462

В началото бе Косово

преди 2 години

Ковид-забраните им се усладиха. Днес ще забраняват руски медии. Утре - нещо друго. Стъпка по стъпка... Съблазнително, но и измамно е да се управлява със забрани.

461

Анонимен

преди 2 години

това е съвременна бага Яга, който не са му чели като малък, също може да се съотнесе към героинята ,където привлича малки наивни деца (като нашата икономика) в богата топла къщичка, където те охранват за да изядат след това

460

Анонимен

преди 2 години

"Когато змията умира, хапе най-силно".Не на американския глобализъм! Античовешки и антидоуховен насилствен метод да запазиш отвратителната си хегемония в света!Стига са проливали невинна кръв и разорения на толкова държави!Почнахте да разбирате, но потрудния начин.Преди бяха бананите, сега е бензина.Това са следствията.Причините са много прости и прозрачни. Мислете, докато не са забранили и това!

459

Анонимен

преди 2 години

Мястото й в психиатричната болница

458

Анонимен

преди 2 години

Орси и този и следващият пакет си го заври нали знаеш къде!

457

Анонимен

преди 2 години

Браво, браво, като гледам какво пишат по-долу други вече знам, че българите са започнали да проумяват, това което обяснявам от години. Вече могат да ме банват на този сайт, но идеите продължават да си циркулират и набират привърженици.

456

Анонимен

преди 2 години

Само да кажа на тази буля,че като бензина ми стане 5-7лв на литър,хляба 2-4лв и на всичко му се утроят цените и стоим на студено...дали ще ме интересува дали руснаците ще има къде да си продават нефта,техните хора нали няма да стоят на студено нали...и само да кажа на тази сватя,че след лятото идва зимата,така че да не бъде толкова курназ...

455

Митко-попитко

преди 2 години

ЕС налага на България глад, бедност и информационно затъмнение в полза на интересите на САЩ. Изцикляне на мозъци чрез тежка пропаганда. Е, защо ни е този ЕС, като е вреден за нас?

454

Анонимен

преди 2 години

Ограничаваме медиите и свободата на словото. Странна демокрация във васалния на САЩ ЕС. А България се оказва васал на васала...на кавала деветата дупка. Жалко!

453

Анонимен

преди 2 години

България вън от НАТО и ЕС - НЕЗАБАВНО!

452

Анонимен

преди 2 години

България трябва незабавно да излезе от ЕС. Това е една фашизоидна организация, която със всички средства подкрепя фашисткия режим в Киев. ЕС доведе Европа до пълен колапс и морален разпад. Това не са средства, с които да се защитават ценности. Това са средства, с които се цели да се закрепи глобалистки либерален режим на шепа крадци и мошеници от СЕ и САЩ и живеещи на гърба на цял свят.Вие господа ме убедихте, че Путин е прав и военната операция е справедлива.

451

Анонимен

преди 2 години

Доживях в 21 век да се забраняват медии, печат. Доживях в 21 век тези забрани да идват от уж "демократичния" ЕС; да бъдат обявявани за забранени цели култури, които да дали своя ОГРОМЕН принос в световната култура; да се свалят от световни сцени велики диригенти, певци и актьори само защото са руснаци; да се забранява на спортисти от руски произход да се състезават. Господа от Брюксел и тези, които ги подкрепяте - вие надминахте Хитлер и СС.За България пътят е - излизане от ЕС.Веднага.

450

Анонимен

преди 2 години

Това е поредната недомислица на бедните пропагандатори на евро - атлантически ценности.Нямам нужда от руски телевизии. Истината я има на бензиностанциите, в сметките за тока,цената на газа и парното, на продуктите и в процентите на инфлацията.Ние ще плащаме болните амбиции на шайка бюрократи и краварите.Комунистите забраняваха радио Свободна Европа. Сега Свободна Европа ги надминава.Та на кое място бяхме по свобода на словото?

449

GD

преди 2 години

Санкциите са обявяване на война с други средства- икономически и политически.Това е демонстрация на сила и превъзходство към непослушните.Те са контрапродуктивни и колкото са в повече ,толкова санкционираният се озлобява и на финала , не се знае какво ще стане. Мирен изход от санкциите няма-в случая по отношение на огромна държава като Русия. Някой трябва да е бил в твърде еуфорично състояние когато ги е започнал и е очаквал бързо подчинение.Дано развръзката на санкциите не се окаже свет. война

448

джо

преди 2 години

Свобода на словото........... да, ама друг път. Това е Европа иначе сме големи ДЕМОКРАТИ

447

Анонимен

преди 2 години

Защо на петрола? Щото не зависите толкова от петрола! Айде ембарго на газта! Там давате на Путин милиарди всеки месец! Много се харчат евтините санкции! А така като България да си заложат заадниците- няма мераклии! Но какво- подкрепа за Македония ли ще получим или признание, че други са руските кавали в ЕС?!

446

Анонимен

преди 2 години

Тая ще ме накара да издиря всички руски ТВ-та сега. Много мразя някакви никаквици да ми забраняват нещо!

445

Анонимен

преди 2 години

Имам сателитна антена, хващам всичко, което ме интересува и ми дреме на Оня дали Оная лайана ще ми забранява телевизии. Да си го постави у онаковото женицата.

444

Анонимен

преди 2 години

Много е важно да не се чува мнението на Русия, че ще вземем да научим истината и ще ни се изложат политиците! Затова - да се забрани и ИНЕТа! И изобщо - ДА ЖИВЕЕ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО!

443

Руски демократ

преди 2 години

Ора, сръбските авиолини или Анадол Диарбекир Еърлайн и сте при нас в сърцето на демокрацията. Стига сте грачили ами идвайте. Е, те нашите деца са в омразния Запад, ама по късно ще ги изтрепеме и тях! *** от цял свят съединявайтесе!!!!