76

Лъскател

преди 2 години

До Макрон: Абе малко е кльощава, и малко луда, но все пак - наистина - красива жена.

75

ПТН-ХЛО

преди 2 години

Абе нещо странно се случва... Руските *** от коментарите са супер пасивни. Все едно ги няма. Рублите ли свършиха, тролиадата ли закриха, агентурата ли изтеглиха, Русия се подготвя да се скрие обратно в на кучето rъза от където изпълзя преди малко повече oт два месеца... Само преди три дни под такава новина щеше да има хиляда коментара за нацистите как са правили филмчетата от буча в холивуд, "13 хиляди избити деца в донбас от укрите", наркомана зеленски, БайДън, Гейропа. А сега нищо...

74

Макрон

преди 2 години

Анджелина Джоли е невероятно красива жена

73

Анонимен

преди 2 години

Крим ще обяви независимост от Русия.

72

Анонимен

преди 2 години

В Крим ще правят нов референдум за излизане от Руската федерация. В Русия не било добре, било по-скъпо от Украйна. Крим ще иска да влезе в Европейския съюз и НАТО. Крим ще избрере Украйна заради западните стоки и да избяга от санкциите.

71

Анонимен

преди 2 години

Няма да ходят никъде. Путин ще дойде при тях. Той освобождава всеки, който знае няколко руски думи. Даже не иска да знаеш и падежите. Не е строг, за да дойде да те освободи от потискането на рускоговорящите.

70

Анонимен

преди 2 години

Всеки симпатизант на Путиноиден Рашинистан да ходи там да живее.Горното не е конкретно свързано с войната, а по принцип и отдавна...

69

Анонимен

преди 2 години

Трупове на цивилни украинци и трупове на руски войници. Много странно. Странната война. Война на украинския народ с руския нашественик.

68

Анонимен

преди 2 години

На този млад меринджеи няма ли кои да му вдъхне малко разум да спора с военните деиствия специалната военна операция демитарилизацията"воната" няма ли кои да седне да говори с него,че се е омазал в кафяво,толкова ли няма там съвестни и мурални хора.

67

Много странно

преди 2 години

Трупове при военна операция.

66

Анонимен

преди 2 години

Руската революция идва. Руските империалисти хвърлиха народната войска да загива за интересите на руските империалисти и руските капиталисти. Империалистът Путин и капиталистът-милиардер Путин ще бъде наказан от народната войска, новата Червена армия. Червената армия ще обърне оръжието към виновниците за Империалистическата война.

65

Анонимен

преди 2 години

Трупове по време на военни дествия? Каква изненада...

64

Градация

преди 2 години

Крадец, диктатор, военнопрестъпник, пладнешки разбойник, терорист, П-ткин (Джуджешвили).

63

Аналогия

преди 2 години

Хитлер призова САЩ и Великобритания да спрат доставките на оръжие за СССР-е, щот нааам кво си щяло да се случи...

62

Алекс

преди 2 години

Всички престъпления трябва да се документират.Един ден руските фашисти ще са пред трибунала в Хага.

61

българин

преди 2 години

Абе хора! Сега в моята бедна главица изникна един въпрос: А той е аджеба, другари, братя, къде се покри генерал Мутафчийски, коремния хитург, когото гледахме в безброй рекламни клипове как спасява човешки животи? И сега точно, в разгара на войната в Украйна, когато виждаме наистина трупове по улиците, за които даже няма чували, този "герой" се покри като лалугер! Къде си бе ей, Мутафчийски?! Нали си коремен хирург? Що не помогна на бременната жена с разпрания корем???!!!

60

Защо

преди 2 години

Украинците не ги хванат на партизанска борба с акции във всички големи руски градове. Под мотото: убий руснак - спаси живот

59

Анонимен

преди 2 години

До "Гиб Мелсън" - запада много добре знае какво прави украинското правителство и го прави под техен диктат защото видяха, че не могат да отделят украинците от русофилията. Затова са направиха от Украйна жертвено агне. И сега в България хродажното правителство прави същото с нас за да насъскват православните християни едни срещу други. А пращат "детективи" и всекви други за да се преструват на незнаещи и ощипани.

58

Гиб Мелсън

преди 2 години

Щом пращат детективи, значи западняците не вярват на версиите на Украйна. Журналист от Ню Йорк Таймс вече разкри, че украинците използват забранени оръжия, касетъчни бомби. Напишете на гугъла Husarivka. Ukraine. Cluster bombs.

57

Ястребител

преди 2 години

Хади джанъм, русНАЦИТЕ такива работи не правят! Някой да е чул, чел или видял русНАЦИТЕ да са правили такива неща през цялата си история? Укрофашистките сороссоидни нацистски дежендерасти измислят истории, за да опетнят доброто име на добрия дядо Иван, освободил ни от 500 годишно турско робство. Ние пак ще посрещаме братушката с хляб и сол от нагиздени българки с влажни погледи и подмокрени гаштти, смъкнати под коленете, полите вдигнати над кръста и прилежно разтворени бузки.