83

Антикомунис

преди 2 години

Чета коментари на хора с някаква каша в простите им глави, САЩ, западните държави и другите цивилизовани страни били "фашисти". Чевенопутиниските русофили лепите много лесно етикети на хора с различно мнение, както че в Украйна били нацисти. Отровеното ви съзнание не е способно на самостоятелен мисловен процес. Повтаряте до припадък опорките на наглите руснаци, с отвратителната и нечовешка война те са истинските фашисти, убийства целенасочено на цивилни и изнасилвачи на деца......

82

Кървав

преди 2 години

Газ не ни трябва.

81

България

преди 2 години

Русия да спре да внася газ, нефт и други важни продукти на страни, които открито се подиграват, които изпращат оръжия на Украйна и вземат участие с техни военни във войната.Тези правителства, които виждаме днес в Европа, Британия и САЩ са фашистки, затова не бива да им се осигурява комфорт.Като се лишат от основни суровини, особено европейците няма да могат да водят война.Хубаво е и европейците, които са против фашизма да се надигнат, да има масови протести, ако може и граждански войни

80

Антикомунис

преди 2 години

Как ще се молите да ви купуват газта на ниски цени след година две съсли нещастни, ще сте я закъсали яко че освен суровини хич ви няма.

79

Аз

преди 2 години

Европейците начело с техния ментор САЩ като се правят на велики да се оправят дори и нашето Кире канадчето....ама Русия с тази нейна широка руска душа все гледа справедливостта..... Такова лицемерие ,малодушие,подлост и гадост има в тези западняци а у американците и безморалност.... Питайте Зеления какво правиха тези жени и деца в бункера и не ги пуснаха толкова време да се евакуират.....никой никой не му задава този въпрос.Този е с ментални отклонения!Наркоман!

78

Някой

преди 2 години

Русия си има всичко ,да му мислим ние дето се надяваме все някой друг да ни спасява никой не знае какво ще се случи с Русия и войната но едно е сигурно ,че ние ще изпукаме от мизерия РАБОТЕЩИ БЕДНИ

77

До 71

преди 2 години

И като ни нападне Русия тя ли ще се оправи или ние бе отворко.

76

До 83

преди 2 години

Баирски, ти на баира ли си расъл, та толкова лесно обясни всичко?!

75

Реалист

преди 2 години

До 75 Не мисля, че си много прав. Да ще им бъде трудно на Русия, но както знаем Тя има доста от ресурсите на света и ще се справят. Да мо мислят другите. Не искам да казвам какво може да се случи.

74

Паню Баирски

преди 2 години

Ще се оправим и без тъпите руснаци - нямаме нужда от тези изнудвачи, убийци и терористи!

73

Що е това ЕМБАРО

преди 2 години

Нещо, което всеки може да се го съчини. Нещо като читалищна самодейност. Важно е кой започва пръв.

72

Анонимен

преди 2 години

До Истината Изобщо не ти е ясна истината американски ***

71

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен айде да потърпим малко и ще видим Русия дали ще може или не все едни и същи опорки.Те там в Русия все трева пасат а? Отдавна са се подготвили за това,но ЕС и ние не сме.

70

Анонимен

преди 2 години

до 64 - ТОВА ЕС АКО ГО НЯМА, ЗИМАТА ЩЕ СЪЖАЛЯВА.

69

Анонимен

преди 2 години

75-- ЕС изчезва като структура.Светът не е само ЕС .Газ и петрол се търгува навсякъде. А ЕС няма да купува защото няма да има работеща икономика,защото икономиката не е само газ и петрол. Ами метали , алуминий, Русия е една от големите износителки. Със какво ще работи икономиката на ЕС?-Със шикалки ли?

68

Анонимен

преди 2 години

до 75 не е точно така, в момента Китай е в малка рецесийка, а и заради глупостите с 0 ковид пак не работят на 100%, но след някой друг месец ще купуват и пушек ще се дига. По интересното е да не решет че баш сега е мамента да нападнат Тайван, че САЩ няма да смогнат на пушкалата :)))

67

Анонимен

преди 2 години

45% от бюджета на Русия се формира от приходите от износ на петрол и газ, Китай като видяха какво стана с Европа, решиха в микса им да има не повече от 10% руски петрол и газ и ги купуват на много по-ниски цени. Без европейските пари, скоро Русия няма да може да функционира, камо ли да води война. Разпада си е доста вероятен сценарии.

66

Анонимен

преди 2 години

Напълно прав е шефа на руската Дума. Учудващото е, че още не са го направили.

65

Анонимен

преди 2 години

до 72 това с Азия го мълчи щото не ти е ясно

64

Анонимен

преди 2 години

По същество човекът си е напълно прав, направо да ни спират доставките и толкоз, щото ЕС казва, че иска изцяло да се отърве от руски доставки, а не че ще диверсифицира, и що те да ни чакат и снабдяват седем години, после да им бием шута.