96

Анонимен

преди 2 години

Аз не гледах много от постановките които съпътстваха хождението на Кирил Петков в Буча, но ми направи впечатление, че приказването му беше на широк терен,на заден план на който се виждаше цяла-целеничка нова голяма църква. Пита се в задачката: като руснаците били зверове, защо 1. не е сринато всичко, 2. за какво им е била конкретно Буча, с какво е важно това вилно селище на киевски богаташи. (освен другите питанки)

95

Анонимен

преди 2 години

Който както си го направи. Сееш ветрове, жънеш бури.

94

Анонимен

преди 2 години

А 8 години по Донбас какво са намирали, или по времето на майдана. Някой дали се е интересувал.

93

Анонимен

преди 2 години

нямате какво да публикувате и преповтаряте стари позволени от Зеленски неща. Масови , обстрели на милионен град, а е загинал само един човек и петима били ранени. Всичко, което се публикуа доказва, че операцията не цели населението, а въоръжаването и военната сила. Имаенно затова е непростимо наивно ръководителите на нашата държава да поддържат продължаването на милитаризацията на Украйна. Показаха лесна манипулируемост. А може и да е пагубно за нас.

92

лорд Джон

преди 2 години

Лъжа сър

91

Анонимен

преди 2 години

Още колко хора ще избият украинските нацисти, за да припишат убийствата на Русия?

90

NoirFire

преди 2 години

Ясно е че България няма с какво да помогне в тази война, не сме Турция, не сме дори Румъния, нямаме армия, нямаме военна промишленост, безмислено е да се тупаш в гърдите и да се снимаш със Зеленски и да се заяждаш с Русия .

89

Анонимен

преди 2 години

До ПТН-ХЛО в 5 часа повечето нормални хора спят, платените западни *** обаче оперират в други часови зони

88

овцата

преди 2 години

Русия не загуби ли войната?Как тъй ще стреля,нали има санкции?

87

мда

преди 2 години

Руските укрофашисти пак лъжат, а западните глобалистки медии разпространяват лъжата.

86

Анонимен

преди 2 години

Стига сте защитавали руските фашисти... русофили долни! Всички си патим от тази безсмислена война...

85

Анонимен

преди 2 години

Руснаците още през март се изнесоха от Буча. Укрите още опитват да експлоатират темата. И понеже ги разобличиха, че тези трупове са тяхно дело. Поизчакаха малко, та дано хората забравят и айде пак. Правят ни на ***. Ние трябва да вярваме на всичко без доказателства и без да задаваме въпроси.

84

До117

преди 2 години

Като ти чета коментара ти ще си от първите.Войните не са за лигльовци.Страданията са вечни за човечеството.Такава ни е природата.По добре да не се взима страна а на хората бягащи от световни конфликти да се помага .Ето Вие може да дарите една заплата за изхранване на бежанците у нас.

83

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

това е жестоко умират ХОРА

82

Анонимен

преди 2 години

Путин и всички руснаци участващи в тази война заслужава бавна и мъчителна смърт. Същото важи и за русофилите, които подкрепят агресора в Украйна. Трябва да висят овесени с главата надолу по уличните стълбове.

81

Анонимен

преди 2 години

войните са жестокости

80

Анонимен

преди 2 години

САШ убиха милиони в Гуантанамо и тайни затвори като терористи и военни престъпници пез присъди. Никой не ги обвини в зверства. Американски военни и генерали няма осъдени нито един от военен съд за военни престъпления. Само сърби бяха осъдени.

79

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

жестокост

78

преди 2 години

Труповете са навсякъде в природата, но бързо изчезват бързо. Единствената разлика е причината поради която са умрели малко по-рано от колкото им е било генетично заложено. Да обявяваме трета световна и да се приключва вече с тая драма. Но никнат като гъби понеже половината от популацията си полира средната гъба в другата половина която на същото място има инкубатор и се почва голямото ходене по мъките за новоизлюпеният.

77

Макрон

преди 2 години

И е много умна за разлика от нашите пачи тука в задунайская дето мизерията ги е направила Дейвид копърфилд като видят чужденец