19

anan

преди 1 година

Толкова много? Това налага нов локдаун!

18

Абе

преди 1 година

Това не е ли повече от КОВИДЪТ или само така си мисля? Скапаняци.

17

Анонимен

преди 2 години

Най-голямото зло са храната, която ядем и обездвижването. Няма истинска храна, всичко расте на замърсени почви или някакви изкуствени, месо е с хормони, витамини и всякаква химия. Фармапрепарати, рекламирани непрекъснато и докторите ги препоръчват за всичко, включително пробиотици за бебета, отделно какви ли не хапчета, всичко с хапчета и народът ги купува и пие от раждане до смърт. Замърсени въздух, вода, среда. Цял ден стълби да изкачваш и на кола да не се качваш все тая, няма да си здрав.

16

Хмх

преди 2 години

До Христо Е, аз като качвам всеки ден стълби безсмъртна ли съм, що ли? Знаеш ли как болят коленете от 100 стълби на ден? Иначе за колите си прав.

15

Ламята

преди 2 години

Имам чувството,че в светлината на сегашните събития,проблема със затлъстяването, ще се реши от само себе си ;))

14

морски

преди 2 години

Здравеопазване има за богатите.За тях се вдига хеликоптер-линейка и най-опитен екип ги чака на километри разстояние.А воденето на здравословен начин на живот изисква желязна дисциплина и много силна воля.Много мои познати започнаха...но на теория е лесно.

13

Бог дал! Бог взел!

преди 2 години

На средна възраст съм.Не съм ходил при лекар специалист от байтошово време насам.Скоро се наложи и какво видях?!Почти всички чакащи помощ бяха по-млади от мен.Имаше само две изпушили бабки, дето бяха объркали/забравили документи и изследвания, колкото да вдигнат кръвното на лекарите в края на работния ден.

12

Анонимен

преди 2 години

Почива ми се в Гърция и на мене.

11

no panic

преди 2 години

Изпреварихме и европейци и американци по консуматорство.Като наближи празник нашенецът пазарува все едно идва края на света.После почват да се постват снимки "нека ми е зле", "кога сме най-зле-така да сме" и т.н.В парковете не се ходи, а се пие бира на пейка с пакетче семки.До магазин винаги се ходи с кола - даже и за един хляб.Мъжете на 30г приличат на 50годишни чичаци.Жените - същата картинка. После здравната система била смотана...

10

анонимен келеш

преди 2 години

Руснаците най-ниска средна граница на смъртност при мъжете,че и при жените:):):)Спирт,борящник,алкохолизъм:):):)

9

Христо

преди 2 години

Не ходите пеша, не изкачвате стълби, не тренирате, не се храните правилно. Най-голямото зло за хората е автомобила, асансьора, апатията и апетита.

8

Анонимен

преди 2 години

Всяко трето дете било дебело. Аре бе, аз бих казал че повечето са дебели. Като се открехнат на чипсове и бургери в междучасията и след една година са Джаба повечето. После реват че инфарктите ги удряли на по 25, че диабет развивали, че здравеопазването било зле.

7

Анонимен

преди 2 години

Увеличете цените на горивата още че да може народа да отслабне като ходи пеш.

6

Честито да е ГМО-то

преди 2 години

...тук оцеляването дяволско е Тото!

5

Анонимен

преди 2 години

Българина се тъпче със сланина и е логично през зимата да качи някое килце.

4

Анонимен

преди 2 години

И какво се оказа? Че не е добре да си дебел, независимо че десет-петнайсет години се наблягаше че няма проблем да си дебел. Хахахах. Трябваше две години коронката да мори тия със затлъстяването, че да се усетят.

3

Анонимен

преди 2 години

Така става когато в европейските тумби сложиш краварски манджи

2

Анонимен

преди 2 години

По стъпките на краварите сме

1

Петко

преди 2 години

Жена ми е казвала, че мъж ако няма голям корем, голяма задница и тесни рамена, за нея не е мъж. Така мислят и 99% от жените. Харесват много дебели мъже, защото това е символ на висок статус в обществото и много пари.