10

анонимна

преди 1 година

До до 6 - всички жени без изключение, дето познавам с аборти, ги направиха под диктата на приятелите си или на мъжете си, като първите не искали да ги вържат и да купуват парццццалаци на някоя си, а вторите не искали деца поради бедност. Така че, по-кротко с квалификациите. Жените по принцип са по-склонни да родят, но мъжете или в по-голямата си част бягат като дявол от тамян от брак и гледат да изч.... някоя по-засукана.

9

До 9

преди 1 година

Като не сте готови за деца, или ще пиете противозачатъчни, или ще спрете да се чокате като зайци.

8

Анонимен

преди 1 година

Феминистките и руските *** налазили и тук. Първите са умствено увредено, ясно, но вторите уж се пишат християни, а според християнството абортът е грях. Слава Украине!!!

7

Анонимен

преди 1 година

Браво на американците! Започват да ми харесват. Детеубийството е грях и престъпление.

6

до 3

преди 1 година

"Изнасилването не е оправдание за аборт. Бебето може да бъде дадено за осиновяване."Дано те изнасилят теб, нищо, че не можеш да забременееш. Колкото да спреш да се изказваш.

5

Всъщност

преди 1 година

Жените мразят темата за абортите, защото са морално уязвими и губят ореола си на жертви. После как ще изнудват мъжете за специални закони, конвенции и привилегии?

4

Анонимен

преди 1 година

ФАЩ? Да отнемат свободи? Нееееее! Шок! УЖАС!

3

А дано

преди 1 година

Браво! Абортът е убийство, каквото и да обясняват феминистките. Бебето е отделен човешки живот от този на майката. Изнасилването не е оправдание за аборт. Бебето може да бъде дадено за осиновяване. Плюс това случаите на бременност след изнасилване или пък на бебета с увреждания са нищожен процент от всички аборти.

2

Анонимен

преди 1 година

Ех, че демокрация се заформя във ФАЩ.

1

Дедо Ставри

преди 1 година

Ха краварите ще минат по идиотизъм и арабите.