8

Георги Пенчев

преди 2 години

Кючек ли си, танго ли си, не се занимавай с неща дето не ги разбираш. Ясно показа, за пореден път, че Анадолата, джуджето Ерго и Корона са ти на сърце. Права и свободи в Анадола повече.

7

Анонимен

преди 2 години

България има право да блокира процедура. Наречи го както искаш, но РСМ не дава никакви признаци, че ще си изпълни задълженията по договора. Напротив, омразата и преследването на българите там, се задълбочи. Северномакедонците подведоха България преди три години, когато изяви официална позиция, че РСМ трябва да стане европейска членка. Поради безобразното поведение на политици, "учени", журналисти, обикновени граждани от РСМ, към българите, държавата ни бе принудена, да ревизира позицията си.

6

Анонимен

преди 2 години

Кючюк кючек:"Вето,вето айде на морето"

5

Анонимен

преди 2 години

Истината е една...две Истини няма.Така че какво да се усукваме с РСМ.даваме доказателства,от извора...ако ги приемат добре,ако ли не....проблема е Ваш...ще отнесете 5...6 петилетки чакане...

4

ЦИРК

преди 2 години

ТАЗИ ДУПКА НЕ Е ДУПКА!

3

Анонимен

преди 2 години

Този,.......... в Панорама в петък се изцепи че " ние сме били най - близките два народа с македонците.Е, за вас турците с кого сте най-близки не знам.С татарите ли, с азерите ли, с узбеките или туркмените.....Пич, единственото ти оправдание за тая глупост е че не си етнически българин!!!!!! Но Българи и славянското население на Македония сме ЕДИН НАРОД!

2

t666

преди 2 години

Тоя безродник трябва никой да не го допуска да ефира си !

1

Анонимен

преди 2 години

Механизми, наблюдения, гаранции - нали имахме такива срещу корупцията? Е, как мислите, дали механизмите, наблюденията, докладите и гаранциите сработиха? Вече няма корупция в България ли? Също толкова ще проработят същите мерки и за българите в РСМ - нищо и половина.