21

плашунгери

преди 2 години

Руските управляващи , обричат собствените си деца с войната която започнаха!

20

Аиде

преди 2 години

Лавро казвай на Путин да пуска сармат нямам търпение да видя какво ще става а и по добре да се атакуват железниците с тях за да не могат да ги поправят

19

nilesev

преди 2 години

До пръцДа но Турция мирно и тихо пълни Украйна с оръжие.

18

Анонимен

преди 2 години

На азерчето Лавров на дочурката в ....

17

Анонимен

преди 2 години

Никой не е казал, че руската война е хубава и нужна. Обаче да взимаш страна и да пращаш оръжие под влияние на американска пропаганда, това е набутване на страната в дълбокото.Пращаш оръжие срещу ядрена сила! Масово българинът е против оръжия да излизат от България, но нали щяли да ни гледат от Европа, било срамно. Кой ще плаща цената на всичко?

16

Анонимен

преди 2 години

Руски не6тасници. Направиха война и сега се чудят как да излязат от нея. Ако се разрасне конфликта, те са сами. Никой друг освен Беларус няма да им обърне внимание.

15

Анонимен

преди 2 години

РуШия трябва да бъде смазана веднъж и завинаги. Гнийте руски кръволоци и окупатори.

14

Стар до 11

преди 2 години

Анонимнико явно невръстен ,не си живял под ботуша на СССР ! Руснаците мразят всички които не мислят като тях са фашисти и идеологията им е пушки,пищови ,саботажи и идеалът......Световна революция!? Живяхме,видяхме преживяхме!Още Раковски ,Ботев,Левски ,Заимов са познали и заклеймили задушаващата,,руска прегръдка"

13

пръц

преди 2 години

До АнонименА България какво има като армия? 10 танка и 3 изтребителя, от които два са за ремонт..Не е ли по-важно ние къде сме и на нас да ние по-добре? Не е ли по-важно да използваме момента и да направим нашата армия, била и малка, поне малко боеспособна? Ако погледнем реалн на нещата примерно Турция (най-голямата армия в НАТО в европа, която си мълчи твърдо) за 24 часа ще е в Белград, защото няма да сме оказали съпротива.

12

Анонимен

преди 2 години

Абе, нали Азовстал щеше само да бъде обграден? Даже ботокса нещо бълнуваше да не прехвръквала муха. Сега пак бомбардират, некадърните кремълски нацисти.

11

отец Нафърфорий

преди 2 години

Защо само коня цвили днес , фюрера да не се е споминал .

10

Анонимен

преди 2 години

Повече се плаша от импровизациите на наша премиер ... или е просто лудост?

9

пррррррр

преди 2 години

До Ха-ха-хаА ти какво си? Погледни се в огледалото, кажи зиг хайл, защото явно се кефиш на фашагите, може би ще се харесаш...

8

Анонимен

преди 2 години

Укрите се самозатриват от болестотворната си омраза към руснаците. Забележителното е, че укрите мразят всичко живо в Русия, не само управлението й. Е как ще спечелят, какво ще спечелят? Сбърканото зелено нищожество щял да спасява европа, демокрацията светЪ и половината галактика. От какво? Силно разклатено зелено мозъче е решило че е Спасителят новият Спасител. Я се скрий и пискай перслнални медицински грижи.

7

Q

преди 2 години

Дебел ***!Плаши гаргите защото видя че нищо освен жертви не постигнаха с тяхното освобождение!Да си освободят собственият си народ от диктатурата и такива като тоя

6

#

преди 2 години

Е.............и..............разбира се...........на война като на война!!укрофашистите, аконе им дава оръжие Запада.................за нищо не стават!!

5

Петя

преди 2 години

Колкото си спомням наркомана Зеленски плашеше първо със световна война

4

Анонимен

преди 2 години

Чул го Господ. Дано светът се срине. Достатчни са няколко ядрени удара по Лондон, Ню Йорк, Токио, Сеул, Делхи.. и света ще стане по-спокоен.

3

Анонимен

преди 2 години

Само сърбите да не са на нож хахахаах. Тия въшльовци нямат ни армия ни бойци, хвалипръцковци и претенции като руснаците са, но в мноооого умален мащаб.

2

Анонимен

преди 2 години

Мда, сърбите са на нож, Турция влязоха в Ирак, Китай дрънка железарии до Тайван....тя третата запознала...