143

Анонимен

преди 2 години

Исторически само една държава е бомбардирала с ядрени бомби три пъти, без срам, без угризения и извинения. И ако днес някой използва ядрено оръжие, това ще бъде САЩ! Още повече, че след Чернобил и Фукушима, както и други по-малки ядрени аварии, много учени вече смятат, че не е така опасно... Англичаните и французите са на същото мнение. Лудите и безотговорни днешни световни управници са готови да пожертват света, заради властта и богатството си. А ние от сърце им ръкопляскаме и играем играта им.

142

Анонимен

преди 2 години

A Байдън?

141

Анонимен

преди 2 години

До хахахааааа.........Може да помисли че някуй друг ще поиска...

140

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Има едни други мъже ,надрусани и оцъклени от злоба и отчаяние ,за които правата на ЛГТБ са основен приоритет . Ще посмеят ли тези мъже да натиснат ядреното копче ?

139

Анонимен

преди 2 години

Самоувереността ще погуби и Америка, и Англия, и другите горди безумци.

138

хахахааааа.........

преди 2 години

Мисля, че Путин няма да поиска нашето съгласие...

137

Не фен на Путин.

преди 2 години

Всъщност Байдън и фелдшерите му предизвикаха да се говори сега за "ядрени копчета", а не Путин. Разбира се слугинските Дойчета ще разтягат локуми

136

Не фен на Путин.

преди 2 години

На журналистите пак им е платено да пишат съчинения-внушения как Русия щяла да "натисне копчето". Като че не знаем че ядрените оръжия вече са за отбрана, а не за нападение. Защитавайки държавите от опити за смяна на режима. Затуй и СКорея никой не напада, а Иран иска ядрено оръжие. Русия постави ядреното си оръжие в готовност, защото САЩ заяви че иска да сменя правителството на Русия и Путин за, да настане и там Нов Световен Ред, а не щото не може да победи Украйна и без натискане на копчето!

135

ES

преди 2 години

Не съм вярвала че може да се стигне дотук в 2022 година!Да говорим за ядрени оръжия,толкова жертви и такава безпардонност!Войната няма да доведе до нищо добро,но ние не го решаваме....в ръцете сме на политици готови на всяка цена с всякакви средства да постигнат всичко !

134

Ясен Желязков

преди 2 години

Това с ядреното копче нещо не е добра идея. А бе, не е ли по-гот да се вкара един от реакторите на Запорожката АЕЦ в неконтролируем режим и той да гръмне? Последствията ще са подобни на чернобилските, а можем да обвиним лесно украинците и в суматохата всички ще забравят жертви, масови гробове и други подобни. Ще сключим един временен сепаративен мир и вече всички ще ни имат страха. Кеф! И никой не може да каже, че сме използвали атомна бомба. Сами са си виновни. Даже има радиация и у нас. Срам!

133

Равнопосавеност

преди 2 години

До 148 - Ако се мъчат да те прецакат и не чуват е напълно нормално да ги отвееш с ядрен удар. Какво като и някой друг имал ядрено оръжие по-добре 1:1 отколкото 1:0 за наглеците!

132

Ади

преди 2 години

До МенАми като си толкова вещ в нещата, напивай се вечер, та да ти е все тая по кое точно време са те изпарили. Аман от безмозъчни умници.

131

Анонимен

преди 2 години

русия не е единствената която притежава ядрено оръжие стига сте плашили гаргите

130

Пенчо

преди 2 години

Ако искат да дойдат да ме натиснат по пъпа.

129

Заглавието

преди 2 години

"Ще посмеят ли тези трима мъже да натиснат ядреното копче?"--- Хайдеее, пак въпросително заглавие! Да питаш щом не знаеш, не е обидно. Но и да се опитваш след това да даваш отговори след като не знаеш, е направо нелепо. Ето аз не питам а отговарям: Никой от тях няма да натисне копчето освен ако не е самоотбрана при тотална заплаха за държавата !!!! Всичко останало са платени медийни манипулации.

128

Гошо

преди 2 години

И за какво да го натиска Путин това копче ,той нужда няма ,но виж тия от САЩ ,там е друга работата

127

cekyko

преди 2 години

До Анонимен 139 То пари за картошки и борш не останаха, а камо ли Рашистката Республика да прави някакъв дувар, от рода на щатския с Мехико.

126

2/3

преди 2 години

от руските ядрени сили са в нокаут и това се знае от разузнаването на САЩ. Нека само се опитат и заминават да празнуват пабедата при крайслерът "Масква". Веднъж завинаги на ЦЕЛИЯ свят ще олекне без този некачествен матрял, държава пълна с унтер-пролетариати, а техните ибриченца в БеГе ще пореват малко като наакани дяца, преди да ги подмият.

125

ДАААА

преди 2 години

Да , ще посмеят така както посмяха да нападнат Украйна като ни уверяваха много време че няма да нападат . Същото е и с ядрения бутон чието натискане зависи от руски хулиган . Той сам си каза че се е научил от улицата - когато боят е неизбежен удряй пръв ! Помним изказването му .

124

Боян

преди 2 години

Петков и Василев,като нефискат да плащат газа с рубли да ви е честито поскъпването. Два хляба 4 лева поне така заяви един депутат от Герб. Благодарете на Кирчо и Кокорчо. Наздраве.