24

Доктор Хаус

преди 1 година

То и ковид в началото хич нямаше,само учениците бяха болни през февруари 2020 г.и като пооздравяха и се върнаха в училище на 06.03.ни затвориха и не влязохме в училище до края на учебната година.Щото нямаше коронавирус в България!

23

Щирлиц

преди 2 години

Спокойно,ще го домъкнат украинските навлеци.

22

Анонимен

преди 2 години

До 6 Всичко не се измерва със София. Градовете и селата извън столицата са пусти запустели.Не може да измерваме качеството на живот само и единствено със столицата,макар, че и в нея има проблеми.Не може всички да избягат от родните си места за да дирят добър живот в столицата.

21

Анонимен

преди 2 години

то по принцип на нещо дето не му се знае генезата му се вика автоимунно

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18. Ти боледувал ли си от хепатит? Знаеш ли колко вида Хепатит има? Има Хепатит А, който е поради лоша хигиена, Хепатит Б се по ппредава олов път и по наследство от майка на деца, Хепатит С се предава само по кръвен път и от майка на бебе, Хепатит Д, който е автоимуен и Е, който е слабо познат... Хепатит А и С вече се лекуват успешно, за Хепатит Б има ваксина, а Хепатит Д и Е са слабо познати и в процес на изследване. Та, какъв според тебе е новия Хепатит вирусен или генетичен?

19

ДДРОнег

преди 2 години

Това е много по-лошо от Ковид-а, той поне щадеше децата ... И друго е лошо, щом е в Европа, ще дойде и в България !!!___Болест, която засяга децата е може би най-лошото , дано ни се размине !!!

18

Анонимен

преди 2 години

Къв ковид бе гони пак бе? Ковид е тук от 2 години, а това заболяване започна рязко миналия месец.... аман от промити мозъци!

17

Анонимен

преди 2 години

Нямаме нито тестове , нито добра диагностика. При толкова много инфектирани, при толкова ниска ваксинация в България, ще имаме мноооого автоимунни тепърва.

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Какви "тестове" започва България, кого ще тестват, по какъв начин?" ---- сигурно като тестовете с флуорид през 2014.

15

Анонимен

преди 2 години

Автоимунните заболявания бележат бум след прекарана инфекция от ковид. Децата до 5 години останаха неваксинирани и затова се разболяват от този хепатит. Да се готвят неваксинираните възрастни! Тепърва ще има да страдат.

14

Анонимен

преди 2 години

Това аденовирусче да не се пръкна от набодените им родетели, че у ваксите беше пълно с тях, мутациика и хоп където требе

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Разнобой в лъжите на кремл. Едни от поддръжниците твърдят, че има био лаборатории под Азовстал, други, че са изнесени/напуснали / преди месец. цялата пропаганда на кремл е такава, от една страна няма война, от друга грабят и убиват и предстои мобилизация( от една страна печелят, пък искат да не се доставя оръжие на умираща Украйна...и т.н.

12

Анонимен

преди 2 години

Може да няма, ама тестовете вече са внесени и на нашите фирми им хареса за захлебват, за тво ща тестваме наред децата

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Американски биолаборатирии в Украйна, патогени, натовци, "освобождение" на суверенна държава и т.н. съществуват само в главите на путинофилите. А, путинофилията е нелечима болест, срещу путинофилията няма лек. Факти, документи, логика...нищо не помага, само времето може да унищожи този злокачествен тумор-путинофилия.

10

Анонимен

преди 2 години

Нещо за американските биолаборатории в Украйна, които надве-натри напуснаха точно миналия месец? Нещо за опасните патогени, отглеждани там? Русия информира ООН, от там - гробно мълчание.

9

Анонимен

преди 2 години

Защото няма много набоцкани като в западноте държави. Хепатита е в пряка зависимост с нивото на боци боц.

8

анонимен

преди 2 години

Финансовата криза я имаше преди 13 години, свинският и птичият грип също, войната я има, коронавирусът го имаше. Факти са тия неща, които съм изброил. Не е нужно да хейтвате, без да разбирате. Такива събития, когато ги има, се подигравате и ги подценявате, а когато си отидат, умирате да говорите за тях и да припомняте на другите, които искат да ги забравят.

7

анонимен

преди 2 години

Като чета някои коментари, разбирам колко странни хора има и тази странност е възмущаваща. Някакъв спами под новината за барикадиралия се софиянец с писане за локдауна от преди две години и аз му направих забележка, че е минало-заминало това гадно нещо. А сега, когато няма опасност от хепатит, но може да възникне такава, някой пише Това е поредната лъжа. Хепатитът е познат и е много опасна инфекция. Мислете и за децата си. Ковид, за жалост, уби близо 40 000 души, но сега не е толкова опасен.

6

до 5

преди 2 години

Я ми кажи кой по-точно е беден? В София вече осморазряден бачкатор от прованса изкарва по 4к, ако работи здраво черен труд по складовете, например. Пред всяка панелка- по едно БМВ на апартамент. Заведения- пръскат се по шевовете. В София живее 1/3 от населението на България и около 45% от работещите са тук. Същото твърдя за Пловдив, Варна, Бургас. Претъпкани заведения. Нямали пари. Друг път. Уж работите на минимална, а под масата се взимат хиляди. Затова и уж СРЗ е 2200лв., а реално е 4000.

5

анонимен

преди 2 години

Страната ни е и най-бедната, с най-голяма безработица, с доста висока инфлация, с ниско заплащане на труда и ниски пенсии.Какви пари да отделя за здравеопазване полугладния човек ,който е доведен до състояние да рови в контейнерите за отпадъци. Свали си розовите очила и заживей в реалността докторе!