем, че Хитлер е бил с еврейска кръв. Не е невъзможно да има и неонацисти евреи. Зеленски е достатъчен, но бас държа че има и други. И защо се обиждате? Нима фарисеите не са евреи? Та точно те сочат Христос за престъпник и искат разпъването му. Всеки народ си има светци и бо*клуци. Всеки, без изключения! Но няма народ само със светци или само с бо*клуци. Няма такъв народ!

57

Анонимен

преди 2 години

Нека обобщим украински евреин с британски паспорт хвърля в огъня собствения си народ плюс нацистите от азофф и други чифуутини.Не мога да си обясня защо украински народ търпи зеленияяя нарркаман?!?! Тоя ще свърши като мусолини - обессен на площада с главата надолу. Въпроса е колко народ още ще измммре заради него.

56

гостенка

преди 2 години

Москва вече е посрамена, каквото и да говорите хората видяха какво правите в Украйна. Вашата войска краде бяла техника.....! Вашата войска стреля по жилищни сгради за удоволствие, вашата войска изнасилва, вашата войска е съставена от ***... Няма свисъл да плюете другите държави, Русия се унизи сама, вече не е по-висока от тревата, дребни души, движени от материална изгода! Срам за Русия! Долу Путин!

55

Анонимен

преди 2 години

Ха ха.Азовци нацисти,пък се бият заедно с евреи ? Явно нацистите са тези, срещу които се бият