41

Анонимен

преди 2 години

Лавров и Путин лъжат. Не може да се вярва на Путин и Лавров. Думата им не струва нищо.

40

АЗОВ

преди 2 години

Ще го сгащим тоз руски МУШМОРОК!И ще му дадем урок!

39

Алекс

преди 2 години

Всички видяхме какво представлява руската анимационна армия.Заплахите на Лавров са като да плашиш куче със салам.

38

Анонимен

преди 2 години

До Ангелов - "Тоя предупреждава за 3 та световна война че нали ако има вие ще я започните" ==== Много точно казано. Страните, които помагат на Украйна искат да възпират руските империалистически ламтежи, опаковани с лъжи, как все някой искал да ги нападне и вождът им нямало какво друго да направи, освен да бие съседите си! Айде, чака се да обявят световната война, ама не им стиска! Светът ще се отбранява!

37

Демократ

преди 2 години

До малко за политика. Много за кремълската ти пропаганда. Тези путинско-лаврови обяснения си ги пробутвай на зомбираните сибиряци. Ние добре знаем какво представлява империята на злото и съветските им оправдания. А защо сринаха Чечения, и там ли нещо не се спазваше или имаше нацисти? А Грузия? А Сирия? Да се връщам ли към Афганистан, Унгария, Чехословакия?

36

Анонимен

преди 2 години

Само обединените сили на свободния свят, могат да спрат подпалвачът на войни, путинова Русия.

35

Малко за политика

преди 2 години

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Сега Заленски е отворил уста като хипопотам иска оръжие вместо мир.

34

Нищо ново

преди 2 години

Зеленски отдавна плаши ЕС че след войната в Украйна следвала я Швеция, а Финландия (за да ги вкара САЩ в НАТО) и разиграва с фейкове европейските политици като марионетки, а те му се връзват. Но ще дойде време да се позамислят. Със санкциите вредят все повече на собствените си избиратели. Стигна и до нас - вече бензин 95 е почти 3 лева за литър.

33

Ангелов

преди 2 години

Тоя предупреждава за 3 та световна война че нали ако има вие ще я започни те ако не искате не я започваите. Имате най много и най добри ракети най много уръжие за масово унищожение от какво тога се страхуват никои не смее да ви нападне сами си създавате врагове и проблеми и после ревете че искат да ви унищожат но е точно обратното щото малкия има имперски мера и.

32

ДжоБаеца

преди 2 години

Да прати Клочко да оправи грозната физиономия на Лавров и на вожда ботокса после.

31

Гощо

преди 2 години

Не мога да разбера защо на *** кин, жена му, любовницата и децата му живеят в САЩ, Германия и Англия в уж загниващия капитализъм, що не се върнат в империята на злото наречена расия!? Що на *** кин кинтите му са в западни банки, що всички богати руснаци и децата им живеят и учат на запад!? Нали руската *** била много убава, що не си седят в *** а драпат на запад и никой не кара руска кола или да ползва руски телефон или телевизор или компютър или да плозват руски дрехи, парфюми и др!?

30

SS

преди 2 години

Когато се стигне до употребата на ядрено оръжие ,всичко вече ще е без значение ! От обикновенните хора само препърите имат шанс да оцелеят !

29

Анонимен

преди 2 години

Флагмана на мордорския " флот" от седмица вече е на дъното на Черно море, останалите им жалки гемии се крият в севастопол СРААААМ!!!! И ПАМПЕРСИ!!!!

28

Анонимен

преди 2 години

Е хем Русия само се опитвала да сплаши със световна война, хем се решава съдбата на Европа и след Украйна следвали Балтийските страни Полша, Молдова и т.н докато стигнели до Острова. И те не знаят вече какво да кажат само и само да прилапат още пари и оръжие. Изпращат необучени момчета на първа линия с чуждо оръжие и биват прегазвани, но видиш ли благодарение на мъдростта на командващите щели да спечелят... Някога.

27

тя

преди 2 години

Зелка стига глупости си плещил , Европа няма нищо общо с войната в Украйна и нищо не я застрашава , ако не се намесва в конфликта !

26

Русия трябва да бъде

преди 2 години

Завряна в ъгъла на историята!

25

Анонимен

преди 2 години

Хохлянския клоун плаши с неговите речи писани от сценаристи

24

Лавров ми мяза на

преди 2 години

Крокодила Гена ! Много грозен бе !

23

тя

преди 2 години

Първата атомна бомбо ше е при вас !

22

Справедлив

преди 2 години

2022 г. е само началото на войната и ще продължи до разпада на НАТО и прекратяване разширяването на Европейския съюз. При съществуване на един съюз се нарушава световния ред и войната е неизбежна.