61

Анонимен

преди 2 години

Всички зависими крадливи папагали това повтарят. Така са наредили господарите.

60

Обективен

преди 2 години

Надежда ,подскачаше и викаше кой не скача е червен, а бившия ти мъж "купи " за няколко лева бившия гараж на УБО на ген. Данаил Николаев в зората на демокрацията , и когато журналист те попита как така дъщеря ти е на обучение в Швейцария,спонсорирана от някаква фондация,демек от държавата,а ти мрънкаше като ученичка на изпит..... ти ще даваш акъл, корумпирана "политичка".

59

Анонимен

преди 2 години

Българите там живеят на територии, които Русия ще завладее, защото те са рускоезични в югоизточната част около Одеса.

58

Анонимен

преди 2 години

Националният ни интерес изисква агресора Украйна да бъде спрян и да не напада независимите държави Луганска народна република и Донецка народна република, както и да освободи завзетите територии от тези две независими държави.

57

Qanon

преди 2 години

Националния ни интерес, Камелия, е да си гледаме вътрешните си проблеми!!! Цъфнали сме и сме вързали, та ше ходим украйна да оправяме!!! Камелия, не знам колко ти плащат, ама като гледам сигурно и майка си ще продадеш за американската пропаганда!! Безсрамница!!

56

Анонимен

преди 2 години

Украйна НЕ Е наш национален интерес. Виж, интересът на самата Украйна е най-накрая да ПОЛУЧИ статус на държава, щото още не е регистрирала ни граници, ни държавност в ООН. След като бъде изгонена от конституционните граници на ДНР и ЛНР да сключи с тях погранични договори, а после да стиска палци Полша и Румъния да не си поискат техния пай. Колкото до НАШИЯ интерес - той е да получим автономия за българите в Украйна, не да ги върнем под ботуша на неонацистите.

55

Анонимен

преди 2 години

Тая кухоглавата чува ли се? Украйна ми била националния интерес! БЪЛГАРИЯ е нашият национален интерес и достойният живот на българите. Който от преди 8 години трепе руснаци и българи в Украйна, та се докара до това нападение, да се оправя.

54

11

преди 2 години

Баш пък тая пaчa ли ша дрънка за национален интерес? Ми не - националният ни интерес в случая е точно неутралитет.

53

Точно ти НаТке

преди 2 години

дето с костоффф продадохте България парче по парче, ограбихте народа и унищожихте икономиката, точно ти да ми говориш за национален интерес... Даже не е нагло, а ***! Що за рептили точно сте вие ***, пребоядисани комунисти!

52

Е тя

преди 2 години

Украйна да не би да е изгубила суверенитета си, че да трябва да го възвръща ?!

51

баба мара

преди 2 години

стига с това оръжие ние даваме но през полша бсп да излиза от коалициятаи отиваме на нови избори балканите и черно море зона на мира и дружбатафинансов одит на украина къде е оръжието и парите при толкова много оръжиекак така допряха до българското ето това е провокация

50

Анонимен

преди 2 години

През тези 33 години сащ дълго заблуждаваха и Русия -- тя започна да действа в свой интерес едва след 2007 година. За България важи същото -- политици предатели заблуждават народа, наивниците им вярват.

49

Анонимен

преди 2 години

Национални предатели нямат право въобще да говорят за национален интерес.

48

Анонимен

преди 2 години

"По думите й недаване на военна помощ на Украйна, означава Русия да пречупи Украйна." -- бивша -- ха-ха хи-хи! Русия вече пречупи сащ. Не е стигнало до овчата глава.

47

Анонимен

преди 2 години

До 46. Е като е война между Русия и САЩ . Българите са си избрали да са на страната на САЩ. Видехме тая Русия, тридесет години БЕЗ преход с хибридни войни към българите. С постояно пречене да влезем в еврозоната ,с влачене на демокрацията бавничко.

46

Анонимен

преди 2 години

"Обидно е, че толкова дълго време България не успя да намери сила и политическа воля да подпомогне Украйна с оръжие" -- обидно е защото оголва пред господаря на предателите (а те са от различни партии) истината, че са на път да загубят контрол над властта.

45

Bg

преди 2 години

Това не е националния ни интерес а мнението на една политическа СДС пр_о_ст-ит-у-т_к-а !!! Ердогане прати моля те едни бабаити да я опраят тая един път и завинаги !!!

44

Анонимен

преди 2 години

"Когато една държава е нападнала друга, да бъде неутрален означава да бъде съучастник." -- бълнуване на примитивно и неспособно за трезво разсъждаване лице.Ако една държава е нападнала друга , между тях е имало някакви отношения, ние какви се явяваме, адвокат на едната страна? Ние нямаме никакво отношение и не трябва да вземаме страна, ако разсъждаваме ще видим, че там се води война между Русия и сащ.

43

Анонимен

преди 2 години

Това е една от шайката на политиците предатели на българските интереси. Трябва да бъде изгонена от държавна служба и разследвана за бизнеса си. Българският интерес не зависи по никакъв начин от суверенитета на украйна, дали е цяла, половина и т.н. Българският интерес се състои в това -- в държавното управление да няма национални предатели, които да служат на интересите на сащ.

42

славянин

преди 2 години

Интересът на всеки нормален човек е бандеронацискта окраина да отида в небитието!