32

Ааа, не!

преди 2 години

Зеленски за никакво Воскресение Христово не им е казал да посрещат а "християнските обряди"! Не си противоречете в статиите!

31

Анонимен

преди 2 години

90 000 х 40лв. са 3.6МИЛИОНА лева дневно. 3.6млн х31дни. са 111.6 милиона всеки месец за хотелите на укрите....браво кирЕ.. А нашите баби и дядовци кучетта ги яли. Нали няма пари за пенсии бе?!? Откъде пари за фашагите?

30

до 34

преди 2 години

Много бандити сте тука бе.

29

Анонимен

преди 2 години

Стотина лева е цената на билета на Wiizz Air до нагло-Британия,качвате ги и поживо поздраво им ги пращате,офф забравих,те пък лицемерите ще им искат входни визи,ама иначе 'помагат безкористно'

28

Българин

преди 2 години

*** продължават нон-стоп да ръсят омраза! Не се напъвайте! За сега най-омразно е да си поданик на Империята на Злото, начело с Антихриста ! Целият свят вижда руските варвари как сеят смърт само с ..."благородна" цел!

27

Анонимен

преди 2 години

Хапнаха ли си агънце?

26

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не ме боли за тия фашисти

25

Анонимен

преди 2 години

Богата и'велика'Британия досега е приютила около 30 хиляди бежанци от Украйна!"Дайте да дадем"ние ще ги ръчкаме и ще ги отрупваме със железа[оръжие]а вие им берете грижата на клетите укри!Евроатлантическа Солидарност сър ,какво да правиш!

24

Анонимен

преди 2 години

Около колко от тези са татковците на децата?

23

Анонимен

преди 2 години

Фашисти алкохолици завзеха черноморието ,както казват бежанец ама на моренцето

22

Анатема

преди 2 години

Да лишаваш своите за сметка на чуждите за мен е кощунствоТакова анти бьлгарско правителство не помня в новата ни историяЗабравиха запалените бьлгари раскьсаните бьлгарски знамена

21

До26

преди 2 години

Никой не им завижда,те от хубаво не са си плюли на петите и дойдат тук,големият проблем са ония лицемери от наглосаксонски произход които разпалиха цялата тая патаклама че сумарно нямат толкова бежанци колкото малка България а в същият момент продължават да ги заливат с оръжие в стремежа си да постигнат 'примирие'

20

Ъъ

преди 2 години

Ау горките неонацисти,сега да ги дундуркаме

19

Анонимен

преди 2 години

Малка и бедна България приюти и нахрани повече от 90 хиляди Украински бежанци,повече от виновниците за случващото се,САЩ и нагло-Британия,ама виждаш ли ние сме лошите че не осигуряваме оръжия за да продължи касапницата там!

18

Анонимен

преди 2 години

Да ходят да празнуват в уста, вън от тук.

17

Аналогия

преди 2 години

Украинците са 52 милиона, ние сме 6,7 милиона. За добро или не, ще бъдем претопени в мигрантските реки :( Един милион пенсионери са принудени без да са мигранти, да мизерстват с 12лв. на ден, а за укр. мигранти 40 лв. не стигат за хотел. Колко пенсионери могат да си позволят хотел ?

16

Украинка

преди 2 години

Ми дойдохме,видяхме,поживяхме.*** българите сте много п.р.о.с.ти.живяхме тук като на почивка.прави са.моето семейство от 10 години не е ходило на почивка,а тия ги храниха,посрещаха,живяха в тая държава българия.тя е за нас не е за чъжденци.ако аз отида там така ли ще бъда посрещната,в палатка.тяхното място е бежанският център.то маникюр, прическа,сенки и това ми е беженка!??.

15

Анонимен

преди 2 години

Таз тъ. па ф. льо. р. ца мисли ли изобщо, учители можели да бъдат, те българсми език не знаят!? Демек, да изгоним бългаеите, че да им намерим работа на бандеровките!?

14

до 16

преди 2 години

До Колеги а... на колегите им плащат за други неща ))

13

Последователя ИСХС

преди 2 години

Дано войната най-сетне да спре и всички хора да живеят в мир и разбирателство по света! Защото ние всички хора сме свързани и сме деца на нашият висш създател Бог! Той обича всички ни, но от нас зависи в каква посока ще тръгнем! Дори и да грешим той винаги ни показва знаци и пътя по който трябва да вървим отново и отново!