14

Мен

преди 2 години

Да се прибира тази да си дояжда, че гладна остана. Много противна особа, която мисли само за себе си и за собствения си г*з.

13

Анонимен

преди 2 години

"Браво''бе Милошев и сие.Не можахте да не се наакате на метеното накрая и ...есемеси просите от зрителите.Не стига шуробаджанащината с Карин,Зоран и Ванко,че си ги набутахте като свои хора,и някои други нагласени игрички,рекламите не ви ли пълнят достатъчно гушите та и малкото останали ви фенове искате да изстискате като лимони с есемеси.Сран нямате,срам....

12

z-rock

преди 2 години

До Любомир Николов: Любе, ти сериозно ли не можеш да разбереш, какво се опитвам да кажа?! А пробвай пак, ама чети и измежду редовете!

11

Любомир Николов

преди 2 години

До z-rockЧе тя дори в Нигерия не е ходила... глупости плямпаш.

10

z-rock

преди 2 години

Режисирано "подбутване" на участничка от афро-произход! Тоя свят съвсем се побърка, та и ние барабар! Радвам се, че живях във време, когато афро-американците си имаха точно определено название, което ще бъде изтрито от "коректните" ако го спомена!

9

Анонимен

преди 2 години

Да я махат тая Кари,че ще махна гледането на тоя сървайвър. По- противен участник не е имало

8

Анонимен

преди 2 години

Продукцията удари мощно рамо на Карин,умишлено позволявайки на журито да задава въпроси точно на съвета/което е против правилата на този етап на играта/на който беше реално застрашена.И така Анелия промени гласът си и изгониха Денис вместо нея.Цялата тази работа по оста Карин-Зоран-Ванко страшно много намирисва.А Зоран не го понасям от началото на играта.Абсолютен лисунгер.Злобен и отмъстителен когато не му се получава режисирането на участниците.

7

Анонимен

преди 2 години

Точно в тази игра,по точно този начин,за мен Карин не е точния човек,който да е на финал.Минимални усилия за макс резултат да, но нейните усилия дори не бяха минимални. Те бяха никакви. Похапна в колибата на преговорите,поспа.Не искаше даже да е наблюдател на игрите на отпадналите на ''Островът на изкуплението''сакън да не си развали рахатлъка.Обаче за колибата-винаги готова.

6

Анонимен

преди 2 години

Прочетох стриптизьорката ....

5

Г-н Обонго

преди 2 години

От България съм, но определено съжалявам че не съм емигрирал по-рано. Държава на изключително п р о с т и индивиди.

4

Анонимен

преди 2 години

Много красива мацка и с невероятна фигура.

3

спойлер

преди 2 години

на финала печели продуцента

2

Анонимен

преди 2 години

Тая го докарва откъм маймунска физиономи.

1

Анонимен

преди 2 години

Спаска ламята се промъкна като мишка към финала под крилата на Ванко и Зоран. Първата игра за финал беше избрана от нейната спортна сфера за да е сигурен финалист. Ако бяха дали пъзел щеше да гледа като теле в железница. Този сезон на''Сървайвър'' го направиха жените и жена трябва да спечели-Борислава, Анелия и Ганка най-заслужават.Защото това е игра за бърз ум и ходове за оцеляване,не толкова за физически игри.Карин НЕзаслужава.Но явно заради нея направиха тази врътка за финал продуцентите.