46

Кое е шантаж и рекет

преди 2 години

До do 33 хахахахахаха: "защото това е шантаж, рекет"? Добре, да поразсъждаваме върху това кое е шантаж и рекет. В западни банки са блокирани руски активи за 300 милиарда евро (най-голямата кражба в световен мащаб). И нищо не им пречи да блокират нови постъпления от плащане за газ. Да плащат по старата схема за Русия е все едно да се съгласи да доставя газ безплатно. И то на кого: на авторите на санкции. Ето това което искат от Брюксел (да плащат в сметки които могат да блокират) е шантаж и рекет

45

do 33 хахахахахаха

преди 2 години

защото това е шантаж, рекет. затова. онези 3 неща нямат цена. наведи се и е ти излезе още по-евтино и . . . по-скъпо. защото когато на 100 % сме независими от газ и нефт от рашунгрия, тогава ще им остане 70% не продаден такъв. и кого и за колко ще го продават? да, нали? само дето се държа за палците.

44

Анонимен

преди 2 години

На депутата ще му стане солено , спират му бонусите от Газпром

43

Анонимен

преди 2 години

Въпросният депутати експерт е от бсп какво очаквате друго да каже.

42

toti

преди 2 години

Аз си мисля,че на никой не му пука за газа

41

Не е ли ясно?

преди 2 години

До Малко за политика: Ясно е какво губим ако спрат да се обстрелват. Няма да можем да си продаваме оръжието - със или без посредници.

40

Малко за политика

преди 2 години

До Анонимен 47: "а превземането на Украйна от Путин ще ни излезе много много солено". Интересно мнение. Русия отдавна е сложила на масата условията за мир: неутрален статут, отказ от разполагане на чужди оръжия, признаване на независимостта на ДНР и ЛНР, признаване на статута на Крим като част от Руската федерация. Добре, да наречем това "превземането на Украйна от Путин". Хайде обясни защо това щяло да ни излезе"много, много солено". Какво губим ние от това, че ще спрат да се обстрелват.

39

Анонимен

преди 2 години

Спирането на руския газ ще ни излезе солено а превземането на Украйна от Путин ще ни излезе много много солено.

38

Анонимен

преди 2 години

че вие 30 години си влошавате качеството на живот заради базов тарикатлък, сега ли няма

37

БАЧКАТОР

преди 2 години

Да си влошим качеството на живот заради санкциите на САЩ и ЕС е прocтотuя!

36

Анонимен

преди 2 години

радвам се

35

Стига глупости

преди 2 години

До Лелее СМЕХ..: Голем смех наистина. Смей се на г'лупостите си. И Германия купува газ от Русия (а Полша, която уж не иска руски газ, го получава от Германия) и никой на Германия няма да и спре еврофондовете. Едното няма връзка с другото. ЕС не може да замести руският газ изцяло. Пак ще го купуват, само г'лупаците като наш Асенчо се правят на интересни.

34

Анонимен

преди 2 години

Ще им излезе солено на предателите, скоро ще си платят! Време е за възраждане!

33

Лелее СМЕХ..

преди 2 години

АМИ, ИЗБЕРЕТЕ СИ, БЕ..... ИЛИ ГАЗ ОТ РУСИЯ, ИЛИ ЕВРО ФОНДОВЕ ОТ ЕС..... ХАХАХААА.... ТОЛКОВА Е ЛЕСНО! ////ЕТО---УНГАРИЯ ИЗБРА ЕВТИНАТА РУСКА ГАЗ, АМА И СПИРАТ ЕВРО-ФОНДОВЕТЕ ОТ БРЮКСЕЛ....!!!!.... ВИЕ КВО ЧАКАТЕ... ХАХАХААА...... ИЗБИРАЙТЕ!????

32

САЩ и сателитите

преди 2 години

До ВИТАНОВ Е ЖА.ЛЪК!: Светът не се състои от САЩ и сателитите им. Кой е съюзник на САЩ в Азия? На пръсти се броят. А в Африка, в Латинска Америка? Светът вече не е еднополюсен. Те, сателитите се видяха кои са. Антъни Блинкен събра военните им министри в американската база в Рамщат. И на срещата поставиха само американското и украинското знаме - за сателитите не са сметнали за необходимо да го правят, дори за домакинът Германия.

31

Анонимен

преди 2 години

Оставка на пп и коалиции

30

ВИТАНОВ Е ЖА.ЛЪК!

преди 2 години

Не само Петър Витанов, но и всичките като него русо-роби не разбират, че не само България, но и целият цивилизован свят ще прекрати всякакви взаимоотношения с Империята на злото и кремълските уби.йци, още повече, че в близкото бъдеще тази империя ще изчезне от картата на света.Времето на тираните изтече...

29

нИкой си

преди 2 години

До нЕкой си: "Видя се че цената на газа е почти същата"? Видя, се ама през крив макарон. Тепърва ще му се чуе гласа. За месец-два като Киро и Асен натиснат ДКЕВР, може и да изкарат даже по-ниска цена от пазарната, но сетне ще платим разликата с лихвите.

28

Гуню

преди 2 години

Не думай.......ти откри Америка.

27

Каратол Пенчев

преди 2 години

До Пенчо Каратолев: Само така -левите у ляво, десните у дясно. Просто и ясно като в казармата. Стига г'лупости.