8

революциа

преди 15 години

браво ! и ние трябва да ударим на НАЦИОНАЛИЗЪМ !!! 1300 години -единствената държава в ЕВРОПА , която си е запазила името е БЪЛГАРИЯ !!!

7

ko4o

преди 15 години

чрез европейският съюз ирландците макар и гордо спряха да мият английския ***, сега имат по 3 лири в джоба и други мият техните *** и нямат стигане. Разбира се, че трябва евро парламент, не бензина нагоре, после саркози предложил мерки, ама и ние ще намалим акциза, ако и другите го направели, в тези бързо менящи се цени и условия не мове 27 държави да умуватедна по една и по 2-3 години.

6

кутигур

преди 15 години

приятелю, в света има няколко хомогенни общност - американци, индийци, китайци. янките и китайците са на път тотално да доминират света понеже са големи общности, които говорят един език и работят всеки в своята си посока. какво прави европа? всеки дърпа към себе си, демонстрира различия, хабят се пари за преводи, напасвания към локални системи и пр. затова умните източноевропейци са в щатите, както и голяма част от западно европейските такива. ирландците се *** с проекта който ги направи хора играейки си на псевдо демокрация. хомо сапиенс е прекалено нееволюирал за демокрация. затова европа ще се напълни с минарета и пенсионери. но със запазени локални култури, демек всичките локални видове наденици, бири, вицове, псувни и прочие ще са в постоянна употреба от отделните мижави и застаряващи горди и независими общности на европа. истината е че всеки трябва да оправи всеки за да станем една кръвна група, да имаме обща наука и технологии, да бъде един голям мега купон който да пребъде до века..

5

Мамантос

преди 15 години

Евалла, Irish people! :-)

4

Бог да пази Ирландия

преди 15 години

Аланкоглу, за твое сведение чрез Лисабонския договор се цели намаляване влиянието до МИНИМУМ на локалните парламенти в държавите членки и затвърждаване ролята на европейския парламент на степен МАКСИМУМ, Предвижда се създаване на собствени посолства на ЕС във всички държави не-членки, като целта е премахване дипломатическите отношения на държавите ПООТДЕЛНО с тях. Наред с всичкото това и един тон друга помия, която да ни се стовари на главите изневиделица без дори да сме разбрали откъде ни е дошло, като например единен президент (държавен глава) на ЕС - Тони Блеър (масон 33та степен). Е мерси, аз казвам НЕ. Бог да пази Ирландия!P.S.: Защо се избягва подлагането на референдум този договор в останалите страни от общността, защотото отговора е ясен и той ще бъде НЕ навсякъде!И престанете да пишете тенденциозни статии и да препечатвате такива от световния печат. Мислете с главите си!!!

3

преди 15 години

на глас,не знам колко от тях гласуваха,но е адски тъпо такова малцинство да налага вето ! И да не предлагат никакво решение.

2

преди 15 години

Като не могат да съхранят Европейско,скоро ще тачат циганейско.Не виждайки най-наложащите проблеми за решаване,идват винаги нерешими и затриващи цивилизации закономерностти.

1

Радо

преди 15 години

Така е.....1 държава и сичко пропада,а всички от 2005 насам се надяваха дози договор да се осъществи,за разлика от Европейската конституция