55

123-ТОиДИ

преди 2 години

ЩО БЕГАШ КАТ ТИ СЕ РАЖДА ДЕТЕ БРЕ , МУНЪО !

54

Анонимен

преди 2 години

кире русия не дава пари за пропаганда тя отива на бой , дават ги американските и ангосак гейове че не могат да се бият , кире не се надявай че няма да ти излезе африканската схема с танкера накрая една голямя .......

53

Читател

преди 2 години

Очакваме притихването на партия ИТН,част от политическия живот у нас, за сега! Както в живота така и в политиката,понякога първите стават последни.Ако не беше К.Костадинов с неговото "Възраждане",както Слави,така и Христо щяха да си живуркат спокойно,година да мине,друга да дойде.Годината ще дойде,но вас няма да ви има,защото сте непредсказуеми.Никой не залага на несигурното.

52

Анонимен

преди 2 години

Киро и Кокорчо няма как да паднат, защото вече са паднали. Само дето не се усещат, че са паднали, като падналите жени.

51

анонимен

преди 2 години

Как ще сваляте правителство,като сте само 15% и сте главно старци. Не ставайте смешни.

50

Анонимен

преди 2 години

Има-нема такъв народ.

49

Aнонимен

преди 2 години

Много си жалък, търсиш майната си в Украйна. Защо не отиде в ДНР И ЛНР. Няма да отидещ защото си се надупил на новите господари САЩ и ЕС.

48

54

преди 2 години

Не е задължително да си гласувал за тях. Начинът ти на разсъждение, опорките са същите. И това не е смешно.

47

Анонимен

преди 2 години

От 46 до 50:Най-смешното е,че никога не съм гласувал за ГЕРБ.Просто казах,че е по-добре Бойко от Кирчо.

46

неангажиращо мнение

преди 2 години

Политиците на Германия, Франция, Австрия и др.п. правят каквото си искат, според интересите на народа си. Нашите правят каквото им наредят "големите".

45

Анонимен

преди 2 години

Киро и Асен няма как да паднат докато тече войната. Бройте от тука година-две. По-скоро Путин ще падне, от колкото те.

44

46

преди 2 години

Ненормалник и неморалник си ти. Колкото и да повтаряш опорките на ГЕРБ няма да станат истина. Хора, които допускат изобщо кражбата са в маргиналното блато.

43

Анонимен

преди 2 години

Няма да е Бойко,Киро или Слави - тотално се изложиха.Хора които претендират да са част от народа,направиха най-голямата глупост - не разбраха какво иска народа.Ще дойде следващия,след него друг и така.

42

Анонимен

преди 2 години

Ако хванат някой ром за ушите и го сложат на мястото на Кирил Петков повече ше милее за България от тоя канадец.Който и да сложат вместо Кирчо ще е по-добре.

41

Анонимен

преди 2 години

Бала бала намираш се в притихналият ад а в България сътворихте невиждан ад с вашето некадърно угодническо управление. Подавайте оставка и оставайте да довършите и укра.

40

Анонимен

преди 2 години

Е,по-добре Бойко отколкото Кирчо.Кирчо хем краде,хем лъже,хем във война ни бута,хем всичко изнася за Украйна,а Бойко само си краде,но си е българин и в България остава всичко.

39

Анонимен

преди 2 години

Преди да стане добре, ще стане зле. Войната ***. Ние сме в НАТО и Европейския Съюз и Слава Богу. При това няма как да падне правителството, щото именно то има подкрепата им. Обратното би било намеса във вътрешните работи от страна на Путин. И е време да се разбере, че всички които се циврят за газа, горивата и пр. или нямат акъл, или са сподвижници на Путин. За тях е запазена квалификацията "държавна измяна"

38

Анонимен

преди 2 години

България опря до такива личности да са оправачи УЖАС Потрес Блато то бива падение то бива пропадане но такова нещо не си спомням шнорхеле барабани африканци българи скъпи не поумняхте ли

37

Обективен

преди 2 години

А-а , колега под моя пост,не си прав. Когато писах за Плевнелиев че е мека китка,не беше цензурирано....

36

Обективен

преди 2 години

Кире, и у нас ще стане АД . С тия цени на всичко и с това безхаберие на твоето правителство,това ни чака.