50

Анонимен

преди 1 година

Свобода на словото и демокрация, тия са по зле от комунистите.

49

С двойно гражданство

преди 1 година

До Анонимен Бог гледа отгоре и се разправя с бежбожниците. Та Го моля да има милост към България и да извежда на покаяние всички, които не са се покаяли.

48

Марксист=антихрист

преди 1 година

До Анонимен Точно, а маркистите са атеисти, т.е. безбожници, т.е. антихристи.

47

Йоан 3:16

преди 1 година

До Анонимен Време е да се въстанови Божия план и не само за семейството и жената, но и за всички. Всеки да падне на колене и да изповяда, че Исус Христос е Господ.

46

Жената да си решава

преди 1 година

До БГ ФАШИСТ И ВСЯКАКЪВИ ако разбереш ,че си си ебалмайката дето те е дала в дом преди 19 г когато е била на 18г и сега е *** на 37г. и тя забременее, но после се разбере кво праим ще си баща на брат си ...

45

Леберал-консерватор

преди 1 година

При Тръмп беше по демократично отколкото при демократите сега...

44

Анонимен

преди 1 година

До Гого гого- И крави ще им забранят да гледат, защото отделят СО2 колкото Байдън на приеми. Ще ядем синтетичното месо и луканки на чичко Бил.Пак доброволно, както ваксините му.

43

Гладна журналистка

преди 1 година

Медиите да престанат да лъжат хората в САЩ и по света. С премахването на този закон не се отменят абортите, а се връща правото на щатите сами да вземат решения по въпроса чрез гласуване, след колко месеца да не се прави аборт. А не както "демократите" предлагат -възможност до последния месец и дори след раждане да се убие детето. И не данъкоплатците на целия САЩ да ги плащат за това. Дори Байдън не веднъж се е изказвал срещу този закон, че е неконституционен, но е забравил. А и "демократите" .

42

Гого гого

преди 1 година

И демокрацията приключи - ха честито на печалившите - така започва тоталитаризма - леко и неусетно - после и правото да носят оръжие е наред и ще им остане само правото да гледат крави

41

До АНОНИМНА

преди 1 година

Вас само шериатът ще ви опpави! Ислямът е прав за жените.

40

Анонимен

преди 1 година

Паралелно да се приеме закон за задължителни опити на мъжете да зачеване..

39

АНОНИМНА

преди 1 година

Спрете, бе гадняяри, жените да раждали при всякакви обстоятелства, и да си ги гледат, а вие по барове и к....ви!? Няма да я бъде тая, защото Марко умря отдавна, и робството също бе отменено отдавна! ДА РАЖДАТ БЕЗСПИР, А ВИЕ ГРОЗНО ДА ГОВОРИТЕ КАКВИ КОФИ СА ПОСЛЕ?!

38

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Само един лицемерен ход от страна на лъжералната,разбирай либералната,политика на евреите в САЩ. Абортът бе измислен от една еврейка,която го измисли,за да ни няма нас. Да,отричам една жена да е способна да бъде Майка ако убие плодът си. Но в случаят със САЩ трябва да се знае,че над 80процента са евреи ,а не от Нашите. Просто Българските студентки там няма да могат да абортират след изнасилване от чернокожи и арапи. Пък Вие както си искате,така си мислете.

37

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Само един лицемерен ход от страна на лъжералната,разбирай либералната,политика на евреите в САЩ. Абортът бе измислен от една еврейка,която го измисли,за да ни няма нас. Да,отричам една жена да е способна да бъде Майка ако убие плодът си. Но в случаят със САЩ трябва да се знае,че над 80процента са евреи ,а не от Нашите. Просто Българските студентки там няма да могат да сортирате след изнасилване от чернокожи и арапи. Пък Вие както си искате,така си мислете.

36

Анонимен

преди 1 година

Браво. Следват мерки срещу триполовите и онези с шарените коси

35

анонимна

преди 1 година

Аз съм феминистка и съвсем не съм умствено увредена, както един от Средновековието написа! Имам и пари, и деца, и мъж, и образование, спирам до тука! Аборт да се прави в краен случай, но не и забрана, защото всяка забрана води до лоши последствия. Няма да накарате женан асила да роди, и мъже, спрете с лицемерието, защото много добре ви познаваме......

34

Анонимен

преди 1 година

Става въпрос за 15 седмици след зачеването. Това са близо 4 месеца!!! За това време жената трябва вече да е РЕШИЛА дали да го носи. След това вече си е убииство, което застрашава и здравето на майката. Като не искате деца си взимайте мерки и не се шибайте като животни

33

Анонимен

преди 1 година

Абсурдно е в 21ви век изобщо да се обсъжда това! Естествено, че всеки трябва да има възможност за легален аборт, извършен от компетентен медик! Другата теза е пълен примитивизъм, прикриван зад фалшиви ценности и фалшива вяра в бог!

32

Либерала от Квартала

преди 1 година

Трябва пълна легализация на абортите, без ограничения в седмиците. Ако има ограничения в седмиците, следва да са: до колко седмици след раждането може бебето да се евтанизира по желание на един от родителите и без съдебна отговорност !

31

До 36

преди 1 година

Епа като почна с безбожните неща и те разбрах вече! Няма как да се спори с тебе по тоз въпрос баш! Само да те попитам ти знаеш ли колко богове божества и тем подобни има по земята! И да зема да то успокоя християнството не е най-широко разпространената религия! има и други с далеч повече последователи и следователи и т.н.