30

Анонимен

преди 1 година

След, като ти взимат пари да ти правят бебе в епруветка, какъв е проблема да ти направят аборт?! И двете неща не са естественни, но едното е доста по-доходонсно.

29

Анонимен

преди 1 година

Милиони двоики по света биха дали едната си ръка само и само да имат и едно дете тука някой защитават правото на аборт

28

АнонимеН

преди 1 година

До До 30/ СКАПАН БЕЗБОЖЕН ИНТЕРЕСЧИЙСКИ ПУТИНОФИЛ МАРКСИСТ! АБОРТА Е УБИЙСТВО И ТОЗИ ФАКТ НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ ПРИ НИКАКВИ ДОВОДИ!

27

АнонимеН

преди 1 година

ВЪВ ЕДИН ФИЛМ ЕДНА ЖЕНА УМРЯ ОТ МЪКА , ЗАЩОТО СИ ИЗГУБИ БЕБЕТО! ИЗГУБИ ДАНИ! АБОРТА СИ Е УБИЙСТВО И САМО ПРИ ОПРЕДЕЛЕНИ ПОЛОЖЕНИЯ ТРЯБВА ДА Е РАЗРЕШЕН! ПРИ МАЛФОРМАЦИЯ НА ПЛОДА, ПРИ КРЪВОСМЕШЕНИЕ И ДРУГИ ПОДОБНИ СЛУЧАИ! СЪЖАЛЯВАМ НО АЗ СЪМ ЗАЩИТНИК НА ЖИВОТА! НЯМА КАК ДА ПОДКРЕПЯ АБОРТА ЕЙ ТАКА!

26

До 30

преди 1 година

Така де така и аз попитах кой ще го гледа след това? След като го дадеш за осиновяване!? Ти ли? Или ...? Ааа да държавата ще го гледа т.е. аз и ти и т.н.? Еми на тоз етап обаче аз чужди деца не искам да гледам! Та пак да кажа, ти ако искаш да си гледаш детето и със закон и без закон ще си го гледаш! Но ако не искаш по-добре да имаш правото на аборт! Щото алтернативата е по-зле!

25

Анонимен

преди 1 година

САЩ е невероятно тъ.па държава ...

24

Анонимен

преди 1 година

Пак ни занимават с глупости. Ако една жена е решила да направи аборт ще го направи. В случая говорят просто за отказване на легален аборт от медицинско лице. Нека не намесваме някакъв изкуствен морал. Освен това не разглеждате проблема от една много важна плоскост, а тя е тази на политиците-педофили. Ясно ми е защо толкова им се иска да се сдобият с нежелани от майките си деца.

23

АнонимеН

преди 1 година

ПО ПРИНЦИП АБОРТА СИ Е УБИЙСТВО!

22

до 25

преди 1 година

"Именно марксистките въведоха феминизма в Източна Европа. Съзнаваш го или не, ти си марксист/ка."Намери ги тези лоши марксити и им се скарай, може и да ги натупаш, нали си мъж.

21

Дедо Ставри

преди 1 година

До До СтавриВсеки има право на избор бе. В кой век живеете??? В средновековието. Ужас.

20

До 21

преди 1 година

Именно марксистките въведоха феминизма в Източна Европа. Съзнаваш го или не, ти си марксист/ка.

19

...

преди 1 година

Епа това с аборта в най-добрия случай трябва да го решат 2-*** души! НЕ трябва да се намесват още 50 човека да им дават акъл! Отделно, че в повечето случай мъжете правят детето и отиват да правят други деца на други жени! Та по-голямата тежест винаги пада в/у жената! Така, че мисля тя има по-тежката дума за аборта! Отделно, че тези които искат си ги раждат, но тези които не искат какво кой ще ги гледа тез деца, аз ли!? Та по-добре е да имаш право на аборт, отколкото алтернативата!!!

18

Анонимен

преди 1 година

Жената няма право да си убие детето, защото то не е нейна собственост, а е човешко същество с полагащите му се права. Проблемът на жените е, че разглеждат собствените си арогантност и разюзданост като форма на прогрес и напредничавост. Проблемът на мъжете е, че сме прекалено снизходителни с тях. Време е някой да постави жените на мястото им. И те ще са доволни - обичат твърдата ръка, колкото и да го отричат.

17

до 19

преди 1 година

"Не се прави, такива червени мозъци сте ми ясни до болка."Така е, време е да свалим този Тодор Живков, да спре вече да ни тормози. П.П. Пак те подсещам за хапчетата. Накрая ще заколиш някой непознат на улицата, защото ти се е привидял Тодор Живков.

16

До 17

преди 1 година

Не се прави, такива червени мозъци сте ми ясни до болка.

15

Дедо Ставри

преди 1 година

До А даноПожелава ти да изнасилят дъщеря ти и тя да забременее от мазен ромуланец, да видим дали ще отглеждаш детето.

14

жена

преди 1 година

Я стига, бе лицемери! Имаше преди един коментар по подобен повод, че отношението на мъжете към абортите било като към нормалното раждане, дето всички мъже *** да се раждали деца само по естествен начин, а после какво говорят за родилите така жени, просто не мога да напиша във форума по обясними причини. Затова се спрете малко.

13

До 14

преди 1 година

А на мен ми е жал, че изповядваш марксистката идеология. Сигурно си мечтаеш да се върне СССР и другаря Радев да е новия Тодор Живков, нали?

12

до 10

преди 1 година

"От легализацията на абортите в България до сега сте убили 6 милиона бебета. Същински холокост, за който никой не е чувал."Жал ми е за теб, че не си се родил през Средновековието, където ти е мястото и щеше да се чувстваш по-добре. Но никой от нас не си избира къде и в кое време да се роди, сори.

11

Анонимен

преди 1 година

Абортът е марксистко изобретение. Всеки, подкрепящ абортите, е марксист.