66

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 1 година

.. с про стака трябва да се говори , по про сташки ----ЗА ДА ТЕ РАЗБЕРЕ!!!..../ иначе си мисли , че си по- про ст от него.../

65

САМО ДА ПОПИТАМЕ..

преди 1 година

...А ОТ СПИРАНЕТО НА ЕВРО-ФОНДОВЕТЕ .....ПО-СЛАДКО ЛИ ЩЕ ВИ Е....ХА,ХА,ХААААААА??!/.....и без това сте се ус рали до ушите от заеми../

64

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам, защо "атлантиците" винаги имат груб и вулгарен език, сипят обиди, прякори и епитети? Комплекс? Нещо за доказване и за догонване? Или са от недрата на простаците ?

63

Анонимен

преди 1 година

Да, само Америка е със здрави имперски амбиции.

62

msm

преди 1 година

До До Малко за политика - руССия е с болни империалистически амбиции, прилягащи на държава от 18-19 век. Национализъм изроден до фашизъм, това е руССия на полярното изчадие В.Путин.

61

msm

преди 1 година

До Аня Газа и нефта са в последното си десетилетие, като водещи горива за много индустрии и транспорта. Бъдещето принадлежи на технологиите доставящи възобновяема енергия, а Европейския съюз и САЩ са водещи в това. Не щем руССките залежи, да си се къпят в тях. По тези тръби от руССия тече робство и кръв на заробени нации от Азия и някои от Европа!

60

msm

преди 1 година

Аре стига стоя газ, само разтягате локуми. Има-няма 10 % от енергията, която се използва в България е от газ. Можем и от много други места да вземем. Много ясно, че ще е по-скъпо, след като не тече по тръба, а се вози с танкер. Но, по-добре така, отколкото да сме роби на фашистка руССия! Няма да ни се преобърне каруцата!

59

Гост

преди 1 година

Който прави грешки, после си плаща. След като държавите в ЕС десетки години са били неразумни да търгуват с Русия, сега ще плащат. След 10-20 години ще дойде сметката за неразумието ни да търгуваме с Китай. Нормално е грешки да се плащат. Сега е дошла сметката за грешката Русия.

58

Аня

преди 1 година

Един арабски политолог беше казал преди време - Европа много скоро ще замени стандарта си с този на бедните арабски страни сега. Това е защото сега е много богата откъм капитали и много бедна откъм управление. А второто намалява количеството на първото с математична прогресия. Газ и нефт има Русия, и тя си решава на кого и колко и дали, а тия, дето нямат нищо, ще водят газова война с нея?!

57

До Кое е шантаж и ре

преди 1 година

Блокирани не означава приватизирани! Айде стига с тази лъжа! Поредната лъжа е че могат да блокират новите постъпления от газа. За да стане трябва да блокират Газпромбанк, а това не може да стане, защото не могат да плащат при такъв вариант. Мнението ти е пълно с лъжи!!!

56

До Малко за политика

преди 1 година

И каква е Русия за да изисква ДНР и ЛНР да са независими държави? На какво основание приобщи Крим? Утре какво може да поиска? Хаваи да се отцепи от САЩ? Русия имаше подписани договори за цялост на Украйна, който наруши с анексията на Крим! Въоръжаваше и нагниташе напрежение в ЛНР и ДНР. Пропагандата работеше на пълни обороти. Още тогава войната се печеше.

55

Гошо

преди 1 година

До Анонимен7Обаче се оказва,че точно от тия 1,6 на Русия зависели онези 63,5..на "коалицията"

54

Анонимен

преди 1 година

Нима?Е, сега намерете как да си втечнявате Пъръднъти

53

xoxo

преди 1 година

#51Явно българската промишленост е почти на 100 % зависима от газта.

52

Анонимен

преди 1 година

До58. Не е и така. Страните от ЕС Гърция , Румъния са по цени почти изравнени . При Турция са на различни нива и по различно време. Може и по евтино и от руска газ , може и по скъпо

51

Анонимен

преди 1 година

То хляба е 2,50 вече така че вепе ни излиза солено но на кирчо му дреме тои си гледа украина

50

Война можеше да няма

преди 1 година

До До 55: Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Сега Заленски е отворил уста като хипопотам иска оръжие вместо мир.

49

Нищо ново

преди 1 година

До Анонимен 56: Не си прави труда да четеш. не трябва да се поливат, те сами си растат. ............................................................................................................... Възможността е страхотна. Вместо да купуваме директно, ще купуваме газ от Турция, Гърция и Румъния. И то пак в по-голямата си част руска газ, но по-скъпа, защото ще плащаме и на посредниците.

48

До 55

преди 1 година

А това да имаш 5-6000 ядрени бомби и да правиш война в Европа, нарушавайки договор, който си подписал 94-та си е ок, така ли?

47

Анонимен

преди 1 година

Без да съм чел статията, нека позная, евродепутатът е от БСП, нали? Не само, че няма да ни струва кой знае колко, а направо си е страхотна възможност да се откачихме от руснаците.