234

Анонимен

преди 2 години

Русия доставя близо 200 милиарда куб/м годишно на ЕС. САЩ казват, че могат да доставят 15 милиарда, и не е ясно от къде ще ги намерят, но и това е нещо. Азербайджам също може да достави 7-8 милиарда куб.м. Катар отказа да доставя повече за ЕС, Алжир също - нямат повече капацитети. Тоест ЕС не може да разчите на повече от 20-25 милиарда кубаметра газ, при условие че се откаже от 200 милиарда кубаметра руска газ.

233

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 278 "Не се и съмнявам. Това беше целта, нали?" Путин работи за САЩ?

232

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен 253/270 Горкичкия, налага си да си въобразява, за да му е добре. Нито съм гладен (или ще бъда), нито имам нужда такива като теб да оценяват колко съм умен, като гледам, не си на ниво за такова нещо. Ориентирай се, защото времето на русНАЦИте в България изтича. И спри да ползваш "буржоазния" Гугъл, това е изобретение на "лошия Запад".

231

Анонимен

преди 2 години

МИД Болгарии рекомендовал гражданам страны, находящимся в Молдавии, покинуть страну на любом доступном транспорте из-за осложняющейся ситуации.

230

Анонимен

преди 2 години

Дедо Байдън, нищо не казваш за цената.

229

тъпчо

преди 2 години

ХАхаха, и отново ме провъзгласиха за русофил! Ми не, не съм, просто се опитвам да мисля с главата си, а да не съм като щраусите! И не, не съм се загрижил сега, виждах и преди това как нашите управници сключваха и продължават да сключват неизгодни за нас сделки и изключително изгодни за ответната страна! И примерите са много, не е само газ, говорим хранителни вериги, полезни изкопаеми, ток, минерални извори и т.н

228

Ние Идваме

преди 2 години

Продължаваме Промяната. Спасителя

227

Анонимен

преди 2 години

Червената мечка се събуди! Вече всичко е безплатно! Сипвайте си газ и бензин без пари! Комунизъма дойде!

226

Байдън, а цената?

преди 2 години

Американският газ ще е по-евтин или поне на цената на руския ли?

225

ПРЕДЛАГАМ

преди 2 години

Да си направим война - русофили, срещу русофоби и да се избием взаимно. Искате ли, бАлгари?

224

До Анонимен 253

преди 2 години

До Анонимен 253 - тъжно ми е за такива, като теб. Дават ти информация черно на бяло, до която имаш достъп в хЪмериканския гугъл с два клика, но ти пак ревтуниш. Стой си проС и гладен, *** такъв.

223

Анонимен

преди 2 години

Когато имаш партньори никога няма да бъдеш погубен по страшно ако си сам или си бил поробен насилствено и после решиш да се бориш за свободата си спомнете си когато в БГ падна БКП и БСП какво стана 1996 година кой ни спаси добре че влязохме в Нато и Ес без война но тая раша газ ни отне пак независимоста и сега пак я използват да ни шантажират и да се бъркат във вътрешните работи на България

222

Анонимен

преди 2 години

До тъпчо " "и говорим за най-изгодни условия за нас....а ти веднага обръщаш плочата за руско робство!" Интересно, къде бяхте русофилите, когато България с десетилетия плащаше на същите тези руснаци най-високите цени за газ в Европа? Защо ТОЧНО СЕГА се загрижихте за пазарните механизми, м?

221

Анонимен

преди 2 години

А не, бе! Ще искаме газ от Русия и едновременно с това ще и налагаме санкции. Путин трябва да дава, завалията без да се оплаква. Щото е лош! А Бидона е добричък и очите му едни добри, добри, светят от доброта. Световния спасител. Скоро ще разберете, че света не е само САЩ и Европа. Народите се събуждат. Бавно, но сигурно.

220

Жоро Сороса

преди 2 години

Вместо да си разработим наши находища в Добруджа на шистов газ ще разчитаме на американски замразен шистов газ. Путинистите лъжат че шистовия газ бил вреден за почвата щото им плащат от Кремъл за да сме зависими от сибирския газ и болшевиките да ни извиват ръзете както си искат. Китай си има собствени находища на газ, така че не виждам на кого ще продават *** след една две години.

219

Чакай, чакай

преди 2 години

То, че газ има по света е ясно. За цената да поговорим. И за транспорта му. Щото то България и Полша са ясни - мижави потребители. Ще им доставиш газ на десеторна цена и няма проблем. Виж, ако завъртим крана на Германия става сложно. Не съществуват толково танкери в света, че да и покрият потребностите.

218

Анонимен

преди 2 години

Другари пролетари, на класова борба! Развейте червени знамена и взривете газта на империалистите! Газта на СССР най-топлата газ! Да живее топлата вода!

217

тъпчо

преди 2 години

248,само като ти слушам логиката и ми става лошо! Всичко в тоя свят вече е пари! ВСИЧКО! Дори човешките взаимоотношения, било то приятелство, любов и т.н. Всичко е по сметка! А войната е най-голямата поста! Това си е бизнес и говорим за най-изгодни условия за нас, за да живеем по-нормално, а ти веднага обръщаш плочата за руско робство! Толкова сте се вглъбили да сте контра, че не виждате голямата картинка! Ние пак сме от страната на булката...

216

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 254 "хаха да си дойдем на думата...не купувайте от тях - ние ще ви продадем" Путин работи за САЩ?

215

Незнайко

преди 2 години

Резилът Румен Радев: "правителството да отговори защо само на нас ни спряха газа от всичките страни в ЕС". Защото искат да свалят правителството и да назначиш ти, подлого, служебен кабинет. А ти бе този, който каза при встъпването си в длъжност, че "Крим е руски". Импичмънт, долна руска изтривааалко!!!