66

777

преди 2 години

40 лева на човек са достатъчни! Тричленно домакинство с месечен доход нето 2000лв разполага с 22 лв на ден на човек! Проста математика. Не е задължително да се сервира всеки ден свинско филе! Нсправете си калкулацията и не се оплаквайте! Все пак в момента не сте хотел, а бежански лагер!

65

Въпрос

преди 2 години

Тези хотелиери колко печелят от туристите, които идват с чартърните полети с пакети на много по-ниски цени отколкото за българските туристи? Същите тези чужденци броят стотинките за всичко извън пакета и очакват да им върнат и последната стотинка като купят нещо.

64

Бебе

преди 2 години

На украинците да се дават закуска обяд и вечеря това, което ядат нашите пенсионери с минимална пенсия. Сами да си чистят и да взимат участие в приготвянето на храната. Така ще се икономисва от персонала. Но мястото не им е в хотелите. Сигорно има много държавни обекти в които да ги настанят.

63

Баба.

преди 2 години

Лобито на " хотелиерите" -мутри взе решението за 40 лв.Дори укрите да си заминат, още дълго " хотелиерите " ще взимат " само" по 40 лв.Нашите Бандеровци скоро ще започнат и гореща война срещу народа си, но рано или късно възмездието ще дойде!

62

Варна до 68

преди 2 години

А тебе да те настаним в Азовстал, заодно с укрорептилите

61

Гласоподавател

преди 2 години

Искам нови избори !Няма значение дали машинно или с хартиени бюлетини !Само по-скоро да бъдат.Ще дам моя точен глас ! Ще направя ТОЧНИЯ ИЗБОР !

60

Танас

преди 2 години

А кога ще помогнат на моето дете дето взима 40 не за ден, а за месец

59

Да настаним

преди 2 години

Наште Путинофили в пионерските лагери!С дружинни ръководители другарката Корнелия Нинова и другарчето Копейкин!

58

Анонимен

преди 2 години

Я да ги настанят в Арена армеец. Купиха доста легла и там е идеалното място. Няма нужда от хотели.

57

Анонимен

преди 2 години

Една украинка наскоро сподели по телевизията, че условията за бежанци в България били най-добри, защото в Полша ги настанявали в нещо като лагери и спели на походни легла...В богатата Полша - в лагери, в най- бедната България - хотелски бази. ОК, ТОВА са човешки условия, радвам се! Но нека същите стандарти бъдат приложени и към нуждаещите се българи! Които също заслужават помощ. Какви са тези двойни стандарти?!

56

Само питам...

преди 2 години

Абе как само такива изстрадали нещщщастници давате когато трябва пари от нашите данъци да се отклоняват ? ЩО НЕ ПОКАЖЕТЕ НЯКОЙ ОТ МНОГОТО ДЕБЕЛОВРАТИ УКРАЙНЦИ С ДЖИПОВЕЕ ЗА НЯКОЛКО СТОТИН ХИЛЯДИ ЕВРО И СИЛИКОНЕСТАТА МУ ПОЛОВИНКА КАК ВИЛНЕЯТ ИЗ ВЛАС ИЛИ ВАРНА И КАК ОТМАРЯТ В 4-5 ЗВЕЗДНИ ХОТЕЛИ ЗА НАША СМЕТКА ?

55

неВалиден

преди 2 години

Съчувствам им на хората, ама и "Асан е човек". Не бе, не съм Асан - Калоян ми е името. След 22 години трудов стаж II-ра категория ме праснаха ставите. "Болест на Чандлър". Колоездачи разни ни поразява. Решението е протеза на тазобедрената става.Ама тя преди 2 години беше 7 хиляди лева за едната. Срам, не срам, аз нямам толкова пари на 45 години. И инвалидната ми пенсия с добавките е към 380 лева. Само споделям. Дано им стане по-леко на бежанците.

54

Брендо в Занзибар

преди 2 години

Абе кво станаа с нащо момче? Чух че ще спонсорира КлиЧков за двубой с Пульо Пулев има нещо ли верно

53

Здрасти Вова

преди 2 години

Да одят да копат царевица УРКИТЕ.. и да се не оплакват, ако не чемодан, вокзал и за ШАЩ :х или в НАТОвска Европа, там ги чакат миличките. Жалко за дечицата.. които с нищо не са виновни, че родителите им са СС Бандеровци.

52

Гъзодавци Политици

преди 2 години

Темата е сложна и не морална. Но въпросите си остават, как за едните има а за другите няма.. Сестра ми взима едва 80 лв за двете си деца като държавна помощ, а за чуждите хоп милиони.. Не че нещо, но започвам да вярвам в конспираците по закриването на БГ.. ВАЩА СМЕТКА ДУШЕГУБСКА

51

Алекс

преди 2 години

40 лв. не са малко.Защо са се включили в програмата като не са доволни от 40 лв?

50

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

По официални данни украинските бежанци в България са над 80 000. Осемдесет хиляди!!!Айде малко математика моля! 80000х40лв са 3.2млн.лв ДНЕВНО!!! 3.2млн умножено по 31дни са 99.2милиона месечно!!! Всеки месец даваме По 100милиона за хотелите на укрите!!!И тия 100млн. ще стават повече, щото идват още украински орди.А за капак и оръжие ще им пращаме, че да влезем у воййната. А днес кирЕ даже ни призова да дарим по една заплата за оръжие на Зеления. Кире - чао си!!!

49

Анонимен

преди 2 години

Ей хотелиерчета , не Ви стигат по 40 лв. а сега Киро Ви иска да му дадете и по една заплата !

48

Що

преди 2 години

Нека им намерят работа има работа за всички не да чакат помощи да видим дали няма да си бият камшика.

47

Що

преди 2 години

На моето дете защо не дават 40 Лв. на ден? Айде обратно в Украйна *** се нахални до костите си.