442

Qanon

преди 2 години

Ше му го наклоните на Путин.

441

Срочно за доклад

преди 2 години

Сеизмичната активност на Земята от последните две седмици отчита ОПАСНА ИЗОлация на Руската федерация со столица МОсква..Риск от жестоки проблеми.. Разузнаването на Европейския съюз да докладва кои седят зад войната срещу Русия вкл зад черния военен терор срещу Украйна и жестоките изолиращи руските народи санкции. През 2019 имаше данни за готвена диверсия срещу Европа с цел блокиране доставките на газ от Русия..

440

Антинатовец

преди 2 години

Аз достатъчно руски канали съм гледал облъчен съм до неузнаваемост и нямам нужда от повече информация. Мразя краварите и запада до живот. Гледам български опозиционни телевизии като Евроком и АЛФА и съм запознат с цялата истина за войната в Украйна започната още 2014 година със стрелбите по Донецк и Луганск от фашисткике главорези в Киев както и със запалването на Профсъюзният дом в Одеса и изгорените десетки невинни украинци в т.ч. и редица деца и българи.Смърт за фашагите от Бандера.

439

Анонимен

преди 2 години

С качването на несъвсем адекватната германка Урсула Лайен ЕС достигна дъното на падението си и както изглежда, ще продължи да копае. С действията си ЕС ще изтласка Русия в Азия, включително в икономиката и спорта и вместо да има насреща си една приятелски настроена държава, ще има силен враг, който обединил се със силните азиатски държави, ще се превърне в световен хегемон. Европа няма природни ресурси, а без тях няма икономика.Китай приобщи АФрика,Русия -Близкия Изток и Южна Америка. Урсула?

438

Анонимен

преди 2 години

Тази очевидно наследничка на известен в миналото водач на Германия не може да разбере, че с неадекватните си действия отчуждава Русия от Европа и я насочва към Азия. Един съюз Китай-Русия-Индия-Корея е непоклатим и би бил голяма заплаха за САЩ и англосаксонските държави.ЕС и Европа ще имат печалната участ да бъдат васал на САЩ, която след президент Байдън ще случи на по-адекватен водач.За ЕС -фрау Урсула е върхът.

437

Фердо

преди 2 години

Хайде, свободата на словото бог да я прости! На ред е да се направи така, че да се мисли правилно.

436

НЯКОЙ

преди 2 години

Скоро ще започнат и руски книги да горят както през 30-те години в Германия, ще се създаде и министерство на пропагандата, та това вече го знаем от историята.

435

нищо ново,

преди 2 години

обикновен Трети райх.....(ох.....много съжалявам - Европейски съюз)

434

АА

преди 2 години

Ся като отрежат и Сбербанк нашите руски *** как ще си получават рубличките! Немой те така бе ора и рашистите душа носят и те хлеб сакат! хи-хи.

433

Анонимен

преди 2 години

Тоя чирос на снимката да умре в най-големи мъки! Милиони хора пострадаха заради това недоразумениен на природата.

432

Анонимен

преди 2 години

Ще забраняват руските медии! Какъв Кошмар! Май не ви е лицеприятна истината!

431

Анонимен

преди 2 години

Много сте прав за това мнение, но няма да успеят.За съжаление точно това може да доведе до трета световна! Наглостта им няма граници!

430

Анонимен

преди 2 години

Вижте просто с каква ехидна усмивчица Клаус Мюлер разказва какво ще се случи, ако Русия им затвори газта! Ще вземат газта на другите и по изрично питане на водещия Маркус Ланц го повтори! Познайте кои са ограбените? А вие в България скачайте и отсичате в парламента но сте истински предатели! Оня Костадинов каза, че трябва да се върне смъртната присъда за предатели и тука е прав! Лека нощ!

429

Анонимен

преди 2 години

Мислех си, че няма по-гнycна немска бабичка от Шмеркел, която ни натресе Тиквата. Фон Лаййнян май ще ме убеди, че съм бъркал...

428

Анонимен

преди 2 години

Мислех си, че няма по-гнycна немска бабичка от Шмеркел, която ни натресе Тиквата. Фон *** май ще ме убеди, че съм бъркал...

427

Поручик Ржевски

преди 2 години

Леле какво виждам тук - ЕС ще си направи сепуко, а САЩ и Китай ще хапват пуканки и ще гледат.Целият стандарт на запада ще отиде по дяволите ако Русия спре да ги снабдява с евтини суровини.Лъгахте ги 30 години, лъгахте и нас обаче сега ще лъсне, че без евтини руски ресурси сте едно нищо.

426

анонимен

преди 2 години

517 ти си руснак. Не заслужаваш да носиш името ,,Българин,,. Ти просто си от колхозная. Махай се и не замърсявай нашата България с присъствието си.

425

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен И да не забравят да заглушават и сателити и радиопредавания ! И който гледа руски канали и слуша радио в концлагери . Имат опит и то голям ,още от чичо си Хитлер . Също като комунистите ,а били демократи . Погнуса

424

съсел

преди 2 години

това ли е целта, русия се разпада и ФАЩ демократизира новите държави. Борихме се срещу турци, срещу комунизъма и пак не сме независима държава.

423

Анонимен

преди 2 години

От миналото знаем кои бяха крайните- нацисти и комунисти. Урсула и тя е доста крайна. Трябва да смекчи тона и поведението си, ако поне малко мисли за бъдещето на Европа. Омразата и екстремисмът не водят към добро.