52

Анонимен

преди 2 години

"на 14 април той предложи да направи Twitter частен, заявявайки, че ще направи платформата бастион на свободата на словото."_____Представям си какъв "бастион" ще е при положение, че има сключени една камара договори с американското правителство.

51

Анонимен

преди 2 години

Гледайте клиповете за старбайс. Там Мъск споделя доста тайни за разлика от други собственици... едно е сигурно - ще има база на Марс и ще има интерпланетъри травъл един ден.

50

Дърто Ченге

преди 2 години

Mъски, като едно хъски е кутрето на службите, завъртат се едни виртуални парици от пусто в празно, демек дъртите ченгета да се облажат. Същите врътки правихме и "развода" на онова *** Безоса.

49

Анонимен

преди 2 години

Кой модел?

48

Алъш вериш

преди 2 години

Стар Опел имам за продаване.

47

Мнооого свобода

преди 2 години

Ама както Илончо си я представя. И Starlink уж трябваше да даде достъп до интернет на хората в отдалечени и труднодостъпни места, а бързичко и открито започна да се използва за разузнаване и военни цели от държавни структури на Щатите. Както се очакваше. Такава ще е свободата на словото и в уж частния "Туитър" на това мрънкало, което взе да се оплаква, че хората много несправедливо не харесвали свръхбогаташите като него. Добре, че съм отсвирил отдавна всякакви "социални" мрежи.

46

А сега сериозно

преди 2 години

Лично аз не се доверявам на Мъск и че не е от дълбоката държава. Струва ми се че този ход е предприет за да опазят Туитър, след като Тръмп заяви че прави свободна социална медиа. Затова и вкараха Мъск в играта да се прави на спасител на свободата на словото. Все пак след няколко месеца има избори и залога е голям. Дано бъркам и Мъск наистина да направи Туитър истинска свободна медиа.

45

Анонимен

преди 2 години

Мъск не е милиардер, даже не е милионер, всичките му пари са собственост на ЦРУ чийто агент е той.

44

Илйон СлавейчетУ

преди 2 години

Стигнахме до Марс, та сега ще оправяме свободата на словото в тая западнала платформа за чуруликане .... п.с. вече дори пропадането на Тесла не си заслужава да се обсъжда .... нито пък отдавна занемарените СоларСити и Спейс Екс ...... Наш Ийлиончо. Визионера с толкова много започнати проекти че дори няма време да завърши някой от тях и веднага се мята на следващия . Абе, кво стана с подкрепата за криптовалутите ? Или то вече никой не си спомня за това .....

43

Анонимен

преди 2 години

Мъск е перде и 'ич не му пука. Зукера да му мисли.

42

Де гиди!!!

преди 2 години

Сега ще му видим приказките колко струват. Според вас ще разбани ли акаунта на Тръмп?

41

Анонимен

преди 2 години

Какви смешки... Найлон купил туитър както дебелян дерибеевски купи медиите си в България. И после нека да ми говорят за морал и демокрация.

40

Бай Иван 2

преди 2 години

Бе каде отиде поста с с АК 47 ? Аз ли нещо недовиждам,или тия от сайта трият наред?

39

Бай Иван 2

преди 2 години

До: 47 И после си наливаш една раккия ,полсе още една и забравяш .Псуваш и забравяш за какво си свалил предпазителя.На другият ден жена ти те събъжда и пак отиваш на работа за някой като него.Големи сме комити ,ама на масаа.За това сме най-бедни в Европа и децата ни емигранти.

38

Анонимен

преди 2 години

Не искам да се хваля, но имам пари да не работя, до първи май.

37

Анонимен

преди 2 години

Колко роби си купи робовладелецът? Новият начин да си купиш роби, които да ти заработват пари от реклама. Крепостни селяни, които работят за помешчика Мъск.

36

Анонимен

преди 2 години

"Перуката Мъск" с присадената коса много едро раздава милиардите от ЦРУ. Държавен олигарх на САЩ.

35

Анонимен

преди 2 години

Kak си пазарува само а?44 милиона за Мъск са като 44лева за обикновения българин.То ''без пари'' бе!

34

Брат Вурст

преди 2 години

Доживяхме афро-американец да е собственик на социална платформа. Победа за всички либерали :-)

33

Здрав Кинтаж

преди 2 години

Тоя тук може да си купи много села заедно с населението. Държавата ще си продаде населението както винаги.