50

Анонимен

преди 1 година

Кюрдите са 20 милиона. Откъснат ли се, край с Турция.

49

Анонимен

преди 1 година

Да се моли на Алах, че решиха поредната война да е в Украйна, а не в Турция, за да се продава оръжие и спасява икономиката. Засега кюрдите са спяща клетка.

48

hasan

преди 1 година

*** ИМАШЕ КЪСМЕТ ЧЕ НЕ НАПАДНА ТУРЦИЯ,УКРАИНЦИТЕ СА КАТО БЕБЧЕТА В СРАВНЕНИЕ С ТУРСКИЯ АСКЕР.

47

Анонимен

преди 1 година

Ердо в тебе ни е надеждата.Събери ги всичките на една маса, включително ЕС и САЩ и да се разберат.

46

Анонимен

преди 1 година

Рано или късно ще се наиграете

45

hasmokar

преди 1 година

Хитрец, под налягане.

44

popo

преди 1 година

До noFreemanТе руските генерали щяха за 1 ден да превземат Украйна, ако се сещаш:-) Не знам чий крайцер потъна ,като селска гемия преди няколко седмици !?!

43

Анонимен

преди 1 година

Путин Византи василевс алелуя, Путин Византи василевс алелуя, Путин Византи василевс алелуя!

42

noFreeman

преди 1 година

абе рез.няк как ще дадеш бе 1982 като служих треперехте от нас... сега заплашва Русия - един руски генерал каза, че ако има конфликт с Турция за 20 мин ще им ликвидират флота... *** арабски

41

Българ

преди 1 година

Единственната цел на Ердоган е да се задържи на власт!Войната е добре дошла за него,защото килимчето под краката му беше почнало да се изплъзва след "Ковид кризата"!Той поне не обслужва чужди интереси като нашите политически пионки или го прави по умно а не толкова показно!

40

До 37

преди 1 година

100%! Браво! Русия и САЩ са проклятие.

39

Анонимен

преди 1 година

Край. С тези който продължават да правят войната.

38

ОСМАН

преди 1 година

БЪЛГАРИНЪТ ,НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА ЗАБРАВЯ ОТ КАКВА ВЕЛИКА ИМПЕРИЯ Е БИЛА ЧАСТ И КОЙ ГО Е ОПАЗИЛ ЖИВ 500 ГОДИНИ СЪС ЕЗИК И КУЛТУРА И РЕЛИГИЯ.ВИСОКАТА ПОРТА НЯМА ДА ПОЗВОЛИ НА РУСКИЯ КАЛЕН БОТУШ ДА СМАЧКА ГАЛЕНИКА НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ ВULGARISTAN!

37

Анонимен

преди 1 година

Ако американците и НАТО са сериозна организация отдавна АЕЦ БЕЛЕНЕ ЩЕШЕ ДА Е ГОТОВ. КАКВО ИМ Е ПРЕЧИЛО ДА ГО НАПРАВЯТ. киро и бойко продадоха българия и националния интерес. Успяха да ни скарат с руснаците от нищото. Тъжното че плащаме данъци няма органи и военни в тази някогашна империя стигала на три морета. НАТО НЕ СА нищо повече от една формалност и юдейски инструмент

36

Прилепат

преди 1 година

Прекрояване на картите в 21 век е почти невъзможно. Ядрени оръжия и глобализма са пречки някой да се вземе на сериозно. Намесата във чуждите дела е обаче златна възможност да се случи. Рико и боко скоро ще са неплатежоспособни и съответно без охрана.

35

Стига манипулации

преди 1 година

Манипулациите, насадени от комунистите с цел да ни сближат с москалци, мътят много глави още. Руснаците тръгват в поредната руско-турска към проливите. Пътят им е оттук и трябва да се бият с тези, които ги държат - турците. Толкова. Никой не е тръгнал с някаква възвишена цел да спасява славянските си братя. За съвдиненито са били върло против. Да не говорим какви мизерии са правили на българите веднага след Освобождението.

34

Не фен на Путин.

преди 1 година

Най-доброто изявление от натовска държава, което съм чул до сега! Чудно как е намерило място в медиите. Разбира се ще бъде пренебрегнато от глобалистите. В десятката: "Според турския първи дипломат "всички виждат, че има такива, които не желаят прекратяване на войната" и това: ""Ние няма да влизаме във война, но ако има и най-малкото нападение срещу някой от съюзниците, ще дадем необходимия отговор", каза той."

33

Анонимен

преди 1 година

туркопитецитe са известни от древността с пословичната си подлост. Където и да отидат са известни само със злини и геноцид. Навсякъде по света турчакът е символ на злото.

32

Щирлиц

преди 1 година

Турска **,не ти харесва историята,а?Да,Русия освободи България от изостаналата и прогнила турска напаст.Русия пак ще го направи,въпреки напъните на /не/българските политици да изтрият от съзнанието ни историческата истина,и да ни вкарат във война срещу нея.

31

Анонимен

преди 1 година

анадолските чобани никой не ги пита. Политиката на НАТО се командва от Америка, а васалите слушат и козируват.