16

Рамбооо

преди 2 години

Сърбите много псуват. Значи са смели.Ние българите сме наплашен народ и във вените ни тече робска кръв още от старо време.Това ни пречи да сме лидери и затова ромите и Ердоган ще се подсмиват под мустак и леко полеко ще ни претопяват.

15

Кучич

преди 2 години

Сърбия - сърбия, няма начесване!

14

Сърбия-нагла

преди 2 години

Започва обратното броене за Сърбия! Нагъл народ, крепящ се на руската политика на Балканите. Разпалил Първата световна война. Винаги играещ срещу нас. Винаги жаден за наша земя. Когато са получили Македония след Лондонския мир, са я кръстили Стара Сърбия, а след това Южна Бановина. След Берлинския конгрес са получили по настояване на Русия бившия Нишки санджак и поречието на река Българска Морава. Като по чудо, заради бъдещия генерал Христо Луков, тогава майор, не са взели и Кюстендил! Факт е , че от векове Сърбия е враждебна на нас държава.

13

Слон Пасе

преди 2 години

@7, много бъркаш определенията за автономия и обединение. Путин не признава автономии, той обединява хората там в неговата си държава. Автономии признават САЩ, макар че дефакто тия автономии пак да са техни анклави. Ние също признахме автономията на Македония, но дефакто искахме обединение! Ако трябва ще признаем и автономия на Западните покрайнини, ако това ще означава дефакто обединение! В политиката е важен интереса и той няма нищо общо с дадени действия, тълкувани по различни начини!

12

Слон Пасе

преди 2 години

Я пак за Вучич, че изборите бяха миналия месец, хаха. Кой ще го събаря, пак ли стелтовете?

11

Вучич е пътник

преди 2 години

Сръбският народ заслужава по-добра участ. Сръбският народ заслужава демокрация. Русия губи влиянието си в Сърбия предлагайки само оръжия и бедност. Вучич си отива...

10

Сърбия е бедна

преди 2 години

Сърбите са бедняците на Европа и така ще бъде докато продължават да се "братушкат" с руснаците и не влезнат в ЕС и НАТО.

9

Анонимен

преди 2 години

Сърбия пада под санкциите на ЕС и САЩ. Те правят контрабанда за Путин чрез самолети.

8

Ген. Анте Готовина

преди 2 години

Ще я видим тая работа...

7

Анонимен

преди 2 години

Сърби до колкото разбира целия свят вие подкрепяте путин ? Които подкрепя автономиии във всяка държава около тях.Следователно трябва да подкрепите и признаете Косово ?! Или как ?Ако не признавате Косово излезте и кажете,че путин е окупатор и теябяа да върне Крим и Домбас :))

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4 Руснаците също допуснаха нашия правителствен самолет да си приберем моряците.

5

Анонимен

преди 2 години

Ето ги и тези. Всеки момент пак ще се сбият. Балканите са си вечно буре с барут. А ние вместо да съдействаме всички тези час по-скоро да влязат в ЕС и да се очовечат най-сетне, се дърлим с македонците за някакъв нелеп исторически спор кой кого шамарил през 1941-ва. И дали сме нили фашисти. При положение, че и в Кавала съм виждал сграда с надпис как там българските фашисти изтезавали гръцките партизани. Ами профашисти сме били, време е да си го признаем и да продължим напред.

4

Анонимен

преди 2 години

Сърбите винаги са били двулични, за разлика от нас, като върти опашка са :))) Допуснахме руски самолет на наша територия, за да прибере изгонените руски дипломати в Белград, обаче в пресата им нито дума за това нещо........хахахаха :))) Тъй че горко им на рашките с такива съзници като сърбетата :)))

3

Анонимен

преди 2 години

А пък Кирчо и Кокорчо са Баязид Светкавицата и Сюлейман Великолепни.

2

Анонимен

преди 2 години

Албански тикви.

1

А какво мислят

преди 2 години

северно макетата за проекта Велика Албания?