100

Анонимен

преди 2 години

До Русия=Психиатрия - дааааа, след като и ние с нашия гол г***з сме в този списък, явно на Русия й остава час, час и половина за да се разпадне :)

99

Анонимен

преди 2 години

До Гиб Мелсън - и да те допълня - ако по някаква причина руски войски влязат в БГ то нашите "русофоби" ще са на първа линия да ги посрещат с хляб и сол - веднага ще "сменят палачинката" :)

98

стефчо

преди 2 години

Истината е че Сащ иска да е хегемон, да мачка и да тъпче целия свят печатайки си хартийки долари.Малууумните и продажни Окри разбира се дадоха за некой долар и сега им се пече яйце на дирника. Русия им направи заводите и цялата инфраструктура,обаче те дадоха допара на Сащ за пари. Това е същноста на Ократа,продажна ,долна и винаги готова да ти забие нож в гърба! Нека там останат само пясък и камъни!

97

Мисирките

преди 2 години

А сега кой ще се извини че публикувахте фейк нюз ?!

96

Антон, Враца

преди 2 години

Руснаците както напуснаха Киев, Харков и Суми бити и с подвити опашки между краката така ще напуснат и Донбас. Дойдоха като аслани но си отидохаНасрани. Колкото до Призрака от Киев това са си напълно нормални пропагандни трикове за повдигане на морала. И двете страни го правят.

95

Гиб Мелсън

преди 2 години

Никой в света не е вярвал в украинските измишлъотини, освен естествено българските русофоби. Само нашите български русофоби вярват във всичко що е против Русия. Обаче пък никой от тях не се записа в чуждестранния украински легион. Значи реално нямаме и истински русофоби. Всичко при нас е менте.

94

Гошо...Тъпото

преди 2 години

То...цялата Украйна е...измислица,та един...летящ призрак няма да измислят.

93

Анонимен

преди 2 години

Измислица, измислица, ама бежанците пристигат с куфари евро. Онзи ден обраха в Свети Влас бежанец и съпругата му с 60 000 евро, 10 000 лева и бижута за 30 000 долара плюс телефон за 3 бона. Бежанци идват с пари, които работещ българин не може да събере за 3 живота. Как се печелят тези пари? Идват с коли за 140 000 евро. Призракът на Киев се знае, че е измислица от самото начало, но освен с измислици някой храни Украйна с много пари.Може би е онзи, който съчинява легендите за Украйна.

92

Анонимен

преди 2 години

Не само Призракът на Киев е измислица, а още и многото доброволци, историята на Змийския остров, свалените руски самолети, многобройните руски жертви, дългия 20 км. конвой който така и не атакува Киев и т.н. Почти всичките успехи са абсолютни измишльотини.

91

Ламята

преди 2 години

То сега малко са излъгали ,ама иначе не лъжат.Никога.Даже тия младежи,със свастиките ,не са укрофашисти,направили са си татуировките за майтап.Бай дъ уей,тудей,долара е 66 рубли ;)

90

Мужик

преди 2 години

Скоро ще лъсне и истината за "непобедимата" руска армия и нейното "величие"....... низ от стари раздрънкани таратайки карани от пияни мyжици с изгладени мозъци.

89

Анонимен

преди 2 години

Руската армия - печки крадели,изнасилвали жени - това пълни глупости ..

88

Анонимен

преди 2 години

Всичко ще си признаете като му дойде времето да спасявате кожата от присъдите .Светът ще разбере какви сте ги вършили и каква опасност смме били всички .Престъпните опити с хора с вируси и разработките на биологично оръжие за поразяване . Възраждането на нацизма и натрупаното огромно количество въоръжение ,изтреблението на руско говорящи хора , изгорените българи преди 8 години какво ни гооворят та още да им вярваме ? Вярвате ли им още ,че са невинни агънца ?

87

Бай Гроздан

преди 2 години

Истината за загубите ще стане ясна след войната.При 40 милиона население,половината мъже,а от тях поне половината на възраст от 18 до 60,то украинците имат над 10 милиона мобилизирани.И въпреки това няма как да изтласкат руснаците,а не могат защото огневата мощ на руснаците е убийствена.

86

Мишо

преди 2 години

Принципиално цялата Украйна е измислена държава. До скачаха се тези нагли мишоци!

85

ПОМИЛУЙ МАТЬ РУСЬ Г.

преди 2 години

Митническите и данъчните власти в РУСИЯ вече нямат право да публикуват данни за руската енергийна индустрия. Заплашени са със санкции, съд и обявяването им за иностранных агентах.

84

Анонимен

преди 2 години

Предстои пълно фиаско за 5те очи, с 1 мозък

83

Анонимен

преди 2 години

Територията на Запорожката Сеч, според Андрусовското примирие от 1667 г. тя останала под общото наблюдение на Русия и Полша. Според Вечния мир от 1686 г. тя окончателно се присъединила към Русия.

82

Анонимен

преди 2 години

Когато руснаците стигнат румънската граница, изведнъж Западът ще почне да приплаква за мир. Помнете ми думата.

81

Анонимен

преди 2 години

Истинската любов е като призрак, всички говорят за нея, но малко са я виждали.