32

ДО ВЕЛИК ЧОВЕК!

преди 2 години

Ако говориш за Дечко Узунов - един от най-големите български художници, няма как да ти е бил дядо, защото той, първо - никога не е обичал комунистическата власт, бил е демократ, освен това е изгонен от Художествената академия, защото бил обявен за фашист от БКП бандата. Дечко Узунов е един от най-големите български художници. Но има и още един - Панайот Панайотов- академик на СССР, комунист художник, национален предател, убиец и сталинист! Сигурно той ти е дядо, ужас, ужас! УБИЙЦИ!

31

Анонимен

преди 2 години

и тоя олигарх не се наяде

30

Хаха

преди 2 години

Смях в залата. Чрез тази платформа въпреки, че е на глобалистите все пак разпространява истината за тях. Тази "покупка"(пак от глобалист) е за да се заличи платформата. Следващото заличаване ще бъде на Фейсбук. Това обаче е всъщност добрата новина за нас, тия са толкова прости че не осъзнават какъв автогол си вкарват - на тяхно място ще се появат вече наистина независими платформи, над които няма да имат аболютно никакъв контрол.

29

Може би имаш нужда

преди 2 години

"ако ги прибирахме, щяхме да сме двойно по-богати от Мъск......." от професионална лекарска помощ.

28

И ?

преди 2 години

Колко е външният дълг на САЩ ? И затова Европа се самоубива ?

27

ВЕЛИК ЧОВЕК!

преди 2 години

Пия си хапчета! Просто се дразня, когато се дава превес на някакви си технологични мишки, които с кражба и измами за забогатели. А дядо ми е именит художник, картините му все още се продават в цял свят за милиони евро. Тия пари от купените картини ги даваме за благотворителност, иначе, ако ги прибирахме, щяхме да сме двойно по-богати от Мъск. Дядо му 60 години е творил, а Мъск едва 20.

26

Анонимен

преди 2 години

От спестени пари за закуска ли ги събра тези 44 млрд?!:)))

25

28 слаби са ти хапо

преди 2 години

вете.

24

Анонимен

преди 2 години

НЯМАМ И НЯМА ДА ИМАМ ПРОФИЛ ВЪВ ФЕЙСБУК,ТУИТЪР ИЛИ ДРУГИ ПОДОБНИ,ТАКА ЧЕ СЛАБО МЕ ВЪЛНУВА.

23

ВЕЛИК ЧОВЕК!

преди 2 години

Мъск, някакъв си бизнесмен срещу голям художник-живописец, портретист, професор, академик на АНСССР, ректор на Художествената академия на София. С близо 4000 изложби в цял Свят. *** и дума за сравнение не може да става. Някакъв си технолог срещу АКАДЕМИК. УЖАС!

22

25 каскет смачкан

преди 2 години

1 Russian Ruble equals0.013 United States Dollar.

21

Всеки има право

преди 2 години

"Освен това дядо ми е бил и почетен гражданин на Москва....." да стане за кашмер.

20

Печатница на $ ,

преди 2 години

виртуални хартийки.

19

Примитиви като теб

преди 2 години

"Никой не ме е питал дали искам Уиндоус......" НЕ ги питат, а им казват. Ако "Windows не ти харесва, използвай блатна OS, aко има такава.

18

ВЕЛИК ЧОВЕК!

преди 2 години

Освен това дядо ми е бил и почетен гражданин на Москва и до ден днешен като отида в Москва, особено в някоя галерия и ме поздравяват, че съм негов внук. Неговите картини дори са окачени в Болшой театър. Цял свят го знае, а Мъск само в САЩ.

17

ДОНАЛ ТРЪНБ

преди 2 години

Интересно ми е дали ще разблокира на бако Дони профила. Нали уж щел да маха цензурата.

16

ВЕЛИК ЧОВЕК!

преди 2 години

Дядо ми е бил голям художник, професор, академик на Академията на науките на СССР, изтъкнат рисувач, майстор на четката, два мандата ректор на Художествената академия на науките, с множество изложби в цял Свят, почетен член на БКП и на ЦК на БКП, награден с множество ордени, почетен гражданин на СССР. А Илън Мъск е един дребен бизнесмен, технологичен човек, който е известен с някакви си програми. А картините на дядо ми, се продават за милиони в цял Свят.

15

До 12

преди 2 години

Никой не иска конкретно да ползва нещо американско. Никой не ме е питал дали искам Уиндоус. Всички алтернативи бяха купени или унищожени. На САЩ им трябват пари, оръжия, ресурси и високи технологии. Останалото не ги интересува. Контрол. Говоря за естаблишмънта, дълбоката държава или както искаш там ги наречи. В този свят има само господари и роби, но модерни роби, с телефони и 5g. Всичко е на принципа "ползваш и изхвърляш", дори и при хората. Това е.

14

А защо мислиш така

преди 2 години

"САЩ и Мъск трябва да му се кланят пред таланта и известността!....." знаеш ли колко известни талантливи професори има в този свят?

13

ВЕЛИК ЧОВЕК!

преди 2 години

Моят дядо е професор, художник, завършил Академията изкуствата на СССР със специалност "Живопис". Има над 3000 изложби в Русия, Китай, Япония, САЩ, Англия, Испания, Франция, Гърция, Кипър, Египет. Професор в Художествената академия в София. Почетен гражданин на СССР. Заслужил деятел на науката и културата. Награден с орден "Ленин", с орден "Георги Димитров", с орден "Карл Маркс". Академик на Академията на СССР. САЩ и Мъск трябва да му се кланят пред таланта и известността!