193

До Хххх

преди 2 години

Сякаш пък Русия като се е основавала, някъде е пишело за нея преди ! В някоя стара Уикипедия навярно ..? Как мислиш..?

192

До Хххх

преди 2 години

Украйна съществува като самостоятелна държава още от 17-ти век с името Запорожка република ! И езикът им е различен, и писмеността им е различна от руските !

191

Анонимен

преди 2 години

До Ако===неонацистка пропаганда

190

Н.Аришкин

преди 2 години

А Русия планира обединяване на Украйна... с Русия !

189

Искрен

преди 2 години

До Ако Украйна скоро ще се превърнере в бивша държава, прелъстена и изоставена от САЩ

188

Ако

преди 2 години

Ако Украина е измислена държава, то и България е измислена руzки роби. България малко българи, малко македонци, малко турци, малко арменци също евреи . Всъщност има българи, БZП екстремисти, руzки роби, руzки поклонници и милионери руски посредници. Е, стига! Край на руското кранче за корупция тук.

187

Анонимен

преди 2 години

Украйна е изкуствена хибридна държавица. Малко полска, малко руска, малко българска както сочи и езика и културата им. Да я разделят, то няма да е за първи, втори или трети път... на кой му пука вече

186

Анонимен

преди 2 години

По едно време и Путин беше предложил на Полша да си поделят Украйна защото е измислена държава. Нищо чудно и това да стане.

185

Анонимен

преди 2 години

Също както беше с ГФР и ГДР !

184

Анонимен

преди 2 години

"Ами всъщност през 21-и век е нямало нито една година, в която някъде да е нямало война." - Тук се изразих малко неточно... :) ... Смисъл, че все някъде е имало война през от началото на 21-и век досега - 24/7...

183

Анонимен

преди 2 години

До хмм... - Ами всъщност през 21-и век е нямало нито една година, в която някъде да е нямало война. Честно казано като чета такива коментари (по принцип си прав, но...) имам чувството, че падате от Марс... :)

182

хмм...

преди 2 години

да се спира най накрая с тази война... Уж сме цивилизовани и разумни хора, кой век сме "бе" хора какви са тези войни...

181

Анонимен

преди 2 години

"... "Голямото зануляване" и края на консуматорското общество." И също така ще се форсират процесите свързани със Зелената сделка. Европа ще има още един повод за пред хората, да иска ВЕИ да се развиват.

180

Анонимен

преди 2 години

Според мен това е така, но заговорът е между Русия и САЩ. Освен, че ще си поделят Украйна (не че САЩ ще взимат територии, а просто западната Укр. под една или друга форма ще стане част от Запада), с тази война ще се постигне друго важно нещо, което ще форсира допълнително поскъпването на горивата т.е. на всичко, което пък ще доведе да намаляне на консуматорството от страна на Европа,което се целеше и с Ковид, а това пък е част от плана за "Голямото зануляване" и края на консуматорското общество.

179

хмм...

преди 2 години

Вчера гледах и по СКАТ, там коментираха как чеченци и украинци воюват, мюсюлмани убиват православни християни !!!! Така и не разбрах къде беше ролята на Русия ....

178

хмм..

преди 2 години

Аз ли нещо се бъркам или Русия нападнаха Украйна и окупираха източна Украйна... Но явно те са работели по план на САЩ и Полша !!!!

177

Анонимен

преди 2 години

потърсете малко информация за Новия Израел - вижте къде е планиран да бъде ;)

176

Хаха

преди 2 години

Този пелтек като го питаха как мрънкаше пред ПутиЕн. Хайде няма нужда да го давате за пример и някакъв капацитет. Този е долен подмазвач и ***

175

Яяяя

преди 2 години

До L."Терминалът 2". В главната роля Владимир Зеленски. Том Ханкс с епизодична роля за няколко псувни на български. Всъщност Зеленски си оправи положението това е само за филма.

174

Анонимен

преди 2 години

Ей, да бе, почваш война срещу друга държава, отцепваш две области и ги признаваш за независими републики (преди 8 г. си анексирал трета), ама някой друг искал да раздели Украйна! Особено смущаващото в случая е, че тия искрено вярват във всичко това.