7

бааа го

преди 2 години

Колко ли трябва да си глупав, за да возиш някакъв висок товар, да не си сигурен колко точно е висок и да не спреш малко преди да бутнеш естакадата за да установиш с голяма изненада, че..............НЯМА да можеш да минеш под нея?!

6

В интерес на истинат

преди 2 години

В интерес на истината троловете тук са прави до някъде. Зад товарни и извънгабаритни МПС се държи дистанция. Водачът на лекия автомобил е бил непосредствено зад камиона и вероятно не го е изпреварвал, което си личи от лентата, в която е затиснат. Въпреки това не само водачите са виновни. Излезе информация, че не е имало знаци, а това си е опит непредумишлено убийство от Автомобилна и Пътна Инфраструктура, които сега трябва да бъдат съдени до откат, а шефа на АПИ да понесе отговорност за щетите.

5

Анонимен

преди 2 години

Спазвай дистанция! Гледай какво става на пътя! Може ли камиона да блъсне прелеза, и да караш след него все едно нищо не става! Спри и виж какво се случва!

4

Ужас

преди 2 години

Дано се възстановят двете жени! Затова трябва да се движиш на дистанция.

3

Анонимен

преди 2 години

глупави жени,кьорава ли е какво транспортира тоя камион.въпрос на интелигентност е да си на дистанция от 4 коли.*** овца

2

До 1

преди 2 години

Тая дето те е родила е виновна

1

Ужас

преди 2 години

Това може да се случи на всеки гражданин. Корупцията е виновна