191

Анонимен

преди 2 години

БСП начело с Нинова и това ръководство вече си изпя лебедовата песен. Вчерашното гласуване в парламента от БСП си беше позор.

190

Анонимен

преди 2 години

Защо да се харчат пари за референдум, просто БСП за напусне властта.

189

Анонимен

преди 2 години

Хем даваме военна помощ хем ..не даваме оръжия...! УЧАСТВУВАМЕ...С НЕУЧАСТИЕ

188

Анонимен

преди 2 години

Казваш, че са 20милиона пенсионера руснаци в Украйна, а защо спечели Зеленски, а не кремълски кандидат?

187

Анонимен

преди 2 години

Те украинците всъщност са руснаци. Бащите им, бабите им, майки и дядовци са Руснаци. По-скоро една малка част от Украйна се разбонтува заради западни интереси. 20 Милиона пенсионери в Украйна подкрепят Русия, 7 милиона про-западни напуснаха. Остана едно управление там което продаде държавата и народа си на Западни интереси и това е. Да си срещу този чрез когото получи свободата си е просто...

186

Анонимен

преди 2 години

Абе Днес, не е ли по правилно за Украйна, вместо НА Украйна, питам просто :)))))

185

РЕФЕРЕНДУМ ЛИ!

преди 2 години

"ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ НЕ Е ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ИСТИНАТА, ЗАЩОТО МНОЗИНСТВОТО ОТ ХОРАТА СА НЕВЕЖИ." Аменхатеп IV /Ехнатон/, велик фараон и реформатор на Древния Египет /1419 - 1400 г. пр. Христа/. Българските комунисти предлагат референдум за предоставяне на оръжия на Украйна, като се надяват да го спечелят с гласовете на полу.грамо.тните селските комунисти, турците и ***, с надеждата, че така ще спасят от предстоящия военен крах на прими.тивна Русия.

184

Анонимен

преди 2 години

БСП И ГЕРБ ПРЕКАЛЕНО МНОГО СВИКНАХА ХОРАТА ДА ИМ УГАЖДАТ.

183

Анонимен

преди 2 години

И един за забрана на проруски партии и лустрация. Така всички ще са доволни.

182

Анонимен

преди 2 години

Защо не направим и един референдум за еврозоната и един референдум за излизане от НАТО и ЕС.

181

Анонимен

преди 2 години

АРЕСТУВАЙ 5 АТА КОЛОНА БСП! В ЗАТВОРА! ИЛИ ПО- ЗЛЕ - ЕКСТРАДИРАНЕ В РУСИЯ!

180

Анонимен

преди 2 години

ПРИПОМНЯМ КАК ЗАВЪРШИ РЕФЕРЕНДУМА ВИ ЗА АЕЦА, ТЪЪПИ СОЦЯЛИСТИ... ДА НЕ РЕВЕТЕ ПАК...

179

Пич

преди 2 години

*** как ще давате право на народа да се изказва по подобни въпроси? Ще вземе да отговори с "не" и цялата евро-атлантическа солидарност ще рухне! Ролята на народа е винаги да бъде подлъган да избере "правилните" политици, които после да взимат "правилните" решения наложени отвън. И после самият народ да се тюхка "защо избрахме тези" и "как стигнахме до тук".

178

Васко Трола

преди 2 години

Кака и Калоян Методиев хубаво си командват коалицията, щом са казали, че ще я пребъде, ще я пребъде. Изчезчезвам, че президента пак ще ме привиква да ми се кара.

177

Анонимен

преди 2 години

Ние нема нужда да предоставяме ОФИЦИАЛНО оръжия на Украйна, така и така досега чрез трети страни им доставяхме съветска техника, поне за това съм съгласен :))) Не сме съгласни с Путин, ама сме обвързани до некаква степен с рашките, щем или нещем :))) Не е работа да те нарочат като народ, само заради болните амбиции на едно дребно диктаторче, не слагаме в графата всички руснаци, въпреки, че си го заслужават :)))

176

Айде нема нужда!

преди 2 години

Нищо не зависи от българските оръжия, нито от напъните на руските шпиони да попречат на изпращането на военна помощ за Украйна. Примитивна Русия е бита карта и тепърва предстои нейния позор. Логично е краят на войната да бъде постигнат от Америка, а това означава не само изчезването на кремълските убийци, но и на всички ват..ници. Да му мислят кремълските под.логи къде ще се скрият в дните на разгрома над мужиците.

175

Анонимен

преди 2 години

Референдум, нека народа да си даде думата за такъв изключително важен за страната въпрос.

174

i

преди 2 години

Евреите са мошеници!...Лъжат ви, че Хитлер не е евреин!... Евреин е и затова е излъгал германците и руснаците да се утрепят едни-други!..Точно както сега ви лъжат вас да се трепете едни-други за евреина Зеленски!.. Цялата война е еврейско мошеничество!..Нинова също е еврейка и се опитва да разбие единствe(HATO ) на България.

173

Аз

преди 2 години

Аз съм за референдум. За по-ефективно и да добавим още два въпроса - дали да се забранят конституционно анти-българските партии БСП (БКП) и ДПС. С един куршум три заека и веднъж завинаги да стъпим на правия път.

172

БZП

преди 2 години

До Анонимен 203 - теб няма нужда никой да те обръща, тр/оле. Ти винаги си си бил такъв. Абсурдно е привърженик на идеята за ЕС и НАТО да "прогледне" и да стане привърженик на Азиатската Губерния. Не се прави, никой не можеш да заблудиш!