28

ДДРОнег

преди 1 година

РСМ с това сталинистко управление, подчинено на србите и *** няма място в ЕС !!!

27

Ммм

преди 1 година

Вето до дупка. Никога не трябва да влизат в ЕС,докато не признаят до 1944, че са били българи, после след 1944 да се наричат каквито искат.

26

Joko

преди 1 година

Ишлане, оди си гелдай байрамите. не ти искаме акъла.... Докато македоските *** не спрат с това нагло отношение към България ВЕТО И БЛОКАЖ ДО ДУПКА. Никакъв ЕС не може да ни гарантира нищо. Ти го знаеш много добре

25

Абе

преди 1 година

Не знам - но Турция ни удари едно рамо в Сръбско - Българската война 1885, иначе сърбите ни взимаха София и линията на запад от река Искър. Докато българската армия оголваше южната ни граница в поход към Драгоман, те не ни нападнаха.

24

Anonimen

преди 1 година

Tu covekovi prava tu istoria prosto ne znaete kakvo iskate. A neznaete kakvo iskate i kak da dojdete do tova oti ne e taka.Samo plno s omraza km vsekoj i vsicko

23

Анонимен

преди 1 година

Кючук значи малък.

22

Анонимен

преди 1 година

14 О, а те са света вода ненапита! Българи не крадат северомакедонска история, защото тя датира от 1945, 1991. Не рушат македонски гробове. Българи не преследват македонци, напротив, дават им паспорти да пътуват по света, да работят в ЕС и Канада. Българи не палят македонския шарен вентилатор, пардон, знаме.

21

Анонимен

преди 1 година

Ами не е проблема за човешките права а основния проблем е кражбата на бг история и езика. Ако се приеме, че историята и езика са бг то проблема за човешките права се решава. защото стават българи пак и няма кой да промени историята и езика.

20

Светозар

преди 1 година

Абе, хора, стига с тия права на българите в Македония и българското " малцинство " там. При последното преброяване там от миналата година, от 2.1 млн население, като българи са се декларирали, около 5000 човека. Това дори не е малцинство. Това нищо не е. Тези хора не искат, да са българи. Стига с тия малцинства, щото на реципрочен принцип Македония ще поиска същото. И няма да можем, да откажем. Ще си вкараме автогол. По - добре да наблегнем на историята и враждебното отношение.

19

Анонимен

преди 1 година

Вето за този измислен народ, живеещо в трето измерение в тяхната си фантазия.

18

Анонимен

преди 1 година

Исторически съществувала ли е териториално на сегашното място как представено под името Македония обществено образувание с тъй наречена народност и територия на която е населявало с името на район на техния Македон понеже в античноста се споменава за това,че е представен Македон за брат на Елин,като записано от 700г.пр.н.е. и че тяхно населено място е било м/у Одрин и Византион щот първите им битки били на север и на юг с/у 2-та полиса,по обичаи били подобно гръцки,в Тива имали представено място

17

Анонимен

преди 1 година

Кви македонци бе ?Македонците са в Петрич,Гоце Делчев ,Благоевград .В РСМ са шиптари ,сърби и една малка групичка македонци.

16

Анонимен

преди 1 година

Азиятеца не знае къде е. има умствено изоставане има късмет че измислената Америка ги подкрепя ,но това няма да е вечно

15

Дур

преди 1 година

бе амуджа:(. Не ти е работа да доваш акъл.

14

Герю Мюстявя

преди 1 година

Устети на Кирча Простюто раутата ве... той ке се погрижи за сичко. Като цингаманга пук кифте преди изборите аку *** разбирати драги колониални туземници. Сега си сверете часовничките със статията за смъртността, бройкайте до 10 и сте свършили. Да идват следващите дето могат да си избират владетели.

13

София

преди 1 година

Голяма злоба и омраза от българите към македонците има в коментарите.

12

toti

преди 1 година

Не ви ли писна всеки ден да ни занимават с това невзрачмо македонско малценство..

11

Петрич

преди 1 година

България да даде първо човешки права на Македонците и Македонките в България , тогава да иска.

10

Българин

преди 1 година

Македония от години се гаври с историята.....Македония е една измислица на сърбите, такава държава не съществува, и от това следва, че няма как да има претенции за език и история. Тя винаги е била българска.

9

Анонимен

преди 1 година

Ей, , не говорим само за човешки права, а и за открадната история на България, както и квалификациите "фашисти" и "окупатори". Я изчезвай , нямаш право на мнение