41

Р.А.Т.М.

преди 2 години

Колко оръжие ще даде България на Украйна, бе Нейски, куха лейко? Колко сравнено с Германия, САЩ, Англия, така че да осигури победата??? А бе , вие като сте прости,лъжливи и ***, да не мислите ,че и другите са като вас, и не виждат нещата реално?! Писна ми от ***, продажници и ***!

40

Анонимен

преди 2 години

Отрупаха и трупат ги достатъчно с оръжие,повече отколкото има желаещ персонал да го използват да се вдигнат как народност,народности събрали се по взаимно съгласие да съществуват в изяснили се един на друг какви отношения м/у себе си да изградят на практика,че в нация да бъдат и да се изяват в тяхното обществено развитие и национален суверинитет с независимост в решенията,че пред другите,които ги наобиколили и се мъчат да ги разкъсат като ги разделят на нацисти-хитлеристи с комунисти консорциум.

39

Анонимен

преди 2 години

Нейнски ЛЪЖЕ като ВСЕКИ безроден слуга на ДС и БКП!

38

Анонимен

преди 2 години

До 19Ми заминавай добровелец бе, м'шко клавиатурна!

37

Анонимен

преди 2 години

Единия ни подарява заплатите, втория гребе от бюджета да издържа бежанците, третия замести националния ни интерес с украинския.... Боже, откъде ги намираш тези?

36

Христо Христов

преди 2 години

До 37Точно така: независима!

35

Минаващ

преди 2 години

Съществува една отлична перспектива за застрашените от руския царизъм балканските народи-създаването на една независима държава Украйна,която да бъде буфер между Руската империя и европейските държави-Георги Кирков,(България и интригите на Русия, 1914 г.) Кирков(Майстора)член на БРСДП. 108 години след написаното от Кирков-без коментар.

34

Qanon

преди 2 години

Националният ни интерес е да изгоним нато от България!!! Айде да направим един референдум и да видим накъде клони везната!!

33

Анонимен

преди 2 години

Как така всички наши политици,начело с Простото Киро и банкянският ***,са се загрижили за Украйна,а никой не тръгне да рагледа държавата и да види в каква мизерия и беднотия живеят хората...за украинците ще събираме пари,а за нашите деца КАПАЧКИ ...

32

Анонимен

преди 2 години

"Когато една държава е нападнала друга, да бъде неутрален означава да бъде съучастник."________Значи да накараме Швейцария да плати репарации за двете световни войни!

31

Анонимен

преди 2 години

Все пак е ясно, че в един момент ако войната се разрастне, познайте на кой ще ни подарят САЩ в края на краищата. Не се ли е случвало вече, то си е направо дежа вю, но има мнооооого хора, които бързо забравят историята. Всичко са едни големи пари и сделки, на никой не му пуса за БГ, за "силите" е най-добре района да е обезлюден. Но ние "голям го вадим".

30

Анонимен

преди 2 години

Националния ни интерес е да възвърнем собствения си суверенитет!

29

Левскарче

преди 2 години

Повечко джавелини и турски дронове заполка Азов.

28

Анонимен

преди 2 години

Колко по далеч е Русия толкова по добре е за България. Затова тя е права

27

Браво на Надежда!

преди 2 години

Печено маце! И аз съм,да се даде оръжие на Украйна да тепа руските агресори!

26

Кой какъв е

преди 2 години

Украинците вършат толкова престъпления в тая война че няма място да се напишат. И не случайно е така. В техните нац. батальони са освободени от затвора престъпници. Сега например държат мирни жители на Мариупол в подземни катакомби в Азовсталь и не ги пускат да се евакуират за да ги използват за жив щит.

25

Анонимен

преди 2 години

Нийнски ЛЪЖЕ като всеки безроден слуга на ДС и БКП!

24

Shark

преди 2 години

За мен е обидно отношението на политиците ни кум нас - народа! Обидно е че се мисли повече за чуждите, отколкото за нашите деца. На следващите избори, които надявам се ще са много скоро, ще гласувам за партия, която покаже, че мисли първо за българския народ и интереси!

23

Руснака разбира

преди 2 години

Само от бой по кратунатаДавай Кличко

22

Защо оръжие?

преди 2 години

Защо е толкова важно точно България да изпрати оръжие на Украйна? ... 1:Ако ние не изпратим оръжие Украйна ще загуби войната Очевидно не е така. Украйна не може да спечели тази война. ... 2: Ако не изпратим оръжие значи не сме солидарни с Украйна Ако сме солидарни с украинския народ ще помагаме за край на войната, не за продължаване. ... Тогава защо? Само за да сме като другите. А те изпращат за да са като по-другите. Излиза какво? Че крепим амбициите на САЩ за еднополюсен свят.