38

Анонимен

преди 2 години

Лелеее !!! Още ли има текстилна индустрия в България ? Дори Китай купува текстила от Северна Корея защото не може да ги конкурира нито като цена нито като качество . Много такива фирми ще трябва да фалират . ЕС ту свива потреблението и кара българите да връщат заемите на запада . Сега са дошли времена в които или трябва да работиш за себе си или да си на държавна ясла. Няма други възможности.

37

Анонимен

преди 2 години

Нинова, защо не си показа чантичката от 5 000 лева на тези работнички от цеха? Покажи им и 8-те чифта златни очила, където си купуваш от оптиката Витошка! Покажи им перличките и другите дрънкулки, с които се кичиш като коледна елха! Кажи им колко пари похарчи да си изучиш Рафи маминото детенце в Бъркли! Кажи им истината! Не лъжи, че е бил на стипендия-понеже от Бъркли казаха, че пари на чужденци не дават. Не лъжи хората, че с две ръце си постигнала това! Нямаш 1 ден трудов-гледай хората работят!

36

шопендар

преди 2 години

откакто съществува частната инициатива,и малките и средни фирми------оттогава държавата води война с тях.,и успя да ги смаже.от устата на нинова само популизъм.махайте се вече,смрадливи червенотиквеничковчета

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Да подкрепим Путин.От това имаме полза в момента. ............. оближи му портрета и заминавай за масква

34

Анонимен

преди 2 години

До Другарят Путин- То не че руският е много евтин. За една година скочи в пъти. И още ще скача.

33

Анонимен

преди 2 години

Най после партия да скочи на украинската партия ПП )

32

Анонимен

преди 2 години

Фирмите който оцелее е при пазарна. Ако не е пазарна, всички фирми тогава държавни както до 1989 г. и държавата държи и цените и помощи. Защото при помощи и пазарна става корупция и държавата крепи само някои блиски до партии а другите ще трябва да затварят.

31

Анонимен

преди 2 години

държани цени на имоти в София ! Не може да растат неограничено и плащаме космични наеми. Фандъква СДС и ГЕРБ реститутки се нагушиха.

30

Анонимен

преди 2 години

Честито ни тотално обедняване! Оттук нататък май само мизерия ни чака. Кирчо ще грабне милионите от комисионните за газа и после ще изчезне в Канада, а тук нас кучета ни яли!

29

Анонимен

преди 2 години

,ти си аут.

28

Анонимен

преди 2 години

Нинова тръгна по цеховете, значи идват избори.

27

Анонимен

преди 2 години

Тая обеща АЕЦ Белене, преизчисляване на пенсиите, отпадане на ДДС на малката потребителска кошница, семейно доходно облагане и какво от тези неща направи за 4 месеца? Нищо и сега върти и суче и се оправдава. Днес казва едно а утре "Ами те договорите за износ на оръжие към Украйна са подписани от Служебния кабинет ". Че сме глупави - глупави сме ама чак толкова не сме. Оставка !

26

Анонимен

преди 2 години

Едно време Костов ни измисли фирмите за топлинно счетоводство които и до ден днешен не мога да разбера как ми изчисляват парното, но никой не може да ги мръдне! Тия сега новите явно ще ни натресат няколко посредници за газ и няма мърдане вовеки? Корнела, излизай!

25

Анонимен

преди 2 години

Да подкрепим Путин.От това имаме полза в момента.

24

Нинова се справи

преди 2 години

с олиото,има олио да ни залее(но не с цената му),овладя инфлацията и поскъпването на храните,намали цените на ток и горива,ред е на газа.Пази се газ,иде Нинова!Тя трябва да бъде предложена за нобелова награда за справяне с тежки ситуации.Няма такава,значи БСП трябва да си измислят димитровска награда(като при соца),но за какво да бъде?За реални действия или за изказване по медиите на див популизъм?Тежко и е сега,как хем да напусне коалицията,хем да не напусне властта,че няма да я види повече.

23

Реалист

преди 2 години

Пак всичко на гърба на изстрадалия български народ. Живеем в кошмарни времена!

22

Анонимен

преди 2 години

Ще купуваме руски газ с гръцка надценка от 35 процента. Така ще се борим с Русия и ще подкрепяме Украйна.

21

Анонимен

преди 2 години

Отваряйте сметката в Газпромбанк като Германия. Силният лидер Германия води Европейския съюз. Плевнелиев иска силен лидер като Фюрера да ни каже какво да правим. Германия ни посочи пътя.

20

Българин

преди 2 години

Лъжата и манипулацията са нужни на комунистите,като ..."въздухът и водата за всяко живо същество"! Тази не излъже ли поне десет пъти на ден, не може да се задържи и ден начело на тази продажна, предателска, антибългарска партия!

19

Анонимен

преди 2 години

Начин ние няма да купуваме газ в рубли от Русия, а ще го купуваме в евро или долари от Гърция , които го купуват в рубли от Русия ? Корнела, излизай от коалицията! Киро и Лена всеки ден ти се смеят в очите, а на нас вече ни видяха сметката. Ти си ни надеждата!