140

Анонимен

преди 1 година

До IQ 3.14Вие пък живеете с някакви стари комплекси от турско робство. Това със сабята и главата в 21ви век е пълна простотия и дайте вече малко по цивилизовано да се държим, не като неандерталци да рипаме на бой за щяло и нещяло

139

Анонимен

преди 1 година

Еми как се ражда легенда....като разпространявате фалшиви и непроверени новини, вие и всички БГ медии. Нашите медии не са информативни, те са клюкарник.А и коя "легенда" като стана преди месец?

138

Пич

преди 1 година

А, стига бе? А ние искрено вярвахме, че има някакъв "призрак", дето сваля по цели ескадрили от руски самолети? Пък то било пропагандна лъжа... Кой можеше да предположи? Сега няма да мога да заспя тази нощ от разочарование.

137

Анонимен

преди 1 година

До 153 Мишо БиратаРано си са надрусал бе ! Да беше исчакал поне до 10 часа ама то Жендара и посред нощ са друса

136

IQ 3.14

преди 1 година

До g.venov въри обесни на белоруските ултрасе, че се сражават за измислица. като се свестиш, кажи как е минало

135

читалище заря

преди 1 година

никой не е анонимен в интернет, и факта, че сега хонорарите са ок, не значи, че като почнат да пристигат мейлите от приятелски посолства, някой ще пази джурмаляси и "поддържащи дискусии"

134

До авторката

преди 1 година

Добър ден. Сега ли разбра ?

133

Мишо Бирата

преди 1 година

войната ще свърши, и сбу и моссад ще черпят по едно мездренско всички проруски шовинистични антисемити, които си мислят, че "свободата на словото" е без пари.

132

IQ 3.14

преди 1 година

До Анонимен украинците, сине, знаят за кво умират, и го правят с гордост. а ти си наведен пред големия брат, по правоверен от падишаха и плащаш кво ти се каже. кой е по зян, хората, защитаващи родината си или т?

131

IQ 3.14

преди 1 година

добре де, три пъти го сваляте, пет пъти пленявате, сега цитирате фейсбук ... нема ли КРС да ви спират накрая че зверски ми се *** от качеството и компетенцията на читалището

130

Анонимен

преди 1 година

Украинските азовци и наемници гинат мухи, но се окуражават с разни призраци. Сигурно всяка сутрин им пускат изявленията на Зеленски, за да ги надъхат, а вечер броят загубите и си *** раните.

129

Анонимен

преди 1 година

То и затова е наречен призрак-защото не съществува. Сега се замислете, дали и останалите твърдения на Киев не са призрачни партенки. Но нали се намира кой да се върже. Балами колкото щеш. А у нас има такива върли русофоби, че с орГазъм приемат всичко антируско.

128

хи хи

преди 1 година

Че те и свободата и демокрацията са една огромна напудрена ИЗМИСЛИЦА в лъскава опаковка , но е просто въпрос на време да лъсне ИСТИНАТА ! Жалкото , е че живота на милиони наивници по света ще бъде съсипан и мечтите им попарени , когато осъзнаят че животът им е минал в ЛЪЖА !!!

127

Анонимен

преди 1 година

Че то всеки имащ IQ поне колкото номера на обувките си , знае за какво става дума всъщност и че всяка дума която излезе от вашите усти е ИЗМИСЛИЦА !

126

раша е наша

преди 1 година

бъдете проклети с ваще лъжи дано ръчичките ви да исъхнат да неможете повече да не лъжете

125

Анонимен

преди 1 година

сащ признаха че русия господства небето на украина затова ипращат на укрите оръжие по трета страна румъния полша словакия по железницата че е наи безопасно а вие твърдите обратното може но толкова да си лъжете народа е бива че сте проклинати и псувани от народа си

124

Харктерно за укропит

преди 1 година

жидо-бандровците не само не спират да лъжат - това е най-долното и мерзко племе което съм виждал

123

А щото

преди 1 година

Руснаците пък въобще не лъжат ! ...Докато спят !

122

Драйвър

преди 1 година

135, ние, булгарите, карахме Балканчета и се чудехме на рамката на Украйната, как се впива в таша....те

121

Драйвър

преди 1 година

"Украинският военен историк Михаил Жирохов описа историята за "Призракът на Киев" като "пропаганда за повишаване на морала". Извинявам се, но много от нас се състезават с нещо или някой и знаят, че точно тия истории не повдигат духа, а го сломяват. Защото състезателя вижда, че няма как да стане работата и се отчайва! Стига сте писали глупости, защото това са пълни глупости! Човек едва може да се възстанови от 203 загуби, вие ми говорите за 40 свалени самолета! Вземете Хамилтън от Ф1. Лъжа!