42

pari

преди 16 години

Здравейте,Аз работя тази работа от 2 месеца и да си призная в началото не вярвах да се получи точно това, което полагам. През февруари 1999 година в САЩ стартира първата компания, която започна да плаща на Интернет потребителите за прекараното от тях време, за да им гледат рекламите. Регистрирайки се към тази компания получаваш уникално потребителско име и парола, след това иа монитора и по нея започват да текат реклами. През това време ти може въобще да не гледаш самите реклами, а да си вършиш друга работа с компютъра.. Важното е рекламите да вървят по лентата и индикаторът $ да свети в зелено. Регистрирах се на шега, защото нищо не можех да загубя, а исках и допълнителни доходи. Сега след 2 месеца получавам доста добри доходи за усилиятаКликни тук!!!http:// .cashfiesta.com/php/join.php?ref=ruslanskyЩе се зареди анкета, която трябва да попълните на латиница. Всички полета са задължителни. Бъдети внимателни при попълването на формата, тъй като именно с тези данни ще доидат Вашите чекове! Данните са примерни! Login: (изберете логин за вход в системата) 1234 Password: (парола) 5555 Verify Password: (повторете паролата) 5555 First, tell us where we can send your checks (на този адрес ще Ви пращат чековете) First name: (Вашето име) Last name: (Вашата фамилия) Street address: (адрес: улица, номер,......) City: (град) Zip/Postal code: (пощенски код) State: (Щат - оставете not selected) not selected Province: (регион) Country: (страна - изберете Bulgaria) Bulgaria E-mail address: (Вашия e-mail РАБОТЕЩ) Verify e-mail address: (повторете Вашия e-mail) Now, please tell us more about yourself Age: (вашата възраст) Education: ( образование) Gender: (пол, мъж или жена) male (мъж) female (жена) Annual household income: (годишен семеен доход, колкото по голям толкова по добре) $50,000-$69,999 Additional Information Please tell us why you use Internet: тук сте длъжни да посочите вашите интереси. Колкото повече толкова по добре - отметнете 12-15. What do you search for or buy online: (какво Вие търсите да купите) отметнете 10-14 позиции Earn cash by subscribing to receive email: (отметнете ако искате да печелите като получавате рекламни писма, препоръчваме да не го включвате) Payment Information Preferred check size: (минимална сума на чека) $50 Referral Information Referred by: номер, име на Вашия реферрал/във вашия случай ruslansky/ I have read and understand the Member Agreement (Съгласен съм с вашите условия - задължително го отметнете) отметка Натиснете Submit Registration Започваме работа 2. Отивате на графа Member - кликате там, пишете в кутийките името и паролата, с които сте се регистрирали, натискате Login и влизате във вашия Account. 3. Намирате графа Download - от там изтегляте една малка програмка, която колкото и лоша да е връзката Ви, в най-лошия случай се изтегля за 2-3 минути. 4. Когато включвате вашият компютър първата Ви работа ще е да стартир

41

преди 16 години

като е хотел,данъците къде са калко е нощувката искам и аз да си взема стая!пък ако мерна *** 2гр.олово или един токат му трябва

40

аз

преди 16 години

Голем го вади бате Бойко,ама е МЕК!

39

преди 16 години

И така - след като имаме генератор на недоволство (И то какъв - Доган и тройната коалиция) е необходим и главния медиен балон където то да бъде насочено. Балон надуван ни от години и втръснал до немай къде. Сега балонът предстои да се напълни и с малко анти ДПС въздух. Дано се спука по-скоро според мен. Нещото хибрид между каратистът-пожарникар-охранител-кмет-полицай-запъл ващ дупки- ББ. Всъщност нито едно от изброените но за сценаристите е достатъчно и малка част от хората да се поддадат на лъжата. Нещо за минало, образование, опит, решени проблеми в МВР, в София, ***, транспорт, либерал ли е, демократ ли? Кой се интересува днес от такива "подробности". Все пак турците и *** ще бъдат купени, но е ясно, че трябва и малка част от българите да гласуват. Не много - колкото за пред света да се каже че вота не е съвсем етнически. Пък после - ясно коалиция му е майката и керванът продължава - кой ще ти помни, че ББ, Костов или филанкишията бил казал нещо си за имотите на Доган. Дума дупка не прави както казваше един литературен герой (с намигване). Въпроса както винаги е нищо да не ни стане ясно. Затова един ден Бойко е приятел с Гоце. Друг път нещо уж като критика прави. Един ден се изцепва за догановите сараи, а на другия ни обяснява колко велик политик е *** от Дръндар. Гоце критикува Станишев, Доган надъхва електората си, Бойко - на всяка манджа мерудия. Костов отново играе пиеската анти ДПС пиеската чисти ръце. За последното какво да кажем освен - *** работа. Надява се явно отново да му разрешат да се включи в сапунения сериал с досегашната си роля - най-удобната за властта опозиция на планетата. Дали ще вземе 4 или 5 % не е важно- важното е да отклони гласове - колкото толкова. Какво е направил като опозиция - кой ти задава днес такива въпроси. Е има някои които ги задават.За обобщение можем да кажем, че всичко което ще четем до изборите ще бъде все в този дух - взаимно помпане на рейтинги, пък да каквото се хване на въдицата. Само едно не са разбрали сценаристите - българинът днес има алтернатива различна от състезанието с един кон в което той като интелигентен човек отказва да участва (нищо, че го плюят за това същите онези сценаристи). А краха на тройната коалиция е много по-голям от колкото ни лъжат в "новините". Дали е така? Предстои да видим.

38

преди 16 години

Излишни според мен са емоционалните коментари относнотеатъра наречен избори който за пореден път се опитват да ни изиграят. Според мен би трябвало отдавна да е ясен поне на по-голямата част от хората в България. Но някои нюанси наистина трудно се забелязват. Нека да поразсъждаваме относно една според мен некоментирана досега роля в политиката на дръндарския *** Доган и коалиционните му партньори.За факта, че е пета колона на Турция и САЩ в България (това е и причината да е толкова нагъл и самоуверен той и партията му - недосегаемостта им е гарантирана от външни фактори), турцизацията, ***, огромните зулуми нанесени на България и българския народ са ясни поне на онези които се интересуват от темата. Но въпросът беше за следващите избори - Този път Доган и ДПС са определени за ключовия генератор на недоволство - причината която би накарала българите (като етнос) да гласуват. Това е съвсем естествено и кукловодите го знаят. Явно смятат, че "тривиалните" причини за упражняване на вот са се поизтъркали от употреба - обедняване, инфлация, липса на национално самочувствие, мафиотизацията във всички сфери на живота, заличаването на българския етнос, фалшификациите на българската история целящи още национален нихилизъм, отродяване на части от българския народ. Много можем да изброяваме. Още повече, че са истина. А когато онези които дърпат конците размахат част от истината (Те се страхуват само от цялата истина а с полуистините добре си служат - виждали сме го неведнъж) става наистина страшно. Защото има реална опасност отново да ни излъжат. И така - Ролята на генератор на недоволството - Доган и ДПС. Затова и толкова усърдно ни занимават единствено със сараите му. За огромните престъпления които трябва да отговаря - нито дума. Няма и да чуем за тях. Поне не от парцали като днесбг. Най-малкото от тях е ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА но клакьорските медии ни предлагат поредната постна манджа - Поредица от "новини" (колко ли станаха вече - не ги броя) за сараите на Доган и естествено Костовци, Бойковци, СтефанГамизовци и други *** са се загрижили за истината, справедливостта и морала в политиката. Запомнете последното име - този има медийна мисия тук да ни забърква "новините". Често, ще го срещаме из медиите. То не бяха операции чисти ръце, изцепки в телевизии за проверки на имоти, вестникарска "полемика", критики на Гоце към правителството. Срам ме е да изброявам. Платени статии на премиера в чужди вестници и т.н. Ако не беше трагично щеше да е смешно. И ако някой наивно смята, че Доган не е наясно с медийната заигравка около имотите му - време е да започне да мисли на по-високо ниво. Нищо чудно и да е съсценарист на този фарс. Няма как да си вземем държавата обратно ако не сме наясно със сценариите им и ги бойкотираме навреме.И така - след като имаме генератор на недоволство (И то какъв - Доган и тройната коалиция) е необходим и главния медиен балон където то да бъде насочено. Балон надуван ни от години

37

man

преди 16 години

Борисов го е страх, че ако вземе да се рови много ще му изкарат и неговите "кирливи ризи".А като стана въпрос за тях, всички имат такива.

36

преди 16 години

До 32 - КУБИТО, не букито. Ще му дойде края и на него.... тяхната ***....

35

преди 16 години

НЯМАШЕ ДА МУ СТИСКА !!!!По същия начин когато *** размахваха брадви из София, той се закани, че ще арестува всеки, който носи хладно оръжие, даже и вилица... ама се закани три дена след като циганорите се бяха укротили и изпокрили из катуните си.Не знам как има да му вярват на тоя политически мастурбант.

34

преди 16 години

Супруга съм на СЛАФИТО ТРЪТКАНОФЪ. С чувекъ ОТКРАДНАХМЕ триустаен партамент. Една вечер звъни Фратата.ДЗвънеца ***. Отварям - НИНДЖА, Ахамак Дюкан. Тoа и на двамата сус супругътата ми ни напраи зака4алка на тръбите. Он Супруг Слафи пoиска oсте а ас пoисках да ме oдтрети трътката и пикалата. писле Слифитo му пoказа една хартишка къде си слагa o4ниo нерфъ.

33

igra4a

преди 16 години

boiko znae 4e dogan4o 6te izvadi dokymenti izriadni daje i za barbekuto ama nai triabva da si napravi reklama i zablyda nanaroda. dogan e pekana lisica.

32

преди 16 години

Деца на майката природа,тия от дпс-то напредват бавно,но сигрно.Отидете в Дулово(намира се до Силистра).Това градче е на бай ви Доганчо.Има си одставено лице човека.Наричат го БУКИТО(подставеното лице).Всичко в града става с разрешението на букито,т.е.,на доганчо.Имат министри в сегашмото правителство,имат свои хора навсякъде.Бойко не може да ги пребори сам.

31

преди 16 години

тоя като му стиска да вземе да се разходи малко по дворовете на къщите в центъра на софия пълно е с незаконни постройки, бараки и всякакви складчета

30

В.Кунчев

преди 16 години

Славка Учихдолската не влиза...На нея и влизат..разни неща...***....армагани от *** и,меди доганов...

29

МО

преди 16 години

Ами господин Борисов ако вие на този пост неможете да бутните и да спрете незаконните строежи то кой ще може?Защо не смените и главния архитект на София и той за нищо нестава.Ама май и той е по силен от вас защото сменя првавителства и кметове и все си е наработа а положението в столицата се влушава.Защото е по лесно да пребереш тлъста комисионна от колкото да спазваш закона и да съблюдаваш за неговото изпълнение.В този ред на мисли започвам да се замислям и за вашите действия!Лидерат води стадото и той носи одговорност и взима решения.Ако несте таскъв оттеглете се с достойнство.Аз лично мога да ви дам идей и помош ако сте зайнтерисован да се справите с положението.Но ако вие го нямате не очаквайте на наш гръп да си пишите после заслуги.

28

Gold

преди 16 години

Да, завалията, той има 'огромното желание' да помага винаги, ама все другите му пречат. Но пък що да не си направи малко PR, и без друго надали някаква работа би могъл да свърши.....

27

Nabludatel

преди 16 години

Ov4arskoto ky4e Boiko si podvi opa6kata i izvadi ot 9 kladeneca voda za nemojeneto si...

26

zlatina

преди 16 години

Супруга съм на три деца. С чувекъ сбрахме пари икупихми триустаен партамент. Една вечер звъни вратата.Звънеца ***. Отварям - НИНДЖА. И без да каже нищо, скарате в бъбреците. Дукат съ усета ми би два шамара с КРАКи един на детето в гръбначния кош! От ударната вълнаотлитам на 20-30 метра. Абстрахираха децата. А чувекъ гонема. Ако общината в града не вземе спешни мерки, ще сесамуубеся или ще изчезна безкрайно.

25

преди 16 години

Zlatarico, Zlatarico, za kvo pishesh be molekulo? Slafko Trytkof ako izleze ot Shooata naprao uliza u kanalo, kanalo fekalnio. I kak e dlyg she go vidish nekoi den da si e nabutal zurlata v anusa da doqjda domateni liuspi ot salatata-odi posle go seluni po buzite-hihi hii hi hi hi kiki ki sii siii sisisisi

24

преди 16 години

Бойко, махни директора на 24 СОУ, който го съсипа и му върни славата! Вярваме в теб! 24 СОУ the best school in the universe.

23

mitaka

преди 16 години

Какви са тези коментари - Слави премиер - този наркоман и още ли има фенове? На къде върви тази страна щом като *** клоуни ги спрягат за премиери!