33

Анонимен

преди 2 години

Тази руска партия просто се опитва да протака нещата. Референдум ще отнеме месеци. Вън от България!

32

българин

преди 2 години

"Конфликтът ще приключи и ще е важно кой каква позиция е имал" Да, Стойнев! Много ще ми е интересно каква позиция ще имаш ти след като Украйна изгони руските окупатори напълно и си върне полуостров Крим и Донбаския регион? Ще кажеш ли: Добре че не дадохме оръжия на Украйна, защото така войната щеше да свърши по-бързо?А когато Путин бъде осъден като Милошевич от международния съд в Хага за военни престъпления? Тогава, тогава на каква позиция ще бъде БСП и лично ти, Стойнев?

31

Анонимен

преди 2 години

Популизъм на комунистите!

30

факт

преди 2 години

бсп ви казва : вечна дружба , да живее кпсс , главите долу .

29

гост

преди 2 години

спрете да се занимавате с Украйна и Македония в държавата има по-важни неща които са от национално значение нисите запалати и високите цени направете нещо по този въпрос ако нищо не ви ражда акъла вижте Гърция

28

Анонимен

преди 2 години

България отдавна нема никаква роля , тя е просто една мизерна колония населена с бедни хорица и богати управляващи.

27

Анонимен

преди 2 години

БСП ще има само една роля след войната - да гние на политическото бунище!

26

Анонимен

преди 2 години

Бесепари от къде знаете кога ще приключи войната, от първия ден да сме мислили за края, някаква информация ли имате. Експертите прогнозират десителетия военни действия, какъв край?!?

25

Анонимен

преди 2 години

Преди да мислим за след края на войната, да мислим напуснахте ли правителството? Трябва ли Радев да прави нов?

24

Анонимен

преди 2 години

БСП/БКП не е българска партия така,че каквото и да кажат е все тази.

23

Мишо Бирата

преди 2 години

да мислят бсп и радевистите дето изнесоха документите на блок 70 и боеприпаси за русия. вече е важно каква ще е позицията на сбу и моссад, не на некви назначени от третото поколение добронадеждни успеляци. ако сте я окъкали качествено, ше има от мездренското на корем

22

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах излязоха ли от коалицията вече? Стига празни приказки!

21

За Витков

преди 2 години

Долнище сте , влезнахте в управлението само да ерозирате доверието към новите. Бсп,герб,дпс, итн всички играят против това правителство само и само да продалжат схемите. С Украйна обаче настъпихте мотиката. Осветихте се всички до един!

20

12

преди 2 години

А вие какво искате да се върнем в мракобесните времена когато щяхме да станем 16-та република на сесесерето ли, бре другарю. Продали сте се за копейки и искате за изтриете не само българския народ а и България.

19

Анонимен

преди 2 години

СЛЕД ВОЙНАТА РУСИЯ ЩЕ МИСЛИ ЗА НАС ЩЕ БЪДЕМ РУСКА РЕПУБЛИКА

18

ира

преди 2 години

ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ 100 год комунизам в Русия и промити мозаци на руския народ а ние 70 години се влачим и се пишем на демократи пък пак сме с тях Алан Коло и без руските комунисти и политици ще сме добре даже много повече Никой не мрази руските мужици потънали в мизерия а руските управници комунисти дето си мислят че света е техен България е над всичко когато е независима от Руските политици раберете го най после

17

Сосидж

преди 2 години

Само да ви кажа скъпо БСП- не сте част от нея да си знаете.

16

Анонимен

преди 2 години

БСП и Радев са против каквито и да било санкции за Русиял, досега не съм ги чул да обясняват на какво се дължи това им желание.

15

Анонимен

преди 2 години

Точно - да мислим за след войната. До тук - 1во. русия ни смята за толкова неприятели, че ни спря газа 1ви от всички останали. 2ро - ние единствени играем контра в съюза в който уж сме. Накратко - най-големите врагове на русия и абсолютно неблагонадеждни партньори. Типично за българия - ние сме *** и мекотели.

14

Анонимен

преди 2 години

Правилна позиция. След края на войната трябва да изчистим и България от евролиберастката чума.