114

Коко

преди 2 години

*** виждал ли е израелското оръжие? Не, но скоро ше го усети болезнено

113

Ha

преди 2 години

Много тъпо нещо е това руснака ама много. Може и единственото по тъпо нещо от българина!

112

Кривондел

преди 2 години

Скоро има мач Левски-ЦСКА. В двете крайни агитки ще има повече хитлеристки татуси, отколото в целия полк Азов.

111

Анонимен

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860 Да, бе в ЦК на КПСС и КГБ хич няма евреи.... и путиновите олигарси не са евреи. Лъжииии путинофилски и русофилски. Аман!

110

Хайде, бе

преди 2 години

Путин и обкръжението им съвсем изтрещяха. Нали уж Азовци са нацисти? Как евреи ще се бият рамо до рамо с нацисти??? това може да се роди само с някой путинофилски мозък...

109

Анонимен

преди 2 години

Израелита е наемен войник за цял живот.... Един министър имаме в кабинета...

108

до доброволец

преди 2 години

радвай се че и наче щяха да ти викат посер...то защото съм сигорен че ако те спипат брадатите ножари щеше да напълниш гащичките

107

истината

преди 2 години

качете видеото да видят и чуят хората как се молят на иврит и как щели да убиват руски войници и как благодарят на правителството им ,чакаме видеото те са два клипа единият е в хотела другият е в гората

106

Анонимен

преди 2 години

Когато изкарат труповете от Азовстал,по бродираните кожи на мъртъвците ще се разпознаят нацистите от пааравоенните образувания на Украйна, които много наподобяват фашистките структури във фашистка Германия.Трагедията на евреите е, че ционизмът ги нареди сред агресивните държави и на 21 век!Ще дойде ден и ще се заговори за Холокост на палестинците.Ционизмът - това е еврейският фашизъм, словосъчетанието за съжаление не е оксиморон, и жертвите му са многобройни, в това число и на много жени и деца.

105

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Не само Хитлер е евреин и по майка и по баща,а цяло Гестапо бе еврейско,започвайки от изверги като Химлер. Франко в Испания,Мусолини в Италия и Сталин в Русия също бяха евреи. Сакскобурготски също са евреи. Маршал Жуков и аз не сме евреи. Това е положението.

104

Доброволец

преди 2 години

Ако бях млад и авантюрист щях да се бия на страната на Украйна. Ако бях алчен ***,щях да подкрепям Путин. А като българин подкрепям украинците и им желая успех срещу това чудовище ..Путин. съжалявам руснаците,но все по малко защото те са виновни за тази война, помня как подскача от радост. Крим наш...е, крим засега е ваш, но и омразата на света е за Вас.

103

Анонимен

преди 2 години

Ми можеше като американците, тотални авиационни, артелирийски и ракетни бомбардировки и на 5 ден щяха са са развили белият флаг и да молят за преговори. В града среда бойните действия са специфични, там има прочистване метър по метър.Но шматаро ците коментират ли коментират.

102

Фашагите са във кре-

преди 2 години

--мъл и цял свят се бие срещу тях ! Измислят си каквото им падне и нападат --винаги те нападат първи и казвст ,че са изпреварили другите защото те щели да ги нападнат ! И после най--нахално показват по телевизията старци и деца без домове ,а всъщност те са започнали войната и са им унищожили живота .

101

Анонимен

преди 2 години

Да питам. Израелците в Азов и те ли са нацисти? Една по една почнаха да лъсват партенките...

100

идетрибунал

преди 2 години

Изненада!Главорезите от Азов ще направят отделен блок за парада в Мариупол с униформи на леяри и новички белезници!После с песен към солнечнава Магадана!

99

Коприва

преди 2 години

Специални благодарнисти и за двете воюващи страни, че не използват кирилицата при военните обозначения.

98

Анонимен

преди 2 години

Клиничен случай са тези ватенки

97

Олд

преди 2 години

Големия плюс на Путиновия динозавър лавров е че кремълското джудже може да му прави *** без да се навежда.

96

Анонимен

преди 2 години

На Руснак не вярвам,а за държавата изобщо не искам да казвам нищо.

95

До 46

преди 2 години

Иван Вазов се отказва от русофилството си след ПСВ. Явно не си чел последните му стихотворения. :)