79

а ако?

преди 1 година

А ако Империята на злото победи в Украйна, какво правим тогава. Добрата светлата страна на запада ще започне ли ядрена война за да победи Имперята на злото, нали доброто винаги побеждава, няма как да не победи, или добрите западняци ще си плюят в лицето, ще се правят, че нищо не е станало, ще студуват, ще карат колела и ще ходят пеша, ще се потя и няма да се къпят и ще миришат, добрата страна ще замирише на развалено.

78

факт

преди 1 година

До Ураааажена му да хвърли!

77

факт

преди 1 година

лошо изглежда, тровят го?

76

Ураааа

преди 1 година

Плевня, щурмувай Москва и се хвърли на амбразурата на Кремъл.

75

Анонимен

преди 1 година

Значи вместо да вразуми Украйна, ние ще и играем по свирката, все едно да се качиш в колата на пиян с 5 промила човек и ти да се напиеш от съпричастност и да се карате на 3 гуми и да се сустазавате с фврари и да твърдите че имате шанс, и ферарито е агресор щот ви минава и си кара в неговата лента а вие влизате в насрещното

74

Глупости

преди 1 година

Комсомолския секретар пак плямпа глупости за някой пробит долар. Такива като него вкарват цели държави в кюпа. Долен продажник.

73

Анонимен

преди 1 година

Плевнята много се надяваше на постче в НАТО, но не става. Остава му по медии в качеството на бивш да плямпа празни приказки.Но да разбира народа Български, не му се получава.А народа Български е древен и мъдър. Генетично е заложено да е миролюбив и устойчив на манипулации. Няма как да повярва на Укронаци и да им съчувства, поради силно развитото чувство за справедливост. Укрите постъпиха с Българската диаспора както Гръците, Сърпите, Румънците и Северните маки. Израел им го каза точно.

72

Българ

преди 1 година

Ше. това ли ви беше целта със оръжията и дразненето на Русия!Да купуваме същият ресурс само,че от прекупвачи като гърците за да може да лапате комисионни!Шимпанзета са новото првителство,а *** всички които гласуваха за тях!Слава Украйна ама друг път само хвърляте прах докато крадете и ни оставите огромен дълг!

71

Бачи Кико

преди 1 година

Цвилете, ***-изменници. Прав е човека. До кога с този диктат за газ и тем подобни? Има вятър и слънце за енергия. Ама говори на комуниста за слънце, той знае ли това какво е изобщо? Заврян у панелката на баба си по цял ден лее омраза в интернет. КПСС-БКП, айде, продължавай ...

70

Анонимен

преди 1 година

Интернет в пълен с видеоматериал как украинските войници се предават. Защо няма видео на руски войници които се предават? Защо свободните демократични медии не пускат клипове с руски войници които се предават да ободрят малко евроатлантическия дух!

69

Анонимен

преди 1 година

Слугата на фащ пак се обади...

68

Анонимен

преди 1 година

Украинците са най-глупавата нация, сами си разрушиха страната, загубиха територии и още ще загубят...освен това са и страхливи -- една банда престъпници ги доведоха до просешка тояга, мълчаха си, траеха си и сега дойде време да си платят с лихвите... най-доброто нещо, когато дойде американски пиндос е да му забиеш нож в сърцето до дръжката... без да го питаш нищо...

67

Швеция и Финландия

преди 1 година

2 дни. Първия ден масирана артилерия, ракетни удар и авиация, всичко се изравнява със земята. На втория ден влиза войската. Никой няма обсажда градове по цели седмици както в Украйна.

66

Анонимен

преди 1 година

Плевнелиев да се пусне от въртележката. "Демократичните" ценности не са за този народ. Нито са демократични, нито са ценности. Думички без съдържание. Доста години се говореше, че от президента нищо не зависи, така че не се прави, че някога си бил водач. Водили са те, и то за носа. Завлякохте всичко и всички.

65

Анонимен

преди 1 година

Тоя взе че се изказа докога ще хи търпиме продажниците на бълг интереси

64

Анонимен

преди 1 година

Той и Хитлер смяташе да превземе Москва за 2 седмици но видяхме какво стана Когато хората са принудени да защитават Родината си са способни на чудеса

63

Въпрос

преди 1 година

Украинската армия беше една от най-големите и най-силните в СССР. А след това от последните 10 години САЩ и НАТО продължиха да ги помпат с оръжия. Къде са тези оръжия сега, защо трябва целия запад да праща пак нови оръжия на Украйна която печели, я Русия губи - какво се случи с тези оръжия. И какво ще се случи с новите оръжия които запада праща сега?

62

взвд

преди 1 година

магарето на бойко се обажда отивай вукрайна и не давай акъли или се скрий в миша дупка ***

61

Уикипедия

преди 1 година

В Уикипедия има карта какво ще остане от Украйна - "2014 pro-Russian unrest in Ukraine".

60

Анонимен

преди 1 година

За украинците това е тяхната Отечествена война