10

пияница мистик

преди 2 години

Ахахахахаха :))) А кажете ми сега, кой може да ги стигне американците? Не ние само, а никой! За съда в Пyтлepистан дори най-върлите фенове на джуджето знаят, че Съдът определя присъдата спрямо това, което реши джудженцето седейки на дългата 15 метра маса. А сега си представете тук, нашия съд да е като американски. Вика Прокуратурата някой бивш Президент, да речем Гоце и му иска документи откъде има СПА център. Той не ги дава, осъждат го да плаща 10 000лв на ден. Ако откаже, затвор. Cool, a? :)))

9

Ааа, не!

преди 2 години

""Днешното решение ясно показва: никой не е над закона", каза Джеймс"////// Не никой! Байдън и синчето му и БЛМ и Сорос и "демократите", са над закона.

8

Усмихнато

преди 2 години

До Съдия= Марксическите съдии на Сорос могат всеки да настъпят ако им се нареди и плати. А и това сме го преживявали. Много са я закършили щом за 5 години разледвания на Тръмп дори със специален прокурор и комисии, опряха до районни съдии. По метода: "Посочете ми човек, а аз ще измисля за какво да осъдя". Ама с Тръмп си строшиха главите. Но поне семейство Байдън са на свобода и чисти като сълзи. Както и Хиларито.

7

Анонимен

преди 2 години

Това е гражданско дело. В гражданските дела е много по-тръдно обвинителя да спечели. Демократите и техните съдии ще се опитат всячески да четат изкълчено законите, за да го изкарат виновен за нещо, но накрая няма за какво да се хванат. После като го признаят за невинен ще трябва да му връщат пари. НО целта тук не е да го осъдят. Целта е да му попречат да се кандидатира пак защото ще спечели, а демократите нямат никакъв кандидат освен заспалия педофил!

6

Съдия

преди 2 години

Артур Енгорон каза: " Г-н Тръмп, знам,че приемата сериозно бизнеса си и аз приемам моя сериозно . За това ви обвинявам в гражданско неподчинение и ви глобявам с 10 хиляди долара на ден докато не отстраните това неуважение ." Оранжевият бабуин е свършен прокурорите на Ню Йорк са го настъпили яко .

5

Асан

преди 2 години

Бай Дони да дава по едно 10 000 нацяло :)))

4

Анонимен

преди 2 години

Добре ,че Америка и света се спаси от него- голяма откачалка е. И до сега се чудя на американците ,че го избраха. Байдън може да е стар ,но е добре за Америка и света той да е президент !

3

Boring

преди 2 години

И как ще се отрази това на живота в България?

2

Анонимен

преди 2 години

Go Donald Go

1

Анонимен

преди 2 години

Жалка история. Путин си вкара закон никой да не го пипа а съдиите им казва какво да правят по телефона. За това Русия е напред