10

българин

преди 2 години

Разбрахте ли, ? Бившият ни поробител (Турция) ще ни пази от бившия ни "освободител" (Русия)! А сте посмели да дойдете с руските си самальоти или подводници, а са ви пратили турците при Дядо Ви Господ! Между другото да уточня, че Черно Море се патрулира редовно от турски подводници на турските ВМС ( Turk Deniz Kuvettleri).Това разбира се е само допълнение към американската ядрена подводница (айде да не я уточнявам).

9

Анонимен

преди 2 години

Русия има ядрени оръжия с които може да унищожи Турция. Без ядрените си оръжия трудно ще се преборят с турския аскер. Но и двете страни са много свързани икономически и гледат да не си развалят отношенията. Турчинът просто предупреждава, че ако Русия направи някоя "грешка" приятелството може да изчезне. Сега нали наред е Молдова, Румъния пък е в НАТО затова турците просто искат да кажат на Путин да не пипа Румъния.

8

Анонимен

преди 2 години

Цъкай - азиятецо пред истината и боговете мълчат .

7

Анонимен

преди 2 години

Тези си играят най-добре картите от всички !

6

Анонимен

преди 2 години

'' Турция ще даде необходимия отговор '' ................................... Турция се доказа като стабилен и предвидим партньор, за разлика от фашистка Русия на Путин ... и за ужас на стари комунисти като Радев - 'миротвореца'.

5

Светозар

преди 2 години

Щом Украйна се опря на Русия, представете си Русия ако се счепка с Турция ! Рашките такъв бой ще ядат, какъвто не са виждали и на кино.

4

Хасен

преди 2 години

Това е послание към путин,което означава не нападай и умната. И е ясно,че единствената армия която може да тръгне и да направи на миш-маш путин е турската. *** путямати не вярвате ли?! Е,опорните ви точки не са ви спуснати от митрАфаноова

3

Анонимен

преди 2 години

Азиатските страни се развиват ,но Турция живее в пещерните времена .Даже байрактарите си се правят от украйнски инженери и украйнски части .

2

Анонимен

преди 2 години

Турция няма език!Турция няма азбука !Турция няма култура!Турция няма спортисти като българите .Турция няма математици като българите .Турция няма програмисти като българите .Турция няма инженери като българите .Турция няма цигулари като българите.Турция няма сопрано като българите .Турция е една страна в която на почит са военните действия и пещерно мислене .Най зле от азиатските страни

1

Анонимен

преди 2 години

Айде мола ти се де, неманужда...