123

ГОЧО

преди 2 години

11ДЕБИЛИТЕ СЕ ПИТАХА, ДАЛИ ПУТИН ЩЕ СЕ ОСМЕЛИ ДА ВЗЕМЕ КРИМ??ПОСЛЕ СЪЩИТЕ 1ИДИОТИ СЕ ПИТАХА ДАЛИ ПУТИН ЩЕ СЕ ОСМЕЛИ ДА ЗАВЗЕМЕ УКРАИНА??!! А СЕГА ТЕЗИ А СЕГА ТЕЗИ 1ОЛИГОФРЕНИ СЕ ПИТАТ ДАЛИ ЩЕ ИЗПОЛЗВА АДРЕНИ СИЛИ!!?? КАКТО ВЪРВИ ТОВА ЩЕ ИМ Е ПОСЛЕДНОТО ПИТАНЕ!!

122

Анонимен

преди 2 години

Русия ще изгради новата Китайска стена на 21 век, да се пази от ордите варварски декократични зомбита

121

Боян

преди 2 години

Петков и Василев,като нефискат да плащат газа с рубли да ви е честито поскъпването. Два хляба 4 лева поне така заяви един депутат от Герб. Благодарете на Кирчо и Кокорчо. Наздраве.

120

skk

преди 2 години

Тази стария показв, че хората са най-тъпите същесъва на света и рано или късно ще се самоунищожат сами!

119

УЛМ

преди 2 години

До реципрочноАхаххахаха, Путин има 6200+. С най-много е в света. САЩ имат към 6000. И другите са с по няколко стотин. Къде ги изчисли х10 бе, фотьойлен меринджей нас*ан?

118

Ludoto Lenche

преди 2 години

До Ами, да...do 116 kolega ti da ne si se praknal ot banderovsko uchilishte ili si azovets s Gugal prevodach ?!!

117

Анонимен

преди 2 години

Запада всячески иска ресурсите на Русия и постоянно прави провокации като досадна муха.Веднъж ще замахне мечката с палката и това ще е за последно на запада.Не може да искаш руските ресурси без пари и да изискваш подчинение само защото чувстваш измамно превъзходство над останалият свят.

116

реципрочно

преди 2 години

На всяка 1 ракета от Путин, реципрочно ще полетят по 10 от различни точки на света.Едва ли е готов Русия да бъде изпепелена...

115

Анонимен

преди 2 години

20 години и 17 000 000 кв.км. не ти стигнаха да си оправиш държавата. Неандерталци

114

Анонимен

преди 2 години

Ботоксът с психични отклонения и тези двамата еленовъди от другия край на света ще отговарят един ден на земята или на онзи свят за убитите млади хора, руснаци или други. Дuрти сатрапи, ПОЗОР за вас !!!

113

Анонимен

преди 2 години

Ядрено Копче не съществува ***. За да се изпрати ядрена ракета се натискат много различни копчета от много различни хора по едно и също време... един да размисли и нищо не става....

112

факт!

преди 2 години

Все някога и това ще стане , и то не само от Русия , има достатъчно луди глави по цял свят !

111

Бум

преди 2 години

Ей това ще се случи: youtube/watch?v=ABGJtQrS-a0

110

Дядя Путин

преди 2 години

***, знае, че при атомна атака няма да има кой да му харчи 200милярда,откраднати от руските дръвници, за какво си е правил труда да ги"цака с топла бира" през "царстването си"... Тъй че, като се сети за копчето в куфарчето му се разтреперват ръцете и се прибира тъжен в бункера...

109

интересно

преди 2 години

Давай другарко Палпатин, покажи на света истинското си лице империалистическо изчадие. Кажи си най-накрая ,че всичко е заради енергоносителите в Азовско море и че с тях Украйна ще измести руската машина от европа и няма да може да задава наклон на оная работа на ЕС. Само, че тоя път се наигра сам другарко П...утина.. натисни копчето и света да свършва и всички останали живи да знаят,че няма по големи ФАШИСТИ от РУСКИТЕ ***.

108

Анонимен

преди 2 години

Байдън,защо не им го каже в прав текст...да оставят ядрените оръжия настрани и да се бият с конвенционални...Да им го каже че са слаби,не подготвени,за това само изтъкват атомното оръжие...Кажете кой и как да ги взема на сериозно за напред тази бензиностанция с ракети....

107

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ Е САМО ЗА ШАНТАЖ , НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ШАНТУНЕРКИ ОТ РУСИЯ---ЗАЩОТО И ТЕ ТЪРСЯТ "ЗАПАДНИЯ НАЧИН НА ЖИВОТ" ..АМА АКО МОЖЕ "БЕЗ ПАРИ" И ЗА СМЕТКА НА ДРУГ ...А НЕ УЖАСА НА "ЯДРЕНАТА СМЪРТ" И ЗАТОВА ДЕЦАТА И СЕМЕЙСТВАТА ИМ СА НА ЗАПАД!!!!

106

.

преди 2 години

Натискай!

105

Анонимен

преди 2 години

Не мисля че ще използват ядрено оръжие просто шантаж това е в политиката на бандите да ни държат в напрежение и страх защото от ядреното оръжие няма да има нищо повече и мисля че е време това ядрено оръжие да бъде унищожено за това трябва да започнат протестите по света

104

ПУТИН ВИ РЕКЕТИРА

преди 2 години

.... А ВИЕ СТЕ БАЛАМИТЕ, ЧЕ МУ ВЕРВАТЕ НА ГЛУПОСТИТЕ, ЗАЩОТО И НА НЕГО НЕ МУ СЕ УМИРА.... ХАХАХААА.... НИТО НА ДЕЦАТА МУ У ШВЕЙЦАРИЯ И САЩ!!!!