97

преди 15 години

И Костов и Борисов са най-голямото зло за България,защото страдат от МАНИАКАЛНА МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ.Егоцентрични и авторитарни личности те за това немогат да се понасят."Ама нали все чакаме спасители"?

96

Стефан Чолаков

преди 15 години

Ако не искам да се обидя - няма кой да ме обиди :-)

95

jena na 33

преди 15 години

АТАКА,борете се здраво напред със рогата!Единствена надежда във вас съзирамза справедливо правосъдие пледирам.Писна ми от някакви "водачи",които със нас си правят та..ци!Време е България слава да придобиеПредателите в коша за смет да забие!Стига залъгвания,стига измами!Чакате някой на гръб да ви нарами.Пенсионерите гладуват,защо спите?!Децата емигрират,защо си мълчите?!Търсете и знайте свойте праваднес в България не стават чудеса!Цяла Европа срещу нас роптаеНикой днес за българско нехае!Волен Сидеров сега за нас се трепе,а вие заедно до него застанетеи сърдечно му благодарете!!!

94

90

преди 15 години

За дупките забравих.еми 3 месеца чакай де ,къде си се разбързалсега да мине лятото,после еснета да стане хубаво калничко,да се омазвате както трябва.И като дойде зимата от снежната вода да станат кратерчета и да не си личи че има улица,а могилки от останалия асфалт-е тогава вече името на улицата "Могилата"ще и пасне!

93

90

преди 15 години

Ех този Бойко.Явно София не е лъжица за неговата уста и се пита в задачата къде е зииинааал за премиер-министерския стол?Е чудно си пътуваш в София в автобус с колко каза 200човека е той Бойко като мечо пух-колкото повече -толкова повече.Еее ти какво искаш за левче толкова,като стане 2 може и 100 да има в автобуса.Тъжна картинка мой човек за съжалениеее.....

92

чочо

преди 15 години

Абе мутрата си е мутра. Нема какво да ми го хвалите Бойко. Стига експерименти. И той е от комунистите и Гоце.

91

mutra

преди 15 години

Аз живея в София от 1999г. и досега Бойко шматката нищо не е направил от това което е обещал. Навсякъде дупки и мърсотия. Беше обещал да накара строителите да си почистват калта, но пак нищо. Всичко е било пи ар кампания. По ул. могилата е пълно с дупки и аз се обадих както каза бойко и вече трети месец дупките стават по-голями и повече на брой. Нищо не прави тоя, много се извинявам е така. Направи 1лв. билета за 8 спирки с 200 човека в рейса, а в същото време аз пътувам от София до Кюстендил за 7лв. за 100км. с 45 пътника. Направете си вие сметката. Само плямпа. Докато Костов стабилизира страната и прогони мутрите, вкл. и Бойко пожарникаря-латерната.

90

преди 15 години

Е как какво е направил?Я да ви попитам вас които живеете в София,а какво не е направил от онова което е обещал?

89

преди 15 години

Boyko e edna golqma 6matka kvo e napravil dosega

88

glasuva6t

преди 15 години

SAMO VOLEN SIDEROV I ATAKA...EDINSTVENIQ 4OVEK S 4ISTO MINALO I NASTOQ6TE E VOLEN SIDEROV 4OVEKA KOITO 6TE VARNE BG NA BALGARITE S REALNI DOHODI I ZAPLATI...DA KAJEM NE NA LICIMERIETO!!!

87

ico

преди 15 години

Аз знам, че Костов е по-умен и разумен от Бойко мутрата.

86

преди 15 години

И аз съм съгласен, че има ДСБ-спамъри.Добре е да има нещо като ДСБ. Много добро беше и постижението с замшефа на ГДБОП. Ама как да гласувам за тях, като толко компрометирани хора са вътре. И най-вече Иван Костов. Направи добро, съгласен съм, но после сътрвори толко бели и кражби, че мерси за доброто.Иначе има остра нужда от нормална партия. Няма за кого да гласуваме.А защо да обвиняваме за изказването Бойко Борисов. Ако помислим, ще видим, че това е желанието на повечето българи. В момента тук цари пълна анархия и мафия и предтъпници са взели властта. Това, което става у нас, няма нищо общо с демокрацията. При нас управлението е родово-феодално. Страната е разбита на феодални зони и комунистическите кланове не са изпуснали властта.Просто трябва да има управление със здрава ръка за нашата ситуация. Истината е: не да мачкаш всички. Ако човек е самодисциплиниран и спазва дисциплинирано обществените правила на играта, то ОК, да бъде стимулиран. Но ако ги нарушава, то да му извадят леко душичката, да го разиграят така здраво, че следващият път и мисъл да няма за това.Ако Бойко може да направи нещо по въпроса, но със дела, не само думи, що да не гласувам за него. Теста за него е София.Че и той е навързан е ясно. Но както веднъж един форумец цитира една китайска мъдрост, какво ме интересува какъв цвят е котката, щом лови мишки. Върши ли работа, върши. Тогава е добра котка.Аз също съм за Крумови закони. Но не само за законите, а за СПАЗВАНЕТО им. Защотокрадливата ***, която ни управлява с некъдърността си ще затрие целия народ.

85

преди 15 години

Стефчо,Стефчо,фамилията ти подсказва,че има нещо инвалидно в теб,но че си душевен инвалид е сигурно.Може би имаш предвид,че часовниците на Станишев и Доган са точни.

84

Стефан Чолаков

преди 15 години

Часовникът на Костов изостава с около 100 години.А този на Бойко Борисов - с около 1000...

83

преди 15 години

Доста хора от платения електорат на най-големия крадец и лъжец на България Иван Костов ,се подвизават в този форум.При всичките недостатъци на Бойко Борисов,сравнен с останалите политици изглежда на светец.Нека го сравним със само един от сегашните-Михаил Миков -влечуго безподобно.

82

purko

преди 15 години

.... че хората на мутрата Бойко бродят из различни форуми и непрекъснато го хвалят за несвършени работи. Авгиевите обори стават още по-мръсни и по задръстени. Момчета разберете, че за Бойко гласуват само леките момичета и българите със основно образование от село и малките градове. Момчета разберете, че Костов падна от власт с подкрепата на 800 хил. умни и работливи българи. Момчета разберете, че тъпия Бойко беше избран в София с гласовете на 250 000д. от 2 милиона софиянци( предимно леки жени и червени пенсионери). Разберете още, че едно е да се управлява пожарна, а друго държава. Защо вече 3 години откакто е кмет на София, Бойко нищо не прави за столицата, а само плямпа. Момчета разберете, че Костов е най-големия и най-успешния реформатор.

81

Кадаиф

преди 15 години

...че тук (и в още няколко инфо портала) постват двама-трима ДСБ-арски спамера, целящи да докажат колко много са (цели 1.8%). Момчета, осрахте всичко и хората ви изметоха от дясното пространство. Там в момента е ГЕРБ. Те ще се окичат с лаврите на победата над червените, а вие... вие влизате в историята като изчезнал вид.Сори, но когато се издъниш веднъж, народът, който ти е дал шанс преди, ти го отнема. И няма нужда да плачете, че бил ***, защото същият този народ ви беше качил във властта и тогава казвахте, че е мъдър.Така че вместо да се ядосвате на Бойко, си признайте, че вие сте причината да излезе той на сцената. И като е излезнал, най-добре е да му ръкопляскате за това дето се е наел да изчисти авгиевите обори.

80

еркюл

преди 15 години

е Б.Борисов. Срам и позор за България и София.

79

преди 15 години

Електоратите им ще се обединят. Това е неизбежно, комбинацията от глад и ДПС ще го наложи. Самите политици няма как да се обединят. Просто Костов няма как да носи отговорност за Борисов. По времето на Костов на Борисов му бе отнет лицензът за охранителна дейност. Омесваше орхана и застраховане, т.е. по силата на закона беше рекетьор!

78

marti

преди 15 години

От тоя Бойко ми писна. Само глупости говори. Да си играе мача и да не се бърка в политиката. Тя е за хора, които имат умствени способности.