Снимка: bTV

Вечно усмихнатата спринтьорка Кари, която влизаше смело във всички екстремни игри и спечели симпатиите на конкурентите си с позитивно излъчване, стана първият финалист в "Сървайвър".

Лекоатлетката от българо-нигерийски произход се нареди в челната тройка, след като финишира преди всички в игра за баланс. В нея участниците трябваше да се задържат върху нестабилна дъска и успоредно с това да наредят кула от 12 кубчета.

"В "Сървайвър" не ми беше лесно в нито един миг. Имах тежък сезон и в спорта, бях разколебана доколко съм силна, мога ли да се справям. В предаването отново исках да се боря с живота, с хората, с предизвикателствата", каза Кари, след като стигна на метри от победата. За останалите две места на финала ще се борят компютърната специалистка Ганка, студентката Анелия, режисьорът Зоран и офталмоложката Борислава.

Фитнес треньорът Ванко, който отпадна на косъм преди развръзката, ще се присъедини към журито, което ще гласува за победител на 27 април. Освен с него, "Сървайвър" се раздели и с учителя по физическо Денис.

Съперниците на Кари обаче бяха категорични, че мястото й не е на финала. Анелия, Ганка и Борислава определиха играта й в риалитито като безрискова и лишена от интересни ходове и, въпреки отличната й физическа подготовка, я нарекоха "просто симпатичен и харесван човек". Единствен Зоран не коментира качествата на лекоатлетката, с която влезе в коалиция още при старта на "Сървайвър".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase