8

Цъ

преди 2 години

Повече от очевидно е - Източният Фашизъм Срещу Западния Фашизъм!!! И не, не ми разправяйте, че ЕС и Сащ били демокрации?! Смешно и жалко е такова твърдение. Внушението за демокрация Не е демокрация. Измамени сме и от изтока, и от запада!

7

Ами

преди 2 години

Русия защитава интересите си както може. Сащ защитават интересите си както могат. Просто ингересите / и не само икономически, но предимно те/ им се сблъскаха на територията на Украйна и ЕВРОПА. ЕВРОПА ПОТЪВА. НЯМА ТОЛКОВА ГАЗ В СВЕТА, АКО СЕ ПРЕМАХНЕ РУСКИЯ, И НА ТАКАВА ЦЕНА, ЧЕ ДА НЕ СЕ ПОВЛЕЧЕ ЕВРОПА КЪМ ДЪНОТО, ОБСЛУЖВАЙКИ АМЕРИКАНСКИТЕ ГАЗОВИ ИНТЕРЕСИ. Следват Фалити, срив на икономиката и Драстично увеличаване на Престъпността. Титаник 2.

6

Анонимен

преди 2 години

Борис като не взе участие какво последва? - Руснаците ни обявиха война, третираха ни като победена държава и ни нататрузиха нечовешкия комунизъм, от който и до ден днешен не можем да се спасим. Борис умря от страх, че болшевиките се задават от изток, а синът му стигна дъното на пропаднал комарджия като зависим индивид през 2001 г. бе доведен от КГБ и ДС в България. Той бе и първият символен успех на руската хибридна война срещу България.

5

Анонимен

преди 2 години

Заемане на страна в конфликт означава враждебни действия. С оръжия се отнемат животи. Не е като да съсипеш здравеопазването на България , тук убиваш Руснаци. Ако някой тук прощава руснака няма да ти прости никога

4

Мишо Бирата

преди 2 години

биоскопска агенция Тренд като я натракаш в папагала и ше умреш от партийни фирми вързани една за друга.

3

IQ 3.14

преди 2 години

ние сме парламентарна република, тоя смятащия кой му е дал диплома?

2

Анонимен

преди 2 години

Който бута решението за оръжие, каквото и да е то, на практика бута правителството. Правилно каза човекът: ам други много по-важни проблеми за решаване отколкото да се дърлим по необединяващи ни теми.

1

Проклетници тъпи

преди 2 години

Единственото, което ги свързва е подялбата на парите, откраднати от българите чрез инфлацията и отделно откраднатите по европроекти. Свършат ли парите, ще се самоизядат помежду си тези българоубийци и американски слуги.